Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasia, jak tak latasz po okolicach i na kawę wpadasz, to do mnie tez wpadnij :D :wink: :lol:

nie mam z kim kawy wypić :roll: :lol:

Rasia, pięknie masz w domku, kuchnia cudo :D

No popatrz... gdybym nie pojechała na te łowy, to może i dotarłabym i do Ciebie na kawkę. :lol: Ale z trudem bo z trudem dotarłam do Nefci i ... zaniemówiłam z wrażenia... jakie na mnie zrobiła jej kuchnia i kosmiczny blat!!! No i drzwi... mrrrrrrauuu... bezprzylgowe, prościutkie, z perfekcyjnie wstawionymi szybkami... 8) :D :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia mówi zaraz co upolowałaś :lol:

Właściwie to nic... :oops: :roll: Kupiliśmy tylko z Księciuniem piękny drewniany blat za pół ceny na księciuniowy warsztat w garażu... pare drobiazgów do kuchni... trochę szkła... szare doniczki... 8) :lol: ... przedświątecznie wyczyściłam jedną kartę, więc nie bardzo mogłam poszaleć... :( ... do sklepów ciuchowych nawet nie zajrzałam... :-?

Cześć Rasia! Kuchnia Twoja jest piękna i niepowtarzalna .Pomysł miałaś nieprzeciętny!a ja jeszcze chciałam podejrzeć pokój syna ,czy już jest urządzony? Masz takie oryginalne pomysły to pomyślałam sobie,ze może zapodasz jakieś poglądowe zdjęcie,cooo?Może cos podpatrzę ,bo kompletnie nie mam koncepcji ,co do wystroju pokoju mojego syna ,a on chce mieć pokój urządzony nowocześnie

Cześć Rasia! Kuchnia Twoja jest piękna i niepowtarzalna .Pomysł miałaś nieprzeciętny!a ja jeszcze chciałam podejrzeć pokój syna ,czy już jest urządzony? Masz takie oryginalne pomysły to pomyślałam sobie,ze może zapodasz jakieś poglądowe zdjęcie,cooo?Może cos podpatrzę ,bo kompletnie nie mam koncepcji ,co do wystroju pokoju mojego syna ,a on chce mieć pokój urządzony nowocześnie

:lol: :lol: :lol: Dzięki za miłe słowa Beauty. :oops:

Rozczaruję Cię chyba... Młody dostał określony budżet i razem pojechaliśmy do Ikei :lol: Miał sam sobie wybrać meble... w rezultacie wyglądało to tak, że ja mu pokazywałam coś upatrzonego palcem a On mówił czy mu się podoba czy nie... całe szczęście podobało mu się prawie wszystko... :wink: :lol:

Jeśli cokolwiek będzie widać zza młodzieżowego "nieładu" to jutro cyknę kilka fotek.

Rasia, jak tak latasz po okolicach i na kawę wpadasz, to do mnie tez wpadnij :D :wink: :lol:

nie mam z kim kawy wypić :roll: :lol:

Rasia, pięknie masz w domku, kuchnia cudo :D

No popatrz... gdybym nie pojechała na te łowy, to może i dotarłabym i do Ciebie na kawkę. :lol: Ale z trudem bo z trudem dotarłam do Nefci i ... zaniemówiłam z wrażenia... jakie na mnie zrobiła jej kuchnia i kosmiczny blat!!! No i drzwi... mrrrrrrauuu... bezprzylgowe, prościutkie, z perfekcyjnie wstawionymi szybkami... 8) :D :D

I z tego wszystkiego zapomniałam Ci dać pasztet :( Dzięki za wizytę :)

Cze Rasia, mrauuuu. :lol: :lol: :lol:

Hej Maleńka! :D Gdzie Ty się szwendałaś w te święta? :roll: :wink:

Netu nie mialam. :roll:

cześć zakupoholiczko :lol: :lol: :wink:

Małgoś, a czemu Ty neta nie miałaś i co ma wspólnego z tym sąsiad :o