Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Spadochron... marzy mi się 8)

Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!!

To kiedy??? :wink: :D :D :D

Wieeeeeeeeedziałam .

A to będzie tak :

Ty będziesz skakać a ja na dole, będę Ci kibicować i pić tequille , dobra ?

Teraz się nie wywiniesz... wiesz, że ja z wężami też sobie radę daję... :wink:

To pierwszą butelkę tequili wypijemy w sobotę... potem kursik spadochronowy... a na koniec druga buteleczka, co by na dwie nóżki skakać, nie? :D :D :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Spadochron... marzy mi się 8)

Moja mama kiedyś skakała, to dlaczego ja nie mogę? Latałam szybowcem, żeglowałam przy 8 łupinką przez Bałtyk, czołgałam się po poligonach i siedziałam zasypana w gruzach, to teraz pora na spadochron... Nefcia super!!!

To kiedy??? :wink: :D :D :D

Wieeeeeeeeedziałam .

A to będzie tak :

Ty będziesz skakać a ja na dole, będę Ci kibicować i pić tequille , dobra ?

Teraz się nie wywiniesz... wiesz, że ja z wężami też sobie radę daję... :wink:

To pierwszą butelkę tequili wypijemy w sobotę... potem kursik spadochronowy... a na koniec druga buteleczka, co by na dwie nóżki skakać, nie? :D :D :D

Wolę popitulać Twoje węża , dobra ?

wchodze

...zalatwie tylko..piaseczno i stawiam sie na pomiarach droga Pani..aa i jeszcze mysia plus nadharzyn (moze se jaka skóre zaś kupie maximusie..)..nefcia co jutro rzeźbi??

No dobra: Piaseczno, Mysia, zakupy, albo zakupy z Mysią :wink: , zgarniasz Mysię, po drodze Nefcię :wink: , to tak kole której wpadasz z laskami na laski? :p