Magi77 30.12.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dzień dobry Rasia to przyłóż się i zgraj co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Doberek! Ale mi się dobrze rok kończy! Właśnie kurier przywiózł mi pięknistą skrzynkę na listy!!! Możecie już do mnie pisać... A raniutko byli panowie z Allltop-u i wyregulowali mi okna i drzwi po ciężkiej walce mojego aluminium z mrozami... Nie wiem czy na wiosnę nie wymienię okuć w oranżerii, bo tych nie lubię... A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 30.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ojej. Odśledził mi się Twój dziennik jakoś i myślałam, że się przestraszyłaś i już nie wklejasz. No a teraz z podpisu wlazłam i szczęka mi opadła na widok kuchni głownie. I zdecydowanie zgodna w kierunku z moją. No i na fakt, że już mieszkasz i tyle zrobione. Ty to masz kobieto tempo. Aha i teras jeszcze - drewaniany wzdłuż całego domu - też chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? próbowałaś? Nie, ale Nitka byle czego by przeciez nie jadla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? próbowałaś? Nie, ale Nitka byle czego by przeciez nie jadla. Przeczytałam Nitka i Nitubaga przyszła mi na myśl Właśnie a gdzie ona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? próbowałaś? Nie, ale Nitka byle czego by przeciez nie jadla. Przeczytałam Nitka i Nitubaga przyszła mi na myśl Właśnie a gdzie ona???? Sie zgubila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ojej. Odśledził mi się Twój dziennik jakoś i myślałam, że się przestraszyłaś i już nie wklejasz. No a teraz z podpisu wlazłam i szczęka mi opadła na widok kuchni głownie. I zdecydowanie zgodna w kierunku z moją. No i na fakt, że już mieszkasz i tyle zrobione. Ty to masz kobieto tempo. Aha i teras jeszcze - drewaniany wzdłuż całego domu - też chcę! Hej Madzia! Pisałam Ci na priva żebyś na kawkę zajrzała! Może na tarasie będzie za zimno ale w kuchni też miło posiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A teraz lecę wyrabiać Młodemu dowód, bo mu Nitka zżarła paszport. Widać chce żeby siedział w domu Hejka To po co robia takie smakowite paszporty? To chyba wiza hamerykańska takim łakomym kąskiem była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Moja kluska waży już 23 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Moja kluska waży już 23 kg. Zartujesz? jest cięższa od 4.5 rocznego dzieciaka? Musze Ci córcie oddać na wykarmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Moja kluska waży już 23 kg. Zartujesz? jest cięższa od 4.5 rocznego dzieciaka? Musze Ci córcie oddać na wykarmienie Polecam Royal Canin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts