DarioAS 12.01.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a to co zaś za ciekawy wątek powstał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dario to wątek o POMOCY która wszystkich wku...wia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a to co zaś za ciekawy wątek powstał?? O dandiego Baciki chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 o..idę oblukać, może mi ból głowy przejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jestem świetojebliwa bo nie mam ochoty wiecej pisać w tamtym wątku. Wole jednak to, niż pisac o sobie "ludzie" "niektórzy" i bać się przyznać do własnego zdania zasłaniając potrzebami rzekomych innych. Nie mam też misji zbawiania świata poprzez słowne potyczki. Nie rzucam też bezpodstawnie oskarżeń i bardzo cedzę i analizuje to co piszę w ważnej sprawie. Z tego wniosek, że sie boję. I dobrze. Pokora to nie jest zła cecha. To też zgodne jest z moją wiarą - szacunek do ludzi. Że czynię to przesadnie? Cóż, może nie obróci się to przeciwko mnie. a mnie się pieczywo z czymś tam pomyliło (cokolwiek to nie jest) i jeszcze pojebało i juz nie pamiętam... aaaaaaaaa całowania po dupie jeszcze oczekuję przecież lecz powody do milczenia mam te same, ale czy to wstyd...nie sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jestem świetojebliwa bo nie mam ochoty wiecej pisać w tamtym wątku. Wole jednak to, niż pisac o sobie "ludzie" "niektórzy" i bać się przyznać do własnego zdania zasłaniając potrzebami rzekomych innych. Nie mam też misji zbawiania świata poprzez słowne potyczki. Nie rzucam też bezpodstawnie oskarżeń i bardzo cedzę i analizuje to co piszę w ważnej sprawie. Z tego wniosek, że sie boję. I dobrze. Pokora to nie jest zła cecha. To też zgodne jest z moją wiarą - szacunek do ludzi. Że czynię to przesadnie? Cóż, może nie obróci się to przeciwko mnie. a mnie się pieczywo z czymś tam pomyliło (cokolwiek to nie jest) i jeszcze pojebało i juz nie pamiętam... aaaaaaaaa całowania po dupie jeszcze oczekuję przecież lecz powody do milczenia mam te same, ale czy to wstyd...nie sadzę Miedzy nami mowiac to ostatnie nie jest takie zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jestem świetojebliwa bo nie mam ochoty wiecej pisać w tamtym wątku. Wole jednak to, niż pisac o sobie "ludzie" "niektórzy" i bać się przyznać do własnego zdania zasłaniając potrzebami rzekomych innych. Nie mam też misji zbawiania świata poprzez słowne potyczki. Nie rzucam też bezpodstawnie oskarżeń i bardzo cedzę i analizuje to co piszę w ważnej sprawie. Z tego wniosek, że sie boję. I dobrze. Pokora to nie jest zła cecha. To też zgodne jest z moją wiarą - szacunek do ludzi. Że czynię to przesadnie? Cóż, może nie obróci się to przeciwko mnie. a mnie się pieczywo z czymś tam pomyliło (cokolwiek to nie jest) i jeszcze pojebało i juz nie pamiętam... aaaaaaaaa całowania po dupie jeszcze oczekuję przecież lecz powody do milczenia mam te same, ale czy to wstyd...nie sadzę Miedzy nami mowiac to ostatnie nie jest takie zle... to zależy kto całuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja też jestem świetojebliwa bo nie mam ochoty wiecej pisać w tamtym wątku. Wole jednak to, niż pisac o sobie "ludzie" "niektórzy" i bać się przyznać do własnego zdania zasłaniając potrzebami rzekomych innych. Nie mam też misji zbawiania świata poprzez słowne potyczki. Nie rzucam też bezpodstawnie oskarżeń i bardzo cedzę i analizuje to co piszę w ważnej sprawie. Z tego wniosek, że sie boję. I dobrze. Pokora to nie jest zła cecha. To też zgodne jest z moją wiarą - szacunek do ludzi. Że czynię to przesadnie? Cóż, może nie obróci się to przeciwko mnie. a mnie się pieczywo z czymś tam pomyliło (cokolwiek to nie jest) i jeszcze pojebało i juz nie pamiętam... aaaaaaaaa całowania po dupie jeszcze oczekuję przecież lecz powody do milczenia mam te same, ale czy to wstyd...nie sadzę Miedzy nami mowiac to ostatnie nie jest takie zle... to zależy kto całuje Z ust mi wyjelas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Coś mnie ominęło? Jak zwykle do tyłu.... i nic nie wiem ... i jaki wewontek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja też jestem świętojebliwa, a w życiu bym nie pomyślała...olewami tak w przyszłym roku jak tylko będą organizowane paczki do Bacik udział w akcji wezmę. Resztę mam w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja też jestem świętojebliwa, a w życiu bym nie pomyślała... olewam i tak w przyszłym roku jak tylko będą organizowane paczki do Bacik udział w akcji wezmę. Resztę mam w d... To tak jak ja... Aaaaameeen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kiedyś sp Kisiel powiedział, że w Polsce nie poprawi się do czasu aż wymrą ze dwa pokolenia i okazuje się, że chyba miał rację protestuję, ja jeszcze nie chcę wymierać! niech się poprawi szybciej! ...i chyba wygląda na to, że z tego co jest pozostaje nam wybór mniejszego zła? Rzeczywiście, z kafelkami było łatwiej! a z tematów budowlanych - kto robil odbiór domu i posiada szambo? Czy owo również potrzebuje "odbioru" i przez kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to, co.. może jakąś kawkę na uspokojenie? http://bernenska.neostrada.pl/images/chorwacja/wieden_cafe.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jesli masz atest to nie musisz odbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 hm, czy ja mam atest? czeka mnie kolejne przekopywanie papiórków! Ale powinien być, bo było zakupione i jeszcze oddzielnego pozwolenia na budowę wymagało (architekt zapomniał w projekcie napisać budynek mieszkalny "ze zbiornikiem bezodpływowym") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jak nie ma atestu to gmina moze kazac zrobic probe szczelnosci,a moga tez do niczego sie nie przyczepic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam ja tu z szambem się przepycham, ale widzę, że gdzieś jest większe zamieszanie! co się znowu porobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam bo jeśli o mnie chodzi, to tym razem był to ktoś inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts