Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu, właśnie zobaczyłam Waszą kuchnię! Fantastyczna jest! :D Kolor drewna cuuudny.

Czy możesz mi napisać jaką masz odległość wyspy od lodówki?

Pobiegłam zmierzyć... do lodówki 88 cm, do piekarnika 100 cm... :D

Noworocznie się witam :lol:

okna połaciowe na dachu 45o całe w puchatej kołderce, gdy wiatr przychodzi lub na zewnątrz cieplej to śnieg zjeżdża

Cześć Gosiaczku! :D

Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... :roll: :D :D

to mnie kolezanka mocno zestresowała :-? jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem :-?

przepraszam... :oops:

nie przepraszaj kochana, zwróciłaś mi uwagę, a teraz póki ocieplenia dachu nie ma to łatwo wszystko naprawić....tylko zagwozdke mam....jak ja wlezę pod okno by z zapalniczka pobiegać wokół ramy :roll:

to mnie kolezanka mocno zestresowała :-? jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem :-?

przepraszam... :oops:

nie przepraszaj kochana, zwróciłaś mi uwagę, a teraz póki ocieplenia dachu nie ma to łatwo wszystko naprawić....tylko zagwozdke mam....jak ja wlezę pod okno by z zapalniczka pobiegać wokół ramy :roll:

Świeczka na dłuugim patyku...:roll:

Może wiatr ten śnieg zwiał? :roll:

a praktykujecie otworzenie odrobine i pokołysanie by śnieg zjechał? czy przy zaczepieniu okna na środku długości za duzo sniegu wpada do środka?

przepraszam za lamerskość pytania....

:lol: :lol: :lol: Jak dobrze pokołyszesz, to cały śnieg wpadnie Ci do środka... :wink:

Poszłam na górę pokołysać... nawet bokami mi się nasypało... :-? :lol:

ja bedę praktykować rolety :lol: zakupione, czekają na montaż

O!!! Świetne rzecz! 8) :D

o przepraszam :oops: ....w nomenklaturze veluksowskiej toto sie markiza nazywa, zakupione głównie w celu wygłuszenia deszczowego stuku, czy przy śniegu się sprawdzi - zobaczymy ....mam nadzieję juz przyszłej zimy :lol: :lol:

a praktykujecie otworzenie odrobine i pokołysanie by śnieg zjechał? czy przy zaczepieniu okna na środku długości za duzo sniegu wpada do środka?

przepraszam za lamerskość pytania....

:lol: :lol: :lol: Jak dobrze pokołyszesz, to cały śnieg wpadnie Ci do środka... :wink:

Poszłam na górę pokołysać... nawet bokami mi się nasypało... :-? :lol:

dziękuję za to że sprawdziłaś!

ups... :oops: to mam już pełną jasność.... a Ty masz teraz wode destylowaną do podlania kaktusów lub doprodukcji trunków :roll:

dziękuję dziewczęta za pomoc ! :)

ups... :oops: to mam już pełną jasność.... a Ty masz teraz wode destylowaną do podlania kaktusów lub doprodukcji trunków :roll:

jak nie ma miedzianej taśmy przy kalenicy :wink: :wink: :wink: :wink:

no niestety u nas też sprawdzone - można tylko wyrzucic do wewnątrz ten snieg. ewentualnie odśnieżać na dachu :wink: :lol:

też sobie pomyślałam o kolankowych.

swoją drogą najbardziej mnie zasmucił świetlik. w końcu właśnie w zime najbardziej brak światła :(

jak nie ma miedzianej taśmy przy kalenicy :wink: :wink: :wink: :wink:

no niestety u nas też sprawdzone - można tylko wyrzucic do wewnątrz ten snieg. ewentualnie odśnieżać na dachu :wink: :lol:

też sobie pomyślałam o kolankowych.

swoją drogą najbardziej mnie zasmucił świetlik. w końcu właśnie w zime najbardziej brak światła :(

Efilko, mimo śniegu na szybach nadal mam jasno! :D ... tylko nieba nie widzę... i gwiazd nocą... :(