malgos2 12.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam bo jeśli o mnie chodzi, to tym razem był to ktoś inny Ktos, po kim bys sie tego nie spodziewala, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam bo jeśli o mnie chodzi, to tym razem był to ktoś inny Ktos, po kim bys sie tego nie spodziewala, no nie? no raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 pijcie tą kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam ja tu z szambem się przepycham, ale widzę, że gdzieś jest większe zamieszanie! co się znowu porobiło? jakieś relacje w fotodzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.01.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 pijcie tą kawę jasne że TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.01.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 czemu wy zawsze dajecie sie wypuścić tej samej osobie? też się zastanawiam ja tu z szambem się przepycham, ale widzę, że gdzieś jest większe zamieszanie! co się znowu porobiło? jakieś relacje w fotodzienniku z tego fotek nie bedzie, przepycham się słownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 http://forumogrodnicze.info/images/smiles/lezy-smiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to chyba musze jeszcze raz to przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kurcze mógłby ktoś humanitarnie linkę wkleić takie ciekawe rzeczy piszecie i trzeba szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kurcze mógłby ktoś humanitarnie linkę wkleić takie ciekawe rzeczy piszecie i trzeba szukać w pełni popieram, bo nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ja już prosiłam... I nic nie wiem.... Szukać za bardzo nie potrafię To ja przepraszam...... o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no mocno przykro się zrobiło w wątku bacikowym... ciekawskie baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no mocno przykro się zrobiło w wątku bacikowym... ciekawskie baby właśnie dla tego przestałam tam zaglądać, emocje ostygną i może się wszystko wyciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mam nadzieję że się Dziewczyny nie obrażą- chyba o ten link chodzi , ostatnie strony... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Rasia jak coś, to wykasuję posta Dopiero dziś dowiedziałam sie o calej akcji, cel piekny - szkoda, że zrobiło się wokół sprawy tyle niepotrzebnego fermentu , cóż filantropia łatwa nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 kurcze mógłby ktoś humanitarnie linkę wkleić takie ciekawe rzeczy piszecie i trzeba szukać Dokładnie, tak jak Anetka napisała http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3939475#3939475 ... ale nie ma teraz tego co czytać... ja już ochłonęłam, chociaż nie ukrywam, że się wściekłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.01.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Raśka na luzik wtzuć szkoda nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mam nadzieję że się Dziewczyny nie obrażą- chyba o ten link chodzi , ostatnie strony... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Rasia jak coś, to wykasuję posta Dopiero dziś dowiedziałam sie o calej akcji, cel piekny - szkoda, że zrobiło się wokół sprawy tyle niepotrzebnego fermentu , cóż filantropia łatwa nie jest... Akcja piękna... ... była... ... nie wiem czemu ludzie, którym źle w sumie nie jest, mają w sobie tyle żalu... braku zaufania... nietolerancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Akcja piękna... ... była... ... nie wiem czemu ludzie, którym źle w sumie nie jest, mają w sobie tyle żalu... braku zaufania... nietolerancji... moze kur.w za dobrze mają i w dupach się poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale to tak zawze to samo było choć porównania nie ma ze zlotem a konkretnie z imprezą po było fajnie miło i przyjemnie aż nagle łubudu i zrobiło się paskudnie:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Raśka na luzik wtzuć szkoda nerwów Jasne, wiem... ale bardziej akcji mi szkoda... Już nic nie mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts