Magi77 12.01.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A tak w ogóle dzień dobry wszystkim dzień dobry Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 rasieńko wracaj Jestem... Dzień dobry dziewczynki! Ale mamy pięęęękną zimę... Chyba pójdę odśnieżać dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 podobno w wyborach jest jak z wahadłem .... raz w prawo raz w lewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 podobno w wyborach jest jak z wahadłem .... raz w prawo raz w lewo boooszzzzzzzzz... ja nie chcę zmian! Może być tylko gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 rasieńko wracaj Jestem... Dzień dobry dziewczynki! Ale mamy pięęęękną zimę... Chyba pójdę odśnieżać dach... ja wczoraj odśnieżałam balkony ....... a dzisiaj opycham się sernikiem Rasia upiekłam taką wielką blachę że jeszcze jutro będziemy go jeść no i chyba muszę kupić jakąś mniejszą blaszkę bo przez drzwi się nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale pyszny ten serniczek jak będziesz się wybierać daj znać to upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 rasieńko wracaj Jestem... Dzień dobry dziewczynki! Ale mamy pięęęękną zimę... Chyba pójdę odśnieżać dach... ja wczoraj odśnieżałam balkony ....... a dzisiaj opycham się sernikiem Rasia upiekłam taką wielką blachę że jeszcze jutro będziemy go jeść no i chyba muszę kupić jakąś mniejszą blaszkę bo przez drzwi się nie zmieszczę mniejszą blaszkę... a może drzwi powiększ nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale pyszny ten serniczek jak będziesz się wybierać daj znać to upiekę Dobrze, że ja na razie nie mam drzwi, bo po świętach za nic bym się nie zmieściła... i jeszcze serniczkiem kusisz... A Tobie chudzinko, to nic nie zaszkodzi... nawet podwójna blacha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale pyszny ten serniczek jak będziesz się wybierać daj znać to upiekę Dobrze, że ja na razie nie mam drzwi, bo po świętach za nic bym się nie zmieściła... i jeszcze serniczkiem kusisz... A Tobie chudzinko, to nic nie zaszkodzi... nawet podwójna blacha! Ja tez nie mam drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale pyszny ten serniczek jak będziesz się wybierać daj znać to upiekę Dobrze, że ja na razie nie mam drzwi, bo po świętach za nic bym się nie zmieściła... i jeszcze serniczkiem kusisz... A Tobie chudzinko, to nic nie zaszkodzi... nawet podwójna blacha! Ja tez nie mam drzwi. cwaniary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale pyszny ten serniczek jak będziesz się wybierać daj znać to upiekę Dobrze, że ja na razie nie mam drzwi, bo po świętach za nic bym się nie zmieściła... i jeszcze serniczkiem kusisz... A Tobie chudzinko, to nic nie zaszkodzi... nawet podwójna blacha! Ja tez nie mam drzwi. cwaniary ja też, poza wejściowymi ale jak sie zaprę to siłą pędu do salonu wpadnę, a tam duzo miejsca jest, mozna się toczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja też nie mam tirli tirli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale się wkurzyłam! A mnie nie łatwo wyprowadzić z równowagi... Wiecie, że ja świętojebliwa jestem według daggulki??? Idę odśnieżać w końcu ten dach... może mi przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale się wkurzyłam! A mnie nie łatwo wyprowadzić z równowagi... Wiecie, że ja świętojebliwa jestem według daggulki??? Idę odśnieżać w końcu ten dach... może mi przejdzie... a co się stanęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 już sobie to wyobrażam. rasia cieszę się że się wkurzasz o takie pierdy - to znaczy że nie masz poważnych zmartwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cze a o chodzi tak wogóle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 już sobie to wyobrażam. rasia cieszę się że się wkurzasz o takie pierdy - to znaczy że nie masz poważnych zmartwień mogę sobie to wydrukować i pierdalnąć na lodówkę ?? ino z moim nikiem bo od wczoraj mam ciśnienie podniesione przez ten sam wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 już sobie to wyobrażam. rasia cieszę się że się wkurzasz o takie pierdy - to znaczy że nie masz poważnych zmartwień mogę sobie to wydrukować i pierdalnąć na lodówkę ?? ino z moim nikiem bo od wczoraj mam ciśnienie podniesione przez ten sam wewątek to ja chcę namiar na ten wewątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jestem świetojebliwa bo nie mam ochoty wiecej pisać w tamtym wątku. Wole jednak to, niż pisac o sobie "ludzie" "niektórzy" i bać się przyznać do własnego zdania zasłaniając potrzebami rzekomych innych. Nie mam też misji zbawiania świata poprzez słowne potyczki. Nie rzucam też bezpodstawnie oskarżeń i bardzo cedzę i analizuje to co piszę w ważnej sprawie. Z tego wniosek, że sie boję. I dobrze. Pokora to nie jest zła cecha. To też zgodne jest z moją wiarą - szacunek do ludzi. Że czynię to przesadnie? Cóż, może nie obróci się to przeciwko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale się wkurzyłam! A mnie nie łatwo wyprowadzić z równowagi... Wiecie, że ja świętojebliwa jestem według daggulki??? Idę odśnieżać w końcu ten dach... może mi przejdzie... Rasia, wyluzuj... I tak moim zdaniem ten wewatek jest na rowni pochylej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts