78mysz 12.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 mam nadzieję że się Dziewczyny nie obrażą- chyba o ten link chodzi , ostatnie strony... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm Rasia jak coś, to wykasuję posta Dopiero dziś dowiedziałam sie o calej akcji, cel piekny - szkoda, że zrobiło się wokół sprawy tyle niepotrzebnego fermentu , cóż filantropia łatwa nie jest... Akcja piękna... ... była... ... nie wiem czemu ludzie, którym źle w sumie nie jest, mają w sobie tyle żalu... braku zaufania... nietolerancji... Rasiul ile ludzi tyle zdań i jeszcze więcej sposobów wyrażania tych zdań. I każdy chce dobrze.Az trudno uwierzyc. Ja w tym roku przez cały galimatias budowlano-przeprowadzkowy wogóle się nie włączyłam w prezenty swiąteczne do Bacik, a juz we wrzesniu szykowałam rzeczy, które moznaby bylo zgarnąc tam przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... oooo i pewnie łane będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... no to czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.01.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No to Rasia szczęściara Jesteś u mnie miały być na Boże Narodzenie a będa w maju bo sie stolarz nie wyrobił ale co tam i tak sie cieszę bo przeprowadzka dopiero na Boże narodzenie 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Kochana, a po co Ci drzwi.Pozamykacie sie tam każdy u siebie i tyle Was widzieli To czysta zazdrość przezemnie przemawia.Moze juz czas, zebym sobie też pomacała jakie drzwi chce.Szczerze, to mogły by juz być, zwłaszcza te na strych, bo po co tam ma panowac +24 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Kochana, a po co Ci drzwi.Pozamykacie sie tam każdy u siebie i tyle Was widzieli To czysta zazdrość przezemnie przemawia.Moze juz czas, zebym sobie też pomacała jakie drzwi chce.Szczerze, to mogły by juz być, zwłaszcza te na strych, bo po co tam ma panowac +24 stopnie Przecież wiesz, że u mnie się nie da pozamykać. ... zwłaszcza Młode nie mogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No to Rasia szczęściara Jesteś u mnie miały być na Boże Narodzenie a będa w maju bo sie stolarz nie wyrobił ale co tam i tak sie cieszę bo przeprowadzka dopiero na Boże narodzenie 2010 No to looooozik... ... masz kooopę czasu! Ale niezapomniane święta będziesz miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... no to czad oooo i pewnie łane będą Malciu, Kamyczku, czadersko ładne będą... ... mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Do pokoi??? Bo chyba wejściowe masz już te właściwe zamontowane... Prawda? Bo ładne są. A ja wejściowe już mam w sklepie, nawet przed wigilią byłam zapłacić ... Ale nie mają jeszcze gdzie zamontować... znaczy się wylewek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Kochana, a po co Ci drzwi.Pozamykacie sie tam każdy u siebie i tyle Was widzieli To czysta zazdrość przezemnie przemawia.Moze juz czas, zebym sobie też pomacała jakie drzwi chce.Szczerze, to mogły by juz być, zwłaszcza te na strych, bo po co tam ma panowac +24 stopnie Przecież wiesz, że u mnie się nie da pozamykać. ... zwłaszcza Młode nie mogą... no taaaak, jak matce coś wejdzie do głowy to peryskop w oranzerii wystawi i raz w lewo raz w prawo.Albo sobie ściankę wspinaczkową urządzi w małpim gaju. Tu ostrożnym trzeba być.Nie ma to-tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Kochana, a po co Ci drzwi.Pozamykacie sie tam każdy u siebie i tyle Was widzieli To czysta zazdrość przezemnie przemawia.Moze juz czas, zebym sobie też pomacała jakie drzwi chce.Szczerze, to mogły by juz być, zwłaszcza te na strych, bo po co tam ma panowac +24 stopnie Przecież wiesz, że u mnie się nie da pozamykać. ... zwłaszcza Młode nie mogą... no taaaak, jak matce coś wejdzie do głowy to peryskop w oranzerii wystawi i raz w lewo raz w prawo.Albo sobie ściankę wspinaczkową urządzi w małpim gaju. Tu ostrożnym trzeba być.Nie ma to-tamto Że niby Rasia zagląda do młodych? To dobrze, trzeba być na bieżąco... Pawlak też sprawdzał... i radio naprawiał, i drzwi smarował.... Ja ją rozumiem.... Będę robić tak samo jak Pawlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Rasiulka, a gdzie zamawiałaś drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no to szykuję się na odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Rasia, Ciebie też tak pilnowali?? dałaś se?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Do pokoi??? Bo chyba wejściowe masz już te właściwe zamontowane... Prawda? Bo ładne są. A ja wejściowe już mam w sklepie, nawet przed wigilią byłam zapłacić ... Ale nie mają jeszcze gdzie zamontować... znaczy się wylewek nie ma... wewnętrzne właśnie... tylko ja swoich nie widziałam nawet prototypów, ale podobne na zdjęciu to nawet widziałam... trochę się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Rasia, Ciebie też tak pilnowali?? dałaś se?? Mnie nie pilnowali i co z tego wyrosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Teraz to i się bój...Ale to Twoje drzwi będą i najładniejsze dla was na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Rasiulka, a gdzie zamawiałaś drzwi? Drzwi robi mi ten sam stolarz, który zrobił mi kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Rasia, Ciebie też tak pilnowali?? dałaś se?? Mnie nie pilnowali i co z tego wyrosło... no wiesz.. jak to co? ja tam nie mam w tym kierunku absolutnie żadnych zastrzeżeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts