efilo 07.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 rasiu aż ciężko uwierzyć że taki full wypas to z jakichś resztek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Rasiu widzę, że masz biszkoptową dentystkę, tylko pacjent wygląda na zdrowego kanapa mówisz przed kominek mnie już zimno na sam widok smaczki bardzo smaczne a drewutnia... no zazdraszczam takiej resztkowej budowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Rasia drewutnia też z palet, czy z desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Rasia drewutnia też z palet, czy z desek? Z samych desek i łat,które zostały po szalunkach i dachu. Podłoga jest z resztek ytonga i bloczków fundamentowych. Nic się nie zmarnowało Dzień dobry. I do zobaczenia! Jadę do dentysty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jakby co to przypominam że mieszkam 5 km od Myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jakby co to przypominam że mieszkam 5 km od Myszy boscie się na kupie pobudowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No a u nas to wszedzie daleko najblizsza budowa 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Malka, Markotko do mnie obie macie w pół drogi... Jakby co... Zapraszam więc do siebie.... I wcale nie jest to 20km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No fakt do ciebie mam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a ja mam dwa futrzaki na 3 osoby, ale teraz to na 1, bo sama siedzę... szarak mi się ułożył na stopie i grzeje, więc śnieg mi niestraszny A jakiego mamuta ma Myszka w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Rasia, superancka drewutnia !!!! I piesy cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.01.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 jakby co to przypominam że mieszkam 5 km od Myszy boscie się na kupie pobudowały jeśli już to na krowim placku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dobry wieczór Rasiula jakie fajniste foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Raśka domagam siem żebyś Ducha uwolniła Nio chyba że go adoptowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 cześć ... drewutnia fajna .... ale brzydsza od domu ... zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dobrywieczornie! Byłam dzisiaj u dentysty... ojć... sześć kanałów... okropieństwo... No i byłam u Myszy!!! Jak tam ślicznie... Ma booooską antracytową ścianę/właściwie dwie/ i booooskie czarne szafki w kuchni i booooskie łazienki i boooooskie lampy....... i blaty.... kurde, wszystko booooskie! Miała też boooski karmnik dla sikorek ze słoniną na drucikach... ale Filip go wywąchał, powalił i słoninę zżarł... ... tylko nie wiem co z drucikami zrobił? Sooorrrry Mysiu, Aniołku i sikorki... A'propos dentysty... 20 grudnia też jechałam do dentysty... zobaczyłam napis "sprzedaż choinek" ... zwykły napis... ale zawinęłam na ręcznym i wjechałam w niepozorną bramę... a za bramą domek... a przy domku szklarnia... a za szklarnią........................................................ las choinek!!! żywych cudnych świerków... i przesympatyczny pan z pilarką spalinową w rękach... i chodziłam jak zaczarowana po lesie świerkowym i mogłam palcem pokazać tą moją wybraną jedyną, która na mnie czeka...i czekała... ... nikt na nią nie zwracał uwagi, bo była najwyższa ze wszystkich... wyglądała jak matka czuwająca nad stadkiem młodych... miała chyba z 7 metrów ... tylko 4 metry to był łysy pień a na końcu piękna kudłata kita... ... cuuudo! No i pokazałam palcem i pan podszedł i zagrzmiał pilarką... i to trochę zabolało... ale tylko przez chwilkę... bo przecież byłyśmy sobie przeznaczone... ... zostawiłam jej śliczną długą nóżkę a Młody dźwignął ją na plecy... i tak sobie stoi w naszej oranżerii i uśmiecha się do mnie bez przerwy... i nie zgubiła jeszcze ani jednej igiełki... jest zaczarowana... jak ja byłam jak po tym lesie chodziłam... http://img25.imageshack.us/img25/158/choinka004.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Raśka domagam siem żebyś Ducha uwolniła Nio chyba że go adoptowałaś Usynowiony to On Ci już dawno... ale ja nie pies ogrodnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 cześć ... drewutnia fajna .... ale brzydsza od domu ... zdecydowanie ... dlatego tam nie mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 a ja mam dwa futrzaki na 3 osoby, ale teraz to na 1, bo sama siedzę... szarak mi się ułożył na stopie i grzeje, więc śnieg mi niestraszny A jakiego mamuta ma Myszka w domu?? Takiego co go ciągle suszy i dużo wody pije... a potem ją wypluwa do wiaderka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ... choinka właściwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts