efilo 12.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to jakis multifunkcjonalny ten stolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Rasiulka, a gdzie zamawiałaś drzwi? Drzwi robi mi ten sam stolarz, który zrobił mi kuchnię... To nie ma siły, muszą być pikne A tak w ogóle chwaliłam już Twoją kuchnię, czy jeszcze nie? Skleroza nie boli Jeśli nie to biję się w piersi i już sie poprawiam - jest suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Kochana, a po co Ci drzwi.Pozamykacie sie tam każdy u siebie i tyle Was widzieli To czysta zazdrość przezemnie przemawia.Moze juz czas, zebym sobie też pomacała jakie drzwi chce.Szczerze, to mogły by juz być, zwłaszcza te na strych, bo po co tam ma panowac +24 stopnie Przecież wiesz, że u mnie się nie da pozamykać. ... zwłaszcza Młode nie mogą... no taaaak, jak matce coś wejdzie do głowy to peryskop w oranzerii wystawi i raz w lewo raz w prawo.Albo sobie ściankę wspinaczkową urządzi w małpim gaju. Tu ostrożnym trzeba być.Nie ma to-tamto Że niby Rasia zagląda do młodych? To dobrze, trzeba być na bieżąco... Pawlak też sprawdzał... i radio naprawiał, i drzwi smarował.... Ja ją rozumiem.... Będę robić tak samo jak Pawlak Ściankę wspinaczkową Mysiu powiadasz... ... pomysł wart rozwagi... W ostateczności mam drabinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A wiecie, że ja za 10 dni będę miała drzwi... Rasiulka, a gdzie zamawiałaś drzwi? Drzwi robi mi ten sam stolarz, który zrobił mi kuchnię... To nie ma siły, muszą być pikne A tak w ogóle chwaliłam już Twoją kuchnię, czy jeszcze nie? Skleroza nie boli Jeśli nie to biję się w piersi i już sie poprawiam - jest suuuper! Szkoda takich pięknych piersi na obicie... Bardzo dziękuję... przyjmę każde pocieszenie... bo niepewność we mnie straszna... Dzisiaj dostałam zdjęcia z produkcji... super! ale moich drzwi tam jeszcze nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 to jakis multifunkcjonalny ten stolarz Już zrobił mi jedną szafę, ale zapomniałam wkleić zdjęcie... ... czeka Go jeszcze garderoba w holu, szafka podtelewizyjna, na buty... łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ścianka wspinaczkowa będzie u mojego młodego tak ,że za jakieś 23 lata zapraszam na testowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.01.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ścianka wspinaczkowa będzie u mojego młodego tak ,że za jakieś 23 lata zapraszam na testowanie O! Jak superancko!!! To za rok ja się wpraszam na testowanie! ... za 23 to już mi balkonik wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 balkoniki beda na wyposażeniu, postawię parę sztuk w holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 balkoniki beda na wyposażeniu, postawię parę sztuk w holu i wyścigi balkoników będziesz organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.01.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no zrobimy geriatriabal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Rasia Ty się nie wstydź tylko fotki uzupełnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiula czekamy na fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 doberek ja też bym chętnie fotki pooglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ścianka wspinaczkowa będzie u mojego młodego tak ,że za jakieś 23 lata zapraszam na testowanie O! Jak superancko!!! To za rok ja się wpraszam na testowanie! ... za 23 to już mi balkonik wystarczy... a mnie tarasik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.01.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 no zrobimy geriatriabal O, to juz niedlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czeeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Buziaki z Mannheim. Jak wrócę to obejrzę mój dach, bo mnie nastraszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Buziaki z Mannheim. Jak wrócę to obejrzę mój dach, bo mnie nastraszyłaś Ale Cię daaaleko wywiało! To wszystko przez tę zamieć śnieżną? Buziaki cieplutkie... Powiedz swoim chłopakom, żeby zajrzeli... masz ich do wyboru... do koloru... ... szczęściara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts