Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ależ ja dokładnie to widzę :wink: :roll: :lol:

a te wusiowe faworki bedziesz robić? czy jadłaś?

Marzę, żeby zrobić... 8) Kiedyś, raz w życiu udało mi się zrobić na prawdę dobre faworki... 8) ... ale było to baaardzo dawno temu... :-?

dzień dobry

Rasia szafa cudniasta :lol: i przepis tam wylądował :o a z tego przepisu naprawdę pyszniaste wychodzą tylko jak mówię tak ciasto zrobić żeby było twardawe i elastyczne jak coś smietany dodać tak żeby sie dało wałkować bez podsypywania mąką bo jak sie podsypuje to robią sie twarde cieniusieńko rozwałkować i nie ma siły żeby nie wyszły :D

a tak na boku w sobotę robię faworki kto chętny zapraszam :lol: :lol: :lol:

dzień dobry

Rasia szafa cudniasta :lol: i przepis tam wylądował :o a z tego przepisu naprawdę pyszniaste wychodzą tylko jak mówię tak ciasto zrobić żeby było twardawe i elastyczne jak coś smietany dodać tak żeby sie dało wałkować bez podsypywania mąką bo jak sie podsypuje to robią sie twarde cieniusieńko rozwałkować i nie ma siły żeby nie wyszły :D

a tak na boku w sobotę robię faworki kto chętny zapraszam :lol: :lol: :lol:

Hmmmm.... 8) ... aleee kusisz Kusicielko! 8) :D :D

Rasiu cudnie tam u ciebie dom piekny z czapeczka i bez :)

Szafa ekstra :)

Jak dobrze, że ja tą czapeczkę wczoraj mu strzepałam! Wczoraj prawie odwilż, a w nocy -12 stopni... to bym miała dopiero warstwę lodu na dachu! :roll: :-?

A czy ja mogę prosić o fotkę szafy z otwartymi drzwiami, co jest na dole-cokół- z czego czy ona jest podświetlona?czy to MDF?

Witaj Acca5 w moich progach i komentach... 8) :D :D

Cokół i górna listwa to coś jak nierdzewka, a fronty są z tego samego materiału co fronty szafek w kuchni... :D ... nie, podświetlona nie jest, tylko odbija się w niej żarówka, która wisi na przeciwko... :)

A w środku... normalne półki po prawej i w obu górnych częściach, a po lewej drążek... taki nie wiadomo po co... :roll: :wink: , bo w tej części jest schowana cała rozdzielnia elektryczna...

witam,

rasia jakie to umywaleczki na gorze zainstalowalas? bardzo mi się podobaja, czy dechy na schodku sa w tym samym kolorze co w salonie?

Witaj Malutka! Umywalki u Młodych są z Roca seria Hall, tak jak kibelek i bidet... moim zdaniem mają jedną wadę... są zbyt płytkie i przy dużym ciśnieniu wody i tej baterii, którą ja zamontowałam, można sobie ochlapać brzuszek... :roll: :wink: :lol:

doberek :p

pięknie tam Rasiu u Ciebie :p

ogólnie piękna ta zima za miastem :p

Magi, a u Ciebie to nie??? Wszędzie pięknie... 8)

no też pięknie, ale mało to widzę :roll:

rano ciemno jak wyjeżdzam i prawie ciemno jak wracam :roll:

Ale za to jak pracuje wyobraźnia... 8) :D :D

Ps. Musisz wziąć urlop! 8)

Rasia no robię co mogę :lol: :lol: :lol:

Będę obok Ciebie co prawda przejeżdżać, ale dopiero w następną sobotę... i to z całą zgrają rodzinną... więc trudno... muszę obejść się smakiem... :( ... albo spróbować sama zrobić! 8) :D :D