rasia 28.12.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rasia, jak tak latasz po okolicach i na kawę wpadasz, to do mnie tez wpadnij nie mam z kim kawy wypić Rasia, pięknie masz w domku, kuchnia cudo No popatrz... gdybym nie pojechała na te łowy, to może i dotarłabym i do Ciebie na kawkę. Ale z trudem bo z trudem dotarłam do Nefci i ... zaniemówiłam z wrażenia... jakie na mnie zrobiła jej kuchnia i kosmiczny blat!!! No i drzwi... mrrrrrrauuu... bezprzylgowe, prościutkie, z perfekcyjnie wstawionymi szybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rasia mówi zaraz co upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rasia mówi zaraz co upolowałaś Właściwie to nic... Kupiliśmy tylko z Księciuniem piękny drewniany blat za pół ceny na księciuniowy warsztat w garażu... pare drobiazgów do kuchni... trochę szkła... szare doniczki... ... przedświątecznie wyczyściłam jedną kartę, więc nie bardzo mogłam poszaleć... ... do sklepów ciuchowych nawet nie zajrzałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 i to jest nic Rasia bój się Boga jak sie partii nie boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A'propos partii... tak mi się przypomniało... wiesz jak się teraz mówi na erotomana-gawędziarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć Rasia! Kuchnia Twoja jest piękna i niepowtarzalna .Pomysł miałaś nieprzeciętny!a ja jeszcze chciałam podejrzeć pokój syna ,czy już jest urządzony? Masz takie oryginalne pomysły to pomyślałam sobie,ze może zapodasz jakieś poglądowe zdjęcie,cooo?Może cos podpatrzę ,bo kompletnie nie mam koncepcji ,co do wystroju pokoju mojego syna ,a on chce mieć pokój urządzony nowocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie wiem mów Rasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Cześć Rasia! Kuchnia Twoja jest piękna i niepowtarzalna .Pomysł miałaś nieprzeciętny!a ja jeszcze chciałam podejrzeć pokój syna ,czy już jest urządzony? Masz takie oryginalne pomysły to pomyślałam sobie,ze może zapodasz jakieś poglądowe zdjęcie,cooo?Może cos podpatrzę ,bo kompletnie nie mam koncepcji ,co do wystroju pokoju mojego syna ,a on chce mieć pokój urządzony nowocześnie Dzięki za miłe słowa Beauty. Rozczaruję Cię chyba... Młody dostał określony budżet i razem pojechaliśmy do Ikei Miał sam sobie wybrać meble... w rezultacie wyglądało to tak, że ja mu pokazywałam coś upatrzonego palcem a On mówił czy mu się podoba czy nie... całe szczęście podobało mu się prawie wszystko... Jeśli cokolwiek będzie widać zza młodzieżowego "nieładu" to jutro cyknę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kochana jesteś !!W takim razie czekam na fotki i wcale mnie nie rozczarowałaś ,bo ja tez myślałam o Ikei , tylko teraz co z czym i obok czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rasia, jak tak latasz po okolicach i na kawę wpadasz, to do mnie tez wpadnij nie mam z kim kawy wypić Rasia, pięknie masz w domku, kuchnia cudo No popatrz... gdybym nie pojechała na te łowy, to może i dotarłabym i do Ciebie na kawkę. Ale z trudem bo z trudem dotarłam do Nefci i ... zaniemówiłam z wrażenia... jakie na mnie zrobiła jej kuchnia i kosmiczny blat!!! No i drzwi... mrrrrrrauuu... bezprzylgowe, prościutkie, z perfekcyjnie wstawionymi szybkami... I z tego wszystkiego zapomniałam Ci dać pasztet Dzięki za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Pasztet mówisz!!! Mniaaam!!! To ja dziękuję za przemiłą gościnę, momo żem spóźniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie wiem mów Rasiula polityk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.12.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kochana jesteś !!W takim razie czekam na fotki i wcale mnie nie rozczarowałaś ,bo ja tez myślałam o Ikei , tylko teraz co z czym i obok czego?? Daj wymiary pokoju, to Ci umeblujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.12.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 to ja Cie przyfiluje następnym razem z tą kawą, to i do mnie dotrzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rasia to ja też chcę i proszę o umeblowanie Ja wolę o stokroć budować, niż myśleć co i gdzie i jakie meble i z jakich frontów.... Proszę jak będziesz jechać do śląskiej teściowej to zawsze musisz jechać koło mnie. Od trasy jakieś dwa kilometry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.12.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 aleś się obkupiła Rasiulka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cze Rasia, mrauuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.12.2009 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cze Rasia, mrauuuu. Hej Maleńka! Gdzie Ty się szwendałaś w te święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cze Rasia, mrauuuu. Hej Maleńka! Gdzie Ty się szwendałaś w te święta? Netu nie mialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2009 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Cze Rasia, mrauuuu. Hej Maleńka! Gdzie Ty się szwendałaś w te święta? Netu nie mialam. cześć zakupoholiczko Małgoś, a czemu Ty neta nie miałaś i co ma wspólnego z tym sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts