Arnika 11.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A ja mam w nosie wszystkich rządzących. ale kogoś trzeba wybrać... wiec staram się śledzić przed wyborami kto i co zrobił, i kto i co obiecuje... i jak zawsze obiecanki cacanki.... A kto to jest ten pan Z i co on takiego zrobił? Nie oglądam telewizji... Przecież na forum jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale się tu politycznie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać to idz sobie zapisz, ale nie zapomnij zapytać jak wrócisz ;)A no może zadaj sobie pytanie dlaczego mnie chciałaś pytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać to idz sobie zapisz, ale nie zapomnij zapytać jak wrócisz ;)A no może zadaj sobie pytanie dlaczego mnie chciałaś pytac? a wiem czy Ty masz podłogówkę pod dechami co to Duch je kładł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać to idz sobie zapisz, ale nie zapomnij zapytać jak wrócisz ;)A no może zadaj sobie pytanie dlaczego mnie chciałaś pytac? a wiem czy Ty masz podłogówkę pod dechami co to Duch je kładł? Mysia nie ma dech, tylko kliepke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać to idz sobie zapisz, ale nie zapomnij zapytać jak wrócisz ;)A no może zadaj sobie pytanie dlaczego mnie chciałaś pytac? a wiem czy Ty masz podłogówkę pod dechami co to Duch je kładł? Mysia nie ma dech, tylko kliepke.. tak mam podłogówke pod parkietem warstwowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja to już całkiem nie mam na kogo głosować Na PO nie, na PIS nie... szlag. normalnie nie pojdę głosować Irma! Tylko tak nie mów! Wybierz "mniejsze zło"... no to pis nie cierpię tego krasomówcy kieszenią pełną obietnic bez pokrycia byłam wiernym wyborcą tuska i platformy przez wiele lat i bardzo się zawiodłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 doberek ja też od wielu lat jestem wierną fanką Donalda i PO, teraz też stwierdzam, że nie tego oczekiwałam, ale też wiem że nie da się u nas w kraju za wiele zmienić jedną kadencją sejmu alternatywy brak, ale nigdy nie zagłosuję na PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Szkoda, że w naszym kraju jest tylu specjalistów politologów, prawników, ekonomistów.... A wybierani są zwykli ludzie, którzy nie mają pojęcia jak się zachować, rozmawiać, zarządzać krajem.. Nie potrafiliby utrzymać własnej chodziarz małej firmy, a chcą zarządzać całym krajem. W swoich firmach grozi im upadek, bankructwo, komornik, ZUS, skarbowy... Jak coś im nie wyjdzie to nic nie będą mieli... A jak rządzą krajem to za nic nie odpowiadają.... Powinni wszyscy być rozliczani... ale tego nie ma i nie będzie.... Bo który polityk podpisałby na siebie taką ustawę? .... Żaden... I to jest smutne, że nic nie da się zrobić... A nam żyć nadal trzeba, bez względu na durne decyzje polityków. Niezależnie z jakiego ugrupowania są..... ... a teraz w wyborach PISu nie chcą ludzie...., PO zawiodła... To czas na czerwonych... Oni teraz będą triumfować... Historia kołem się toczy i co dwie, trzy kadencje powraca. Cześć dziewczyny. Miłego zimowego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no Arnika, co prawda to prawda... szczerze mówiąc i całkiem poważnie jak przyjdzie do decyzji na kogo głosować to zrobię tak jak mąż On po prostu o niebo lepiej się na tym zna i zazwyczaj bardzo tarfnie przewiduje co się w Polsce będzie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kiedy będzie z powrotem o kafelkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kiedy będzie z powrotem o kafelkach? To ja też chcę budowlano....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ło matko o cziem wy tu gadacie.Ja nic nie rozumiem Mysia miałam Cię o cuś zapytać i zapomniałam o co chyba muszę zacząć sobie zapisywać to idz sobie zapisz, ale nie zapomnij zapytać jak wrócisz ;)A no może zadaj sobie pytanie dlaczego mnie chciałaś pytac? a wiem czy Ty masz podłogówkę pod dechami co to Duch je kładł? Mysia nie ma dech, tylko kliepke.. tak mam podłogówke pod parkietem warstwowym dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzień dobry w sumie budowa lepciejsza jak polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to się odezwę... jeszcze raz nie budowlano - dla mnie najgorsze w tych krzywołapkowych zwolennikach jest wyciągnięcie wszystkich strachów moherowych i nie tylko, skłócanie wszystkich ze wszystkimi - doprowadzenie do kryzysu bo przerażonym narodem łatwiej manipulować Kiedyś sp Kisiel powiedział, że w Polsce nie poprawi się do czasu aż wymrą ze dwa pokolenia i okazuje się, że chyba miał rację A PO nie gorsze i nie lepsze od poprzednich (z wyjątkiem poprzedników) a może jednak lepsze przypomnijcie sobie AWS, PSL, SLD - i co lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzień dobry w sumie budowa lepciejsza jak polityka jak zwykle masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 rasieńko wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale was naszło Kaczuch nie cierpię i tego ich PiS'owego poletka również. Jak L. Kaczyński przemawia, to mnie się zbiera na wymioty. PO też mnie rozczarowało, ale wiadomo, że aby mogło być lepiej, to czasami musi być gorzej. A tak w ogóle dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts