efilo 03.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 rasieńko jakie masz drzwiczki do prysznica na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 rasieńko jakie masz drzwiczki do prysznica na dole? całe szklane, robione na zamówienie... nie mam aktualnego zdjęcia ...tu jeszcze łazienka cała w budowlanym pyle... http://img376.imageshack.us/img376/1371/img9150.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 właśnie na tym zdjeciu je przyuważyłam. hm... a kto ci je robił i jeśli to nie tajemnica jaki był koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 właśnie na tym zdjeciu je przyuważyłam. hm... a kto ci je robił i jeśli to nie tajemnica jaki był koszt? robiła mi ta sama firma co lustra... po prostu najlepszy w okolicy zakład szklarski... ... za 2 lustra i drzwi zapłaciłam niecałe 2,5k z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.01.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no a okucia do tego? cena mnie zszokowała. gdzie ja teraz znajde szczeke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rasieńko dasz namiary na tę firmę? Ja znam tylko crystal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... za 2 lustra i drzwi zapłaciłam niecałe 2,5k z montażem. ... można by za to kupić kolejne "gary na bigos" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Właśnie kurde, muszę do nich zajrzeć ... do tych od luster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 no a okucia do tego? cena mnie zszokowała. gdzie ja teraz znajde szczeke.... Cena razem z okuciami i uszczelkami...to drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ....nie nadaję na tej samej fali ... więc .... tym samym zostałem dokumentnie olany ... ... ale się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... za 2 lustra i drzwi zapłaciłam niecałe 2,5k z montażem. ... można by za to kupić kolejne "gary na bigos" .... ... a ja wolę lustro i drzwi do prysznica... bo bigos mi się już przejadł, a garów też mam już dość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... za 2 lustra i drzwi zapłaciłam niecałe 2,5k z montażem. ... można by za to kupić kolejne "gary na bigos" .... ... a ja wolę lustro i drzwi do prysznica... bo bigos mi się już przejadł, a garów też mam już dość! ... nie znasz się ... daj do głosu Księciunia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... za 2 lustra i drzwi zapłaciłam niecałe 2,5k z montażem. ... można by za to kupić kolejne "gary na bigos" .... ... a ja wolę lustro i drzwi do prysznica... bo bigos mi się już przejadł, a garów też mam już dość! ... nie znasz się ... daj do głosu Księciunia ... Księciunio właśnie pochłania bigos... i idzie zmywać ...gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Rasieńko dasz namiary na tę firmę? Ja znam tylko crystal Proszę bardzo: http://www.pyroflex.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... dobry chłop ... zmywanie hańbą nie jest ... .......szczególnie takich garów ... PS. ... gdyby Małż potrzebował pomocy .....w zmywaniu tych garów ..... ..... ja chętnie pomogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... dobry chłop ... zmywanie hańbą nie jest ... .......szczególnie takich garów ... PS. ... gdyby Małż potrzebował pomocy .....w zmywaniu tych garów ..... ..... ja chętnie pomogę .... To czemu jeszcze Was tu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... z zazdrości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... a tak naprawdę .... to pałeczki mi się złamały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.01.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... a tak naprawdę .... to pałeczki mi się złamały.... A ja mam! Takie z autografem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.01.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... a tak naprawdę .... to pałeczki mi się złamały.... A ja mam! Takie z autografem... ... a już grały?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts