rasia 04.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tez planuje zakup takowych to może choć jedną dla testu zamontuję, sprawdzimy czy to cos warte zachodu jest ? Malka ja to tez planuje do ochrony od slonca , mam nadzieje, ze sie sprawdza To ja poczekam chętnie na Wasze pierwsze opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noooo, dom prezentuje się super w tych szarościach! Czy ktoś kiedyś mówił, że szare jest be Szare jest fajne, bardzo fajne!! Gratuluję świetnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Marek ja Cię pocieszę że przy takim kącie nachylenia dachu szybciej śnieg zjeżdża z okien u mnie też póki co stan surowy więc obserwuję wyłącznie działanie sił natury ja mam o tyle dobrze że w kazdym pomieszczeniu z oknem dachowym ( czytaj cała góra ) mam jeszcze "normalne" okna więc leżący śnieg mi nie przeszkadza specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noooo, dom prezentuje się super w tych szarościach! Czy ktoś kiedyś mówił, że szare jest be Szare jest fajne, bardzo fajne!! Gratuluję świetnego domu Dzięki Brazuniu. Ja to zwariowana na punkcie szarego jestem na maksa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tez planuje zakup takowych to może choć jedną dla testu zamontuję, sprawdzimy czy to cos warte zachodu jest ? Malka zamontuj bo ja właśnie rozważam ich zakup, nawet już o wycenę wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.01.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noooo, dom prezentuje się super w tych szarościach! Czy ktoś kiedyś mówił, że szare jest be Szare jest fajne, bardzo fajne!! Gratuluję świetnego domu Dzięki Brazuniu. Ja to zwariowana na punkcie szarego jestem na maksa! TTo bardzo fajny rodzaj "zwariowania".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cze rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.01.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Noooo, dom prezentuje się super w tych szarościach! Czy ktoś kiedyś mówił, że szare jest be Szare jest fajne, bardzo fajne!! Gratuluję świetnego domu Dzięki Brazuniu. Ja to zwariowana na punkcie szarego jestem na maksa! TTo bardzo fajny rodzaj "zwariowania".. dołaczam, choć lubię bardziej transofrmację drewna w stronę szarości i tylko szary, lekko ocieplony beton Ogólnie lubię szarość w zestawieniach z lekkimi ociepleniami i natura (ziemiste, zielenie etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Ja wiem To zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Ja wiem To zależy... Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Ja wiem To zależy... od czego jak już to co najmniej bardzo dobrej jakości a ilość to dopiero wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tak, tak niech Gosiek zrobi taki kalendarz ia wiedząc ile ma zdjęc do końca życia zakpu kalendarzy mamy z gołwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Ja wiem To zależy... od czego jak już to co najmniej bardzo dobrej jakości a ilość to dopiero wyzwanie Koszt samego druku zależy od formatu, gramatury papieru, liczby stron (czy kalendaria są drukowane w postaci 4x0 - standardowo kolory z CMYK, jednostronnie czy 4x4 - tak samo, ale dwustronnie na karcie), sposobu oprawy, ewentualnych uszlachetnień (lakier wybiórczy, wytłoczenia, opcjonalnie dodatkowy, 5, 6, 7, 8... kolor z pantonu albo jakieś cudawianki), i nakładu - im wyższy, tym za egzemplarz wychodzi taniej. 100 egzemplarzy nieprzesadnie wypasionego kalendarza A3 drukowanego dwustronnie na papierze o gramaturze 170 gms dałoby się wydrukować na offsecie za około 2 tysie. 300 egzemplarzy wypasu z lakierem na kredzie 350 gms, 15 kart - to koło 7-8 tysi, zależy od drukarni. Do tego oczywiście dochodzi koszt jakiegoś choćby prostego layoutu, skład, obróbka zdjęć.... Robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Gosiaczku! Jak nie album, to chociaż kalendarz wydaj z Twoimi pięknymi zdjęciami... dzięki za miłe słowa a wiesz ile to kosztuje Ja wiem To zależy... od czego jak już to co najmniej bardzo dobrej jakości a ilość to dopiero wyzwanie Koszt samego druku zależy od formatu, gramatury papieru, liczby stron (czy kalendaria są drukowane w postaci 4x0 - standardowo kolory z CMYK, jednostronnie czy 4x4 - tak samo, ale dwustronnie na karcie), sposobu oprawy, ewentualnych uszlachetnień (lakier wybiórczy, wytłoczenia, opcjonalnie dodatkowy, 5, 6, 7, 8... kolor z pantonu albo jakieś cudawianki), i nakładu - im wyższy, tym za egzemplarz wychodzi taniej. 100 egzemplarzy nieprzesadnie wypasionego kalendarza A3 drukowanego dwustronnie na papierze o gramaturze 170 gms dałoby się wydrukować na offsecie za około 2 tysie. 300 egzemplarzy wypasu z lakierem na kredzie 350 gms, 15 kart - to koło 7-8 tysi, zależy od drukarni. Do tego oczywiście dochodzi koszt jakiegoś choćby prostego layoutu, skład, obróbka zdjęć.... Robimy? Naprawdę masz ochotę się bawić zdjęciami dysponuję, a reszta Barrankowa spółka tylko kto to kupi, terminy już minęły, chyba, że na rok 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.01.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce a w środku reszta aniołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts