malka 11.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A, niech sie kompromituja. Im wiecej Kempy w TV tym mniej glosujacych na PiS. wiesz jak jest, nikt na nich nie głosuje, a potem wygrywają wybory bo pewnie ich wyborcy się wstydzą przyznac w sondażach... no i właśnie to jest najbardziej żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Spadnie im po przegranej Kaczynskiego w wyborach. Nikt nie lubi glosowac na przegranych, zobaczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a ja to już całkiem nie mam na kogo głosowaćNa PO nie, na PIS nie... szlag.normalnie nie pojdę głosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A, niech sie kompromituja. Im wiecej Kempy w TV tym mniej glosujacych na PiS. wiesz jak jest, nikt na nich nie głosuje, a potem wygrywają wybory bo pewnie ich wyborcy się wstydzą przyznac w sondażach... Jest w tym więcej prawdy niż się może wydawać... Kurde! Widziałam "przeprosiny"!!!!! Comic Sans'em jeszcze napisane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziewczyny ja to sie staram zyć z dala od polityki, choć bardzo ja lubię ale ta w polskim wydaniu jest ...obrzydliwa mnie skutecznie zniechęca do ogladania tv W normalnym , cywilizowanym świecie pan Z przestał by istnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a ja to już całkiem nie mam na kogo głosować Na PO nie, na PIS nie... szlag. normalnie nie pojdę głosować Dzieki temu wygra PiS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a ja to już całkiem nie mam na kogo głosować Na PO nie, na PIS nie... szlag. normalnie nie pojdę głosować Irma! Tylko tak nie mów! Wybierz "mniejsze zło"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziewczyny ja to sie staram zyć z dala od polityki, choć bardzo ja lubię ale ta w polskim wydaniu jest ...obrzydliwa mnie skutecznie zniechęca do ogladania tv W normalnym , cywilizowanym świecie pan Z przestał by istnieć on powoli przestanie istnieć... zobaczycie... jego 5 minut dawno przebrzmiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a ja na PIS głosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja glosowałam na PO, miałam nadzieję że wrócę do lepszego kraju...no cóż , Panowie mnie rozczarowali ale nie mnie jedna Rasia watek Ci sie upolitycznia, czy to aby legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kamyk, strasznie mi przykro, moze Ci jakos pomoc? Aneta - machina biurokratyczna jest tak straszliwa, ze nie zmienisz kraju w 2 lata... Wiele przepisow mamy obowiazujacych od lat 50-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ich wszystkich to doprze byłoby na Marsa wysłać albo dać im 800zł pensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kamyk, strasznie mi przykro, moze Ci jakos pomoc? Pomoc zawsze przyjmę ale związku nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ich wszystkich to doprze byłoby na Marsa wysłać albo dać im 800zł pensji a co Ci zawinili Marsjanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Małgos przez 5 lat studiow jak mantre mi wałkowali Twoje słowa ale ja marzycielka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ich wszystkich to doprze byłoby na Marsa wysłać albo dać im 800zł pensji a co Ci zawinili Marsjanie Marsjanie juz dawno wyjechali to nic im nie bedzie Może masz rację że trza ich gdzies dalej bo jeszcze wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Małgos przez 5 lat studiow jak mantre mi wałkowali Twoje słowa ale ja marzycielka jestem Widac, ze powooooooli niektore rzeczy zaczynaja wygladac normalnie, ale niestety po pierwsze bardzo wiele zalezy od lokalnych wladz, a te bywaja najbardziej skorumpowane i tam nie ma znaczenia przynaleznosc polityczna - najczesciej to sa ciagle ci sami ludzie tylko w roznych konfiguracjach, a po drugie Polacy... to specyficzna nacja i wiele rzeczy mogloby dzialac inaczej, gdybysmy byli bardziej pracowici, solidni i takie tam... Nie wszystko zalezy od politykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Tak Małgoś, dlatego powinniśmy wszyscy zacząć porządkowac swoje podwórka takie male kroczki naprawdę wiele mogą... Trzeba sobie jednak uswiadomić fakt, że idealny swiat nie istnieje a to cholernie boli bo ja dla wlasnego dziecka pragne takiego właśnie idealnego świata, bez tego codziennego brudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Upolitycznienie wątku bardzo mi się podoba, ale nie jestem obiektywna i zawsze będę anty-ziobrowa i anty-kacza! Mi w tym kraju teraz jest całkiem dobrze... Ale ja zawsze taka huurra-optymistka byłam... Jestem ZA a nawet PO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no mnie też całkiem dobrze, co nie znaczy, że lepiej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts