rasia 04.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Myśl dnia: Kobieta nigdy nie wie, czego chce, ale nie spocznie, dopóki celu nie osiągnie. [Jean-Paul Sartre] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dobre witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry ja tam wiem czego chcę to co kobietą nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witam pierwszy raz w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witanko i wszystkiego dobrego Rasia, czy ja dobrze widze, że Ty masz szare okna???? Zaje...fajne są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witaj Rasiu ! ja z waprosem I ostatni raz mam takie śliczne malunki na oknie, bo za chwilę ruszą kaloryfery (tutaj fotka połaciówki z mrozowymi obrazkami) powiedz, jak ruszyło ogrzewanie, masz widok przez te połaciówki czy ciagle tam cos leży (śnieg?) Masz chyba 35stopni kątu dachu lub jakos podobnie i ciekawi mnie czy to sie zsuwa czy leży (i w zimie o widoku przez to można zapomnieć... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Rasiu, właśnie zobaczyłam Waszą kuchnię! Fantastyczna jest! Kolor drewna cuuudny. Czy możesz mi napisać jaką masz odległość wyspy od lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 marku wtrącając się - obserwowaliśmy domki u nas na osiedlu pod tym kątem - wszystkie połaciówki zaśnieżone. jak to wygląda od wewnątrz to chyba markoto wklejała. mario31 też pisała że śnieg się utrzymuje. u moich rodziców też niestety zawalone i zostaje. sama jestem ciekawa co oprócz wycieraczek działa w takim przypadku pewnie też dużo zależy od śniegu i temperatury na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 marku wtrącając się - obserwowaliśmy domki u nas na osiedlu pod tym kątem - wszystkie połaciówki zaśnieżone. jak to wygląda od wewnątrz to chyba markoto wklejała. mario31 też pisała że śnieg się utrzymuje. u moich rodziców też niestety zawalone i zostaje. sama jestem ciekawa co oprócz wycieraczek działa w takim przypadku Efilo, dzięki ! to własnie jest dla mnie ważne... Widok na górki zimą jest kurna chatka fajny i szkoda mi go Jedyne co mi ratunkowo przychodzi do głowy to: - kaloryfer pod oknem - szyby samozmywalne (są podobno takie) o ile to powoduje spływanie śniegu... Co może ważne - planuję u siebie kat dachu (spadku) 45stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jechałam wczoraj koło swojego domu i co....duże okno bez śniegu było (dom nie ogrzewany), a małe zniknęło pod białym puchem....o co chodzi - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witam Rasię a ponieważ mam połaciówki to się wypowiem - nic nie widac nie sądzę, zeby jakiekolwiek szyby pomogły kaloryfer pod oknem zmienia niewiele... a i ja mam kąt nachylenia 45 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witam Rasię a ponieważ mam połaciówki to się wypowiem - nic nie widac nie sądzę, zeby jakiekolwiek szyby pomogły kaloryfer pod oknem zmienia niewiele... a i ja mam kąt nachylenia 45 stopni buuuuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No Irma obalilas wszytskie argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 sorry...chyba lepiej dać kolankowe, wtedy przynajmniej część okna będzie nie zaśnieżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jechałam wczoraj koło swojego domu i co....duże okno bez śniegu było (dom nie ogrzewany), a małe zniknęło pod białym puchem....o co chodzi - nie wiem Malko, dziękuję! to duze i małe : http://lh3.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SiLU7SCrmxI/AAAAAAAACT0/xmdRFebIbpI/s512/DSCN4190.JPG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry ja tam wiem czego chcę to co kobietą nie jestem Wusiu, to Ci się tylko tak wydaje... /z tym wiedzeniem, oczywiście/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jechałam wczoraj koło swojego domu i co....duże okno bez śniegu było (dom nie ogrzewany), a małe zniknęło pod białym puchem....o co chodzi - nie wiem Malko, dziękuję! to duze i małe : http://lh3.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SiLU7SCrmxI/AAAAAAAACT0/xmdRFebIbpI/s512/DSCN4190.JPG ? dokładnie te , z drugiej strony jeszcze są 4 sztuki, ale nie wiem jak się mają i naprawde ni cholery nie pojmuję czemu duze się odśnieżyło, może fakt, że tam otwarta przestrzeń jest (antresola), a moze ciężarowi sniegu pomoga grawitacja ? nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Marku, zgadzam się z Irmą... tylko kolankowe pozwolą Ci oglądać widoki za oknem, bo na dobrych, odpowiednio ciepłych i odizolowanych oknach zawsze będzie utrzymywał się śnieg... a to tylko oznacza, że ciepło nie ucieka Ci na zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 jechałam wczoraj koło swojego domu i co....duże okno bez śniegu było (dom nie ogrzewany), a małe zniknęło pod białym puchem....o co chodzi - nie wiem Malko, dziękuję! to duze i małe : http://lh3.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SiLU7SCrmxI/AAAAAAAACT0/xmdRFebIbpI/s512/DSCN4190.JPG ? dokładnie te , z drugiej strony jeszcze są 4 sztuki, ale nie wiem jak się mają i naprawde ni cholery nie pojmuję czemu duze się odśnieżyło, może fakt, że tam otwarta przestrzeń jest (antresola), a moze ciężarowi sniegu pomoga grawitacja ? nie kumam Musisz sprawdzić jego szczelność. Wielkość okna Marku nie ma tu nic do rzeczy... na moim ogromnym oknie w oranżerii też leży śnieg i dopiero przy odwilży spada całymi płatami prosto mi na głowę gdy wychodzę... Na świetliku też leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts