rasia 04.02.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 No ale w sobotę będziemy w komplecie! Już mi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.02.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No ale w sobotę będziemy w komplecie! Już mi lepiej! nooo to ja tez sie w sobote może pojawie.... zwłaszcza, że kominek powinnien juz być na galanto.... jedyna przeszkoda to moje nieloty nooo ale może się uda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzień doberek rasia - wład kominkowy superaśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o Maluszek - dawno Cie nie widzialam w pobliżu. Czesc Kochaniutka. Ja juz sie musze pochwalic, ze widzialam ów kominek na zywo i macałam kamyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 o znam ich - to są pasjonaci debeściarze http://img4.imageshack.us/img4/8677/001pv7.jpg mam nadzieję ze też ich poznam przez tellefon mówili mi że u Nituśki teraz zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A gdzie relacja foto ja się pytam??!! No gdzie? Tańce miały być i hulanki i swawole , a tu cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no niezly magiczny krąg sobie zrobilysmy tutaj. Wszystkie zostaniemy oblatane przez tych samych najlepszych wykonawców pod słońcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 no niezly magiczny krąg sobie zrobilysmy tutaj. Wszystkie zostaniemy oblatane przez tych samych najlepszych wykonawców pod słońcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? a zebys wiedziała Małgos. Ty wiesz co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? a zebys wiedziała Małgos. Ty wiesz co to oznacza? No wlasnie nie do konca, bo dopiero ostatnio mi sie tacy trafili, co by sie nadawali... Wczesniej to niemoty same takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? a zebys wiedziała Małgos. Ty wiesz co to oznacza? No wlasnie nie do konca, bo dopiero ostatnio mi sie tacy trafili, co by sie nadawali... Wczesniej to niemoty same takie... No wieeem. Dobrze, ze bessa nie ciągnie sie w nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Przeleciane przez wszystkich wykonawcow? a zebys wiedziała Małgos. Ty wiesz co to oznacza? No wlasnie nie do konca, bo dopiero ostatnio mi sie tacy trafili, co by sie nadawali... Wczesniej to niemoty same takie... No wieeem. Dobrze, ze bessa nie ciągnie sie w nieskończoność Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. No i ja w sumie tez niewolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. No i ja w sumie tez niewolna... No to kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. No i ja w sumie tez niewolna... No to kicha... Biednemu zawsze wiatr w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzień dobry! Właśnie się obudziłam... Nie, nie, żeby mnie te hulanki, swawole zmęczyły... przeczołgał mnie poranny pościg za uciekającymi autokarami wywożącymi całą szkołę mojego Młodego w góry na "szkołę zimową" najpierw pół nocy naprawiałam pralkę i jak o 3 am wreszcie się udało i wstawiłam pranie potrzebne na wyjazd, to zasnęłam na siedząco i obudziłam się 7.10 !!! Czyli 10 minut po planowanym odjeździe autokarów!!! Na oparach ropy i zarżniętym silnikiem dogoniłam wycieczkę o 10.00 między Rawą a Piotrkowem!!! A potem był Interstone w Adamowicach Kawka i rurki z kremem z Myszką na rynku w Nadarzynie Gdzie dołączył do nas Duszek z Kolegą Po drodze złożenie 8 podpisów pod umową prądową w Pruszkowie No i w końcu ... soczek grapefruitowy przy nowopowstającym kominku w domku rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale tym razem wykonawca zonaty i do tego z kolezanka z Forum. No i ja w sumie tez niewolna... No to kicha... a dlaczegoz to tak zle. Najbardziej kręcą ograniczenia. Wiecie co by to bylo gdyby kazdy z kazdym tak mogl? Ludzie by haftowali patrząc na siebie, jakby sie juz napróbowali, a potem zaczeliby wymyslac nowe cuda. Wiec niech cos jednak bedzie niedostępne. moja skromna opinia. Mam nadzieje, ze nikogo nie uraziłam z tu obecnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Proszę zajrzyjcie tu --> http://forum.muratordom.pl/masz-moze-w-portfelu-9-groszy-jesli-tak-mozesz-uratowac-psa,t149970.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Rasia, to jesteś dzisiaj kobietą po przejściach. Ale spotkanko wynagrodziło Ci wszelkie ubytki dnia. Mysiu, święta racja. To był taki niewinny żarcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.02.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Rasia, to jesteś dzisiaj kobietą po przejściach. Ale spotkanko wynagrodziło Ci wszelkie ubytki dnia. Mysiu, święta racja. To był taki niewinny żarcik. a zaczełam od tylu i nie wiedzialam skąd juz wiecie co sie dzisiaj dzialooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts