efilo 08.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 też sie przyszłam przywitac choć ostatnio u mnie taki natłok że normalnie 5 srok za ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 .... witanko i jak sernik..? córeczki wrócą ze szkoly to bedziemy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a ja mam dwa futrzaki na 3 osoby, ale teraz to na 1, bo sama siedzę... szarak mi się ułożył na stopie i grzeje, więc śnieg mi niestraszny A jakiego mamuta ma Myszka w domu?? Takiego co go ciągle suszy i dużo wody pije... a potem ją wypluwa do wiaderka... aaa... ...teeeen! a to on chyba pije tez dużo prądu - przynajmniej tego budowlanego? drogo zapłaciłam u siebie za suszenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 och, ja też serniczka chętnie bym wszamała Rasia, masz jakichś fajnych: elektryka i hydraulika, bo zaczynam robić casting ? Chętnie przyjmę info na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Lidzia trza było wpaść do mnie we wtorek miałam taki z brzoskwinkami i pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 ja chcę zrobić z kokosową kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Lo matko, do ktorej strony w komentarzach trzeba sie cofac aby zobaczyc fotki kuchni ktore wkleilas dla mayland? Ja tez kce zobaczyc a do dziennika nie wejde..., technicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.01.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 mayladcia mi podala pod nos. Piekna kuchnia, wszystko ten sam styl co reszta domu..., doskonale somsiadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szybkie dobry wieczór zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.01.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Specjalnie dla ciebie rASIUhttp://pl.tinypic.com/usermedia.php?uo=f%2BydX%2FAT8aV%2FAd2zjdVhbYh4l5k2TGxc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jaki piekny kicius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ja chcę zrobić z kokosową kołderką Mniaaaam... Ślinka mi cieknie na sam dźwięk słowa serniczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 mayladcia mi podala pod nos. Piekna kuchnia, wszystko ten sam styl co reszta domu..., doskonale somsiadko... Powiem krótko... czas na somsiedzkie spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Szybkie dobry wieczór zostawiam Beciu, a gdzieś Ty była jak Cię nie było? Jak było na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.01.2010 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Specjalnie dla ciebie rASIU http://pl.tinypic.com/usermedia.php?uo=f%2BydX%2FAT8aV%2FAd2zjdVhbYh4l5k2TGxc Dorbie, jesteś kochana! Dziękuję bardzo! Ślicznie! A i tak najbardziej podoba mi się Twoja cegła i koza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry Rasia wiesz mnie też bardzo dobry serniczek wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 mayladcia mi podala pod nos. Piekna kuchnia, wszystko ten sam styl co reszta domu..., doskonale somsiadko... Powiem krótko... czas na somsiedzkie spotkanie... Niech no snieg zniknie. Bo nie dotre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 cytat z dziennika: Dziękuję, że tu zaglądacie... To bardzo buduje... ... ja zaglądam i owszem ... ale jeszcze nic u Ciebie nie zbudowałem ... ... może i szkoda, bo jakbym Ci gres położył tak jak u siebie ... to może okazało by się, że teraz taka moda ... i stałbym się "znanym fahofcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 mayladcia mi podala pod nos. Piekna kuchnia, wszystko ten sam styl co reszta domu..., doskonale somsiadko... Powiem krótko... czas na somsiedzkie spotkanie... Niech no snieg zniknie. Bo nie dotre. I nigdzie nie jedź jak nie musisz. Na drogach, szczególnie tych bocznych jest straszna ślizgawica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts