rasia 04.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witanko i wszystkiego dobrego Rasia, czy ja dobrze widze, że Ty masz szare okna???? Zaje...fajne są!!!! Szare... szare... Jak cały dom... Witaj Brazo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to mnie kolezanka mocno zestresowała jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Rasiu, właśnie zobaczyłam Waszą kuchnię! Fantastyczna jest! Kolor drewna cuuudny. Czy możesz mi napisać jaką masz odległość wyspy od lodówki? Pobiegłam zmierzyć... do lodówki 88 cm, do piekarnika 100 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noworocznie się witam okna połaciowe na dachu 45o całe w puchatej kołderce, gdy wiatr przychodzi lub na zewnątrz cieplej to śnieg zjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to mnie kolezanka mocno zestresowała jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noworocznie się witam okna połaciowe na dachu 45o całe w puchatej kołderce, gdy wiatr przychodzi lub na zewnątrz cieplej to śnieg zjeżdża Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to mnie kolezanka mocno zestresowała jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem przepraszam... nie przepraszaj kochana, zwróciłaś mi uwagę, a teraz póki ocieplenia dachu nie ma to łatwo wszystko naprawić....tylko zagwozdke mam....jak ja wlezę pod okno by z zapalniczka pobiegać wokół ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to mnie kolezanka mocno zestresowała jeszce dziś pojadę zobaczyć o co chodzi z tym oknem przepraszam... nie przepraszaj kochana, zwróciłaś mi uwagę, a teraz póki ocieplenia dachu nie ma to łatwo wszystko naprawić....tylko zagwozdke mam....jak ja wlezę pod okno by z zapalniczka pobiegać wokół ramy Świeczka na dłuugim patyku... Może wiatr ten śnieg zwiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 potrzebuję 6 metrów patyka z jednego zwiał tylko e cuda pani cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a praktykujecie otworzenie odrobine i pokołysanie by śnieg zjechał? czy przy zaczepieniu okna na środku długości za duzo sniegu wpada do środka? przepraszam za lamerskość pytania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja bedę praktykować rolety zakupione, czekają na montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a praktykujecie otworzenie odrobine i pokołysanie by śnieg zjechał? czy przy zaczepieniu okna na środku długości za duzo sniegu wpada do środka? przepraszam za lamerskość pytania.... Jak dobrze pokołyszesz, to cały śnieg wpadnie Ci do środka... Poszłam na górę pokołysać... nawet bokami mi się nasypało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja bedę praktykować rolety zakupione, czekają na montaż O!!! Świetne rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja bedę praktykować rolety zakupione, czekają na montaż O!!! Świetne rzecz! o przepraszam ....w nomenklaturze veluksowskiej toto sie markiza nazywa, zakupione głównie w celu wygłuszenia deszczowego stuku, czy przy śniegu się sprawdzi - zobaczymy ....mam nadzieję juz przyszłej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tez planuje zakup takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a praktykujecie otworzenie odrobine i pokołysanie by śnieg zjechał? czy przy zaczepieniu okna na środku długości za duzo sniegu wpada do środka? przepraszam za lamerskość pytania.... Jak dobrze pokołyszesz, to cały śnieg wpadnie Ci do środka... Poszłam na górę pokołysać... nawet bokami mi się nasypało... dziękuję za to że sprawdziłaś! ups... to mam już pełną jasność.... a Ty masz teraz wode destylowaną do podlania kaktusów lub doprodukcji trunków dziękuję dziewczęta za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tez planuje zakup takowych to może choć jedną dla testu zamontuję, sprawdzimy czy to cos warte zachodu jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ups... to mam już pełną jasność.... a Ty masz teraz wode destylowaną do podlania kaktusów lub doprodukcji trunków dziękuję dziewczęta za pomoc ! jak nie ma miedzianej taśmy przy kalenicy no niestety u nas też sprawdzone - można tylko wyrzucic do wewnątrz ten snieg. ewentualnie odśnieżać na dachu też sobie pomyślałam o kolankowych. swoją drogą najbardziej mnie zasmucił świetlik. w końcu właśnie w zime najbardziej brak światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tez planuje zakup takowych to może choć jedną dla testu zamontuję, sprawdzimy czy to cos warte zachodu jest ? Malka ja to tez planuje do ochrony od slonca , mam nadzieje, ze sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ups... to mam już pełną jasność.... a Ty masz teraz wode destylowaną do podlania kaktusów lub doprodukcji trunków dziękuję dziewczęta za pomoc ! jak nie ma miedzianej taśmy przy kalenicy no niestety u nas też sprawdzone - można tylko wyrzucic do wewnątrz ten snieg. ewentualnie odśnieżać na dachu też sobie pomyślałam o kolankowych. swoją drogą najbardziej mnie zasmucił świetlik. w końcu właśnie w zime najbardziej brak światła Efilko, mimo śniegu na szybach nadal mam jasno! ... tylko nieba nie widzę... i gwiazd nocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts