Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? :o :o :o :o

a zebys wiedziała Małgos. Ty wiesz co to oznacza? :roll: :-? :wink: :wink:

No wlasnie nie do konca, bo dopiero ostatnio mi sie tacy trafili, co by sie nadawali... Wczesniej to niemoty same takie... :-?

No wieeem. Dobrze, ze bessa nie ciągnie sie w nieskończoność :)

Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. :( No i ja w sumie tez niewolna... :roll: :oops:

Dzień dobry! :D Właśnie się obudziłam... 8)

Nie, nie, żeby mnie te hulanki, swawole zmęczyły... przeczołgał mnie poranny pościg za uciekającymi autokarami wywożącymi całą szkołę mojego Młodego w góry na "szkołę zimową" :-? :x :evil: :roll: :-? :x :evil:

najpierw pół nocy naprawiałam pralkę i jak o 3 am wreszcie się udało i wstawiłam pranie potrzebne na wyjazd, to zasnęłam na siedząco i obudziłam się 7.10 !!! Czyli 10 minut po planowanym odjeździe autokarów!!! :evil: :evil: :evil:

Na oparach ropy i zarżniętym silnikiem dogoniłam wycieczkę o 10.00 między Rawą a Piotrkowem!!! :evil:

A potem był Interstone w Adamowicach :D

Kawka i rurki z kremem z Myszką na rynku w Nadarzynie :D :D :D

Gdzie dołączył do nas Duszek z Kolegą :D :D :D

Po drodze złożenie 8 podpisów pod umową prądową w Pruszkowie :D

No i w końcu ... soczek grapefruitowy przy nowopowstającym kominku w domku rasi :wink: :D :D :D 8)

Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. :( No i ja w sumie tez niewolna... :roll: :oops:

No to kicha... :wink: :wink: :lol:

a dlaczegoz to tak zle. Najbardziej kręcą ograniczenia. Wiecie co by to bylo gdyby kazdy z kazdym tak mogl? Ludzie by haftowali patrząc na siebie, jakby sie juz napróbowali, a potem zaczeliby wymyslac nowe cuda. Wiec niech cos jednak bedzie niedostępne. moja skromna opinia. Mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam z tu obecnych ?;)