pasie 13.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... widziałam, superaśne Rasia do Nitki się jutro wybieramy może też przyjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 He, he, u nas tez dowalilo sniegiem. A ja projektuje sobie drugą częśc ogrodu I skusilam sie i zakupilam roslinki na allegro, tylko mam nadzieje ze nie przysla mi ich w te mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 He, he, u nas tez dowalilo sniegiem. A ja projektuje sobie drugą częśc ogrodu I skusilam sie i zakupilam roslinki na allegro, tylko mam nadzieje ze nie przysla mi ich w te mrozy Szalona!? A gdzie Ty je posadzisz w tą zimę? Ps. Też bym już kupiła i nawet sadziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... widziałam, superaśne Rasia do Nitki się jutro wybieramy może też przyjedziesz Buuuuuuu.... Jutro mam rano elektryków, a w południe przenosiny filtra do wody z poprzedniego miejsca zamieszkanka... A może Wy byście spotkały się u mnie? W sumie macie mnie w połowie i Ty i Nitka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... widziałam, superaśne Rasia do Nitki się jutro wybieramy może też przyjedziesz Buuuuuuu.... Jutro mam rano elektryków, a w południe przenosiny filtra do wody z poprzedniego miejsca zamieszkanka... A może Wy byście spotkały się u mnie? W sumie macie mnie w połowie i Ty i Nitka... buuuuuuuuuu jedzieLidzia a ja dokładnie to zabieram się z Zuzą i robimy nalot na Nitkę pomyśl cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Ale Ty mi trudne pytania zadajesz Jeszcze nieprędko niestety.Na razie czekam na weście słynnych Misiaczków , co mi w końcu strop ocieplą i sufity wyczarują. No i zaczynam zamawiac płytki wszelakie powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Siedząc na tym dachu wyobraziłam sobie weekend w Chorwacji... http://img191.imageshack.us/img191/6089/katamaran45r2573l400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 He, he, u nas tez dowalilo sniegiem. A ja projektuje sobie drugą częśc ogrodu I skusilam sie i zakupilam roslinki na allegro, tylko mam nadzieje ze nie przysla mi ich w te mrozy Szalona!? A gdzie Ty je posadzisz w tą zimę? Ps. Też bym już kupiła i nawet sadziła... Bedą sobie stały w garazu, podobno tak sie da Iwuś tak robi. W sumie mozna sobie pomarzyc powoli i poplanowac. Ja mam nadzieje ze gosc przysle mi roslinki jak mrozy zejda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale dlaczego tylko weekend???? Ja tam widzę całe dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Ale Ty mi trudne pytania zadajesz Jeszcze nieprędko niestety.Na razie czekam na weście słynnych Misiaczków , co mi w końcu strop ocieplą i sufity wyczarują. No i zaczynam zamawiac płytki wszelakie powoli O! To najprzyjemniejszy etap wykończeniówki Cię czeka!!! ... zwłaszcza z Misiaczkami... Wyślij mi jeszcze raz na priv linkę ratowniczą do swojej galerii, bo gdzieś mi wypadła z ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale dlaczego tylko weekend???? Ja tam widzę całe dwa tygodnie Hmmmm... marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Ale Ty mi trudne pytania zadajesz Jeszcze nieprędko niestety.Na razie czekam na weście słynnych Misiaczków , co mi w końcu strop ocieplą i sufity wyczarują. No i zaczynam zamawiac płytki wszelakie powoli O! To najprzyjemniejszy etap wykończeniówki Cię czeka!!! ... zwłaszcza z Misiaczkami... Wyślij mi jeszcze raz na priv linkę ratowniczą do swojej galerii, bo gdzieś mi wypadła z ręki... Ale tam od dawna nie ma żadnych zdjęć nowych , chyba na dachówce się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Ale Ty mi trudne pytania zadajesz Jeszcze nieprędko niestety.Na razie czekam na weście słynnych Misiaczków , co mi w końcu strop ocieplą i sufity wyczarują. No i zaczynam zamawiac płytki wszelakie powoli O! To najprzyjemniejszy etap wykończeniówki Cię czeka!!! ... zwłaszcza z Misiaczkami... Wyślij mi jeszcze raz na priv linkę ratowniczą do swojej galerii, bo gdzieś mi wypadła z ręki... Ale tam od dawna nie ma żadnych zdjęć nowych , chyba na dachówce się skończyło Nooo nieee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.01.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Rasiulku zapatrzyłam się na tę Twoją szafę , zapatrzyłam.... Coraz piękniściej Ci się w domu robi.Zazdraszczam jak nie wiem co Dobrosiu! Złotko forumowe! Jak miło Cię widzieć!!! Kiedy się przeprowadzacie? Ale Ty mi trudne pytania zadajesz Jeszcze nieprędko niestety.Na razie czekam na weście słynnych Misiaczków , co mi w końcu strop ocieplą i sufity wyczarują. No i zaczynam zamawiac płytki wszelakie powoli O! To najprzyjemniejszy etap wykończeniówki Cię czeka!!! ... zwłaszcza z Misiaczkami... Wyślij mi jeszcze raz na priv linkę ratowniczą do swojej galerii, bo gdzieś mi wypadła z ręki... Ale tam od dawna nie ma żadnych zdjęć nowych , chyba na dachówce się skończyło Nooo nieee... Nie płakusiaj Jak mi powiesz co chcesz pooglądac to Ci mailem podeślę Choć od czasu jak byłas nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... widziałam, superaśne Rasia do Nitki się jutro wybieramy może też przyjedziesz Buuuuuuu.... Jutro mam rano elektryków, a w południe przenosiny filtra do wody z poprzedniego miejsca zamieszkanka... A może Wy byście spotkały się u mnie? W sumie macie mnie w połowie i Ty i Nitka... buuuuuuuuuu jedzieLidzia a ja dokładnie to zabieram się z Zuzą i robimy nalot na Nitkę pomyśl cuś Pasiku, a do której będziecie napastować Nitkę? I czy z psicą jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie kuchnia i drzwi również wyjdą spod ręki jednego stolarza Rasia Wklejaj zdjecia Wkleiłam... widziałam, superaśne Rasia do Nitki się jutro wybieramy może też przyjedziesz Buuuuuuu.... Jutro mam rano elektryków, a w południe przenosiny filtra do wody z poprzedniego miejsca zamieszkanka... A może Wy byście spotkały się u mnie? W sumie macie mnie w połowie i Ty i Nitka... buuuuuuuuuu jedzieLidzia a ja dokładnie to zabieram się z Zuzą i robimy nalot na Nitkę pomyśl cuś Pasiku, a do której będziecie napastować Nitkę? I czy z psicą jedziesz? Zuza podjeżdża o 10 i śmigamy do NItki, jadę SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.01.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 rasia, skromna jesteś, a szafa wyszła superaśnie. A Młody na tym dachu, hmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 rasia, skromna jesteś, a szafa wyszła superaśnie. A Młody na tym dachu, hmm ... ... nie wiem czy dobrze widać, ale wlazł na ten dach w koszulce bez rękawów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts