Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

A, niech sie kompromituja. Im wiecej Kempy w TV tym mniej glosujacych na PiS. :lol: :lol: :lol:

wiesz jak jest, nikt na nich nie głosuje, a potem wygrywają wybory :roll:

bo pewnie ich wyborcy się wstydzą przyznac w sondażach...

no i właśnie to jest najbardziej żenujące :roll:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A, niech sie kompromituja. Im wiecej Kempy w TV tym mniej glosujacych na PiS. :lol: :lol: :lol:

wiesz jak jest, nikt na nich nie głosuje, a potem wygrywają wybory :roll:

bo pewnie ich wyborcy się wstydzą przyznac w sondażach...

Jest w tym więcej prawdy niż się może wydawać... :-?

Kurde! Widziałam "przeprosiny"!!!!! :evil: Comic Sans'em jeszcze napisane!!!! :evil: :evil: :evil:

Dziewczyny ja to sie staram zyć z dala od polityki, choć bardzo ja lubię ale ta w polskim wydaniu jest ...obrzydliwa :evil: mnie skutecznie zniechęca do ogladania tv :evil: W normalnym , cywilizowanym świecie pan Z przestał by istnieć :wink:

on powoli przestanie istnieć... zobaczycie... jego 5 minut dawno przebrzmiało... :lol:

Małgos przez 5 lat studiow jak mantre mi wałkowali Twoje słowa :lol: ale ja marzycielka jestem :lol:

Widac, ze powooooooli niektore rzeczy zaczynaja wygladac normalnie, ale niestety po pierwsze bardzo wiele zalezy od lokalnych wladz, a te bywaja najbardziej skorumpowane i tam nie ma znaczenia przynaleznosc polityczna - najczesciej to sa ciagle ci sami ludzie tylko w roznych konfiguracjach, a po drugie Polacy... to specyficzna nacja i wiele rzeczy mogloby dzialac inaczej, gdybysmy byli bardziej pracowici, solidni i takie tam... :roll: Nie wszystko zalezy od politykow. :roll:

Tak Małgoś, dlatego powinniśmy wszyscy zacząć porządkowac swoje podwórka :wink: takie male kroczki naprawdę wiele mogą...

Trzeba sobie jednak uswiadomić fakt, że idealny swiat nie istnieje :evil: a to cholernie boli :evil: bo ja dla wlasnego dziecka pragne takiego właśnie idealnego świata, bez tego codziennego brudu :wink:

Upolitycznienie wątku bardzo mi się podoba, ale nie jestem obiektywna i zawsze będę anty-ziobrowa i anty-kacza!

Mi w tym kraju teraz jest całkiem dobrze... 8) Ale ja zawsze taka huurra-optymistka byłam... 8) Jestem ZA a nawet PO... :wink: