Gwoździk 19.12.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Z gorączką dzisiaj pojechałam do fryzjera i na pazurki, .... ... normalnie pałeczka mi z ręki wypadła ... ... chyba, że "gorączka" to ksywa jednej z Twoich koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Z gorączką dzisiaj pojechałam do fryzjera i na pazurki, .... ... chyba, że "gorączka" to ksywa jednej z Twoich koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 dobry wiecżór Rasiula zdrowiej prędziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 hmmm, moze to i nie głupi pomysł.A powiedz czy wyzdrowiałaś juz po tych zabiegach kosmetycznych. zastanawiam się, czy jak pójde do fryzjera i zrobie w koncu porządek z sobą to przestanę rychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nowa fryzurka i pazurki działają leczniczo na psychikę. To może i na gorączkę pomagają (wszak cżłowiek jest, jak mądre ksiązki podają jednością psychofizyczną)? (a mnie na choróbska najbardziej pomaga ciepła kąpiel, łóżeczko i herbatka o odpowiednim składzie) pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 hmmm, moze to i nie głupi pomysł.A powiedz czy wyzdrowiałaś juz po tych zabiegach kosmetycznych. zastanawiam się, czy jak pójde do fryzjera i zrobie w koncu porządek z sobą to przestanę rychać Absolutnie!!! Jestem już dziś zdrowa w 90%... do pęłni zdrowia/czytaj: szczęścia / brakuje mi już tylko np. nowego płaszcza, torebki albo dobrych perfum... Rasiowa babka ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Nowa fryzurka i pazurki działają leczniczo na psychikę. To może i na gorączkę pomagają (wszak cżłowiek jest, jak mądre ksiązki podają jednością psychofizyczną)? (a mnie na choróbska najbardziej pomaga ciepła kąpiel, łóżeczko i herbatka o odpowiednim składzie) pozdrówka! Dobrze mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 hmmm, moze to i nie głupi pomysł.A powiedz czy wyzdrowiałaś juz po tych zabiegach kosmetycznych. zastanawiam się, czy jak pójde do fryzjera i zrobie w koncu porządek z sobą to przestanę rychać Absolutnie!!! Jestem już dziś zdrowa w 90%... do pęłni zdrowia/czytaj: szczęścia / brakuje mi już tylko np. nowego płaszcza, torebki albo dobrych perfum... Rasiowa babka ze mnie... To ja jednak nie odważe sie dzisiaj popatrzec w lustro, co by sie bardziej nie rozchorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 hmmm, moze to i nie głupi pomysł.A powiedz czy wyzdrowiałaś juz po tych zabiegach kosmetycznych. zastanawiam się, czy jak pójde do fryzjera i zrobie w koncu porządek z sobą to przestanę rychać Absolutnie!!! Jestem już dziś zdrowa w 90%... do pęłni zdrowia/czytaj: szczęścia / brakuje mi już tylko np. nowego płaszcza, torebki albo dobrych perfum... Rasiowa babka ze mnie... To ja jednak nie odważe sie dzisiaj popatrzec w lustro, co by sie bardziej nie rozchorowac Ja tez... Na fryzjera sie nie zalapalam i wygladam jak nikt Cie tu nie lubi. Jeszcze w zyciu nie szlam na sylwestra tak zapuszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 dzień dobry Rasia gwiazdka bliziutko to jeszcze zdąży Ci przynieść jaką torębkę albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Absolutnie!!! Jestem już dziś zdrowa w 90%... do pęłni zdrowia/czytaj: szczęścia / brakuje mi już tylko np. nowego płaszcza, torebki albo dobrych perfum... Rasiowa babka ze mnie... a list do Mikołaja napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a list do Mikołaja napisałaś ... nie napisała ... wciąż czekam ... no ale rasia z tą koleżanką gorączką zagadana, to czasu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Małgoś, do sylwka jeszcze duuużo czasu... zdążysz zrobić się na bóstwo! Żelko, Zuzanko, bardzo dziękuję za pierwsze życzenia! Monia, z tym listem to kicha... dlaczego Gwoździk ja w Ciebie nie wierzę? Wusia, torebkę sama sobie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 a gwiazdka co będzie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... dlaczego Gwoździk ja w Ciebie nie wierzę? ... może dlatego, że ja nie roznoszę prezentów ... ... ale za to zawsze amatorsko potrafię zagrać dla Przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.12.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... dlaczego Gwoździk ja w Ciebie nie wierzę? ... może dlatego, że ja nie roznoszę prezentów ... ... ale za to zawsze amatorsko potrafię zagrać dla Przyjaciół Na szklankach i talerzach... najbardziej lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Jaki antybiotyk dostałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.12.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... dlaczego Gwoździk ja w Ciebie nie wierzę? ... może dlatego, że ja nie roznoszę prezentów ... ... ale za to zawsze amatorsko potrafię zagrać dla Przyjaciół Na szklankach i talerzach... najbardziej lubię... i jeśli nic się nie zmieniło ... to przywiozę Ci dedykowane pałeczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts