78mysz 30.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Moja kluska waży już 23 kg. Zartujesz? jest cięższa od 4.5 rocznego dzieciaka? Musze Ci córcie oddać na wykarmienie Polecam Royal Canin... No własnie, chyba wybiorę się z tobą następnym razem po karme dla psów. Moja sucz taka chuda jak szkapa.Nic ostatnio swego żarła nie tyka, tylko po mysi ser przylatuje i szynke, ale chyba przesadza, muszę na nią warknąc w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Mysie warczenie - bezcenne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Cze Rasiulka a nasza Maya ma cieczkę ciekawam jak sunia Twoja i Nituśki Moja jeszcze nie ma na szczęście, ale myślę, że się tak tylko czai i wyskoczy mi z niespodzianką na nowy rok... Mayka to już tak w połowie grudnia dostała To normalna różnica i wynika z rozmiaru... Maya była dużo większa od początku... Nitka była najdrobniejsza z całego miotu... ale ostatnio zachowuje się tak jakby miała dostać... Ile waży Maya? kurcze nie mam zielonego pojęcia w styczniu idziemy na odrobaczanie to ją zważę Moja kluska waży już 23 kg. rany to więcej niz moje prawie siedmioletnie Młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dwa razy dzisiaj ją z Młodą ważyłyśmy... no nie chce być mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Tyle to ważył mój starszy jak kończył podstawówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Moja nowa błyszcząca skrzynka na listy... http://img39.imageshack.us/img39/7959/asiixxii2009720.png I moja nowa lampa w kuchni... http://img97.imageshack.us/img97/9432/asiixxii2009716.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To młode na Royala przejdzie W ubraniu jeszcze jako tako wyglada, ale jak sie np na basenie rozbierze...pewnie ludzie jak patrzą na nas myslą, że dzieciaka głodzimy, a sami jak swinie żremy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dobrze, ze kupiłaś, tę dizajnerską lampę. Pasuje jak ulał i śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Noooooooo taki byk Je za trzech i ciężary dźwiga,ale wygląda jak 5 groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 To młode na Royala przejdzie W ubraniu jeszcze jako tako wyglada, ale jak sie np na basenie rozbierze...pewnie ludzie jak patrzą na nas myslą, że dzieciaka głodzimy, a sami jak swinie żremy No nie wiem co ta mała ma w sobie? Może kości z kamienia? Moja Młoda waży dokładnie dwa razy tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dobrze, ze kupiłaś, tę dizajnerską lampę. Pasuje jak ulał i śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Noooooooo taki byk Je za trzech i ciężary dźwiga,ale wygląda jak 5 groszy. i ze nikt opieki społecznej na was nie nasłał....to cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ekstra skrzynka, dziel się namiarami. Lampa śmieszna i woła "patrz na mnie" i o to Ci chyba chodziło. A na którym kablu ona wisi w tej kuchni?Ja szukam zwisu nad wyspę który byłby transparentny, może troche industrialny, transparentnych kinkietów i fajnej lampy nad stół nadającej z kolei ciepłego klimatu. Ale gadam od rzeczy, juz późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Noooooooo taki byk Je za trzech i ciężary dźwiga,ale wygląda jak 5 groszy. i ze nikt opieki społecznej na was nie nasłał....to cud w Boze Narodzenie cuda się zdarzają i czasem trwają cały rok, więc jest szansa, ze i opieka nie zawita do Was w 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Noooooooo taki byk Je za trzech i ciężary dźwiga,ale wygląda jak 5 groszy. i ze nikt opieki społecznej na was nie nasłał....to cud Wiesz - od drugiego miesiąca życia poza skalą centylową. Diety mączne, mięsne, i nic. Ale to po tatusiu. Kiedyś szedł ze swoją mamą i jakaś pani na ulicy mu dała bułkę - tak dobrze wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ekstra skrzynka, dziel się namiarami. Lampa śmieszna i woła "patrz na mnie" i o to Ci chyba chodziło. A na którym kablu ona wisi w tej kuchni? Ja szukam zwisu nad wyspę który byłby transparentny, może troche industrialny, transparentnych kinkietów i fajnej lampy nad stół nadającej z kolei ciepłego klimatu. Ale gadam od rzeczy, juz późno Skrzynka tu: http://www.allegro.pl/item863314014_super_skrzynka_na_listy_ze_stali_nierdzewnej.html A lampek w sumie będzie takich 3 nad blatem w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.12.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 to dobrze wybrałaś Młoda Damo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2009 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 ekstra skrzynka, dziel się namiarami. Lampa śmieszna i woła "patrz na mnie" i o to Ci chyba chodziło. A na którym kablu ona wisi w tej kuchni? Ja szukam zwisu nad wyspę który byłby transparentny, może troche industrialny, transparentnych kinkietów i fajnej lampy nad stół nadającej z kolei ciepłego klimatu. Ale gadam od rzeczy, juz późno Skrzynka tu: http://www.allegro.pl/item863314014_super_skrzynka_na_listy_ze_stali_nierdzewnej.html A lampek w sumie będzie takich 3 nad blatem w kuchni... No taaaak tylko w tych Włoch to idzie 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.12.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Nefer, 15-latek 23 kg a ja się o swoje martwię Rasiula Lampa bossssssssssssska Noooooooo taki byk Je za trzech i ciężary dźwiga,ale wygląda jak 5 groszy. i ze nikt opieki społecznej na was nie nasłał....to cud Wiesz - od drugiego miesiąca życia poza skalą centylową. Diety mączne, mięsne, i nic. Ale to po tatusiu. Kiedyś szedł ze swoją mamą i jakaś pani na ulicy mu dała bułkę - tak dobrze wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts