TomKa 13.01.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ależ ja dokładnie to widzę a te wusiowe faworki bedziesz robić? czy jadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2010 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ależ ja dokładnie to widzę a te wusiowe faworki bedziesz robić? czy jadłaś? Marzę, żeby zrobić... Kiedyś, raz w życiu udało mi się zrobić na prawdę dobre faworki... ... ale było to baaardzo dawno temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 14.01.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja jak wspomnę swoje ostatnie, może przedostatnie to śmiać mi się chce !!! Za cegły mogły robić z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 a ja jak wspomnę swoje ostatnie, może przedostatnie to śmiać mi się chce !!! Za cegły mogły robić z pewnością Dzieki Ci o dobra kobieto, ze nie tylko mnie nie wyszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Rasia szafa cudniasta i przepis tam wylądował a z tego przepisu naprawdę pyszniaste wychodzą tylko jak mówię tak ciasto zrobić żeby było twardawe i elastyczne jak coś smietany dodać tak żeby sie dało wałkować bez podsypywania mąką bo jak sie podsypuje to robią sie twarde cieniusieńko rozwałkować i nie ma siły żeby nie wyszły a tak na boku w sobotę robię faworki kto chętny zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 doberek pięknie tam Rasiu u Ciebie ogólnie piękna ta zima za miastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasiu cudnie tam u ciebie dom piekny z czapeczka i bez Szafa ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A czy ja mogę prosić o fotkę szafy z otwartymi drzwiami, co jest na dole-cokół- z czego czy ona jest podświetlona?czy to MDF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam,rasia jakie to umywaleczki na gorze zainstalowalas? bardzo mi się podobaja, czy dechy na schodku sa w tym samym kolorze co w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Rasia szafa cudniasta i przepis tam wylądował a z tego przepisu naprawdę pyszniaste wychodzą tylko jak mówię tak ciasto zrobić żeby było twardawe i elastyczne jak coś smietany dodać tak żeby sie dało wałkować bez podsypywania mąką bo jak sie podsypuje to robią sie twarde cieniusieńko rozwałkować i nie ma siły żeby nie wyszły a tak na boku w sobotę robię faworki kto chętny zapraszam Hmmmm.... ... aleee kusisz Kusicielko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 doberek pięknie tam Rasiu u Ciebie ogólnie piękna ta zima za miastem Magi, a u Ciebie to nie??? Wszędzie pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasiu cudnie tam u ciebie dom piekny z czapeczka i bez Szafa ekstra Jak dobrze, że ja tą czapeczkę wczoraj mu strzepałam! Wczoraj prawie odwilż, a w nocy -12 stopni... to bym miała dopiero warstwę lodu na dachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia no robię co mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 A czy ja mogę prosić o fotkę szafy z otwartymi drzwiami, co jest na dole-cokół- z czego czy ona jest podświetlona?czy to MDF? Witaj Acca5 w moich progach i komentach... Cokół i górna listwa to coś jak nierdzewka, a fronty są z tego samego materiału co fronty szafek w kuchni... ... nie, podświetlona nie jest, tylko odbija się w niej żarówka, która wisi na przeciwko... A w środku... normalne półki po prawej i w obu górnych częściach, a po lewej drążek... taki nie wiadomo po co... , bo w tej części jest schowana cała rozdzielnia elektryczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 doberek pięknie tam Rasiu u Ciebie ogólnie piękna ta zima za miastem Magi, a u Ciebie to nie??? Wszędzie pięknie... no też pięknie, ale mało to widzę rano ciemno jak wyjeżdzam i prawie ciemno jak wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 witam, rasia jakie to umywaleczki na gorze zainstalowalas? bardzo mi się podobaja, czy dechy na schodku sa w tym samym kolorze co w salonie? Witaj Malutka! Umywalki u Młodych są z Roca seria Hall, tak jak kibelek i bidet... moim zdaniem mają jedną wadę... są zbyt płytkie i przy dużym ciśnieniu wody i tej baterii, którą ja zamontowałam, można sobie ochlapać brzuszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 doberek pięknie tam Rasiu u Ciebie ogólnie piękna ta zima za miastem Magi, a u Ciebie to nie??? Wszędzie pięknie... no też pięknie, ale mało to widzę rano ciemno jak wyjeżdzam i prawie ciemno jak wracam Ale za to jak pracuje wyobraźnia... Ps. Musisz wziąć urlop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia no robię co mogę Będę obok Ciebie co prawda przejeżdżać, ale dopiero w następną sobotę... i to z całą zgrają rodzinną... więc trudno... muszę obejść się smakiem... ... albo spróbować sama zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 to spróbuj zrobić w ta sobotę jakby nie daj Bozia nie wyszły to pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No to nie ma siły. Trzeba zajrzeć. Do mnie z trasy masz bliżej. To co widzimy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts