Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

No to nie ma siły. Trzeba zajrzeć.

Do mnie z trasy masz bliżej.

To co widzimy się?

Wiecie, że ja pierwsza do odwiedzin... 8) , tylko że tym razem to będziemy pędzić na złamanie karku.../oby nie/, bo Młody pisze w sobotę rano olimpiadę, a Księciunio w niedzielę wyjeżdża do Mediolanu... tylko że z Wiednia... :-?

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki za info, twoje szarości są super- ja robię szara górę- 70 m2 salon-tylko na razie zakupiłam płytki- całość czeka-stąd zainteresowanie szarą szafą.

gratuluje konsekwencji z szarym-mi to nie wyszło zwłaszcza na dole- tylko łazienka dla gości :D ale podglądam twój wątek regularnie :) :wink:

dzięki za info, twoje szarości są super- ja robię szara górę- 70 m2 salon-tylko na razie zakupiłam płytki- całość czeka-stąd zainteresowanie szarą szafą.

gratuluje konsekwencji z szarym-mi to nie wyszło zwłaszcza na dole- tylko łazienka dla gości :D ale podglądam twój wątek regularnie :) :wink:

Ogromnie mi miło i zapraszam do wypowiedzi, również tych krytycznych... :roll: :wink: No i pokaż proszę te swoje szarości.... 8) 8) 8)

Ale, ale dwa tygodnie później... wypoczęta... zrelaksowana... wyśmigana... :wink: :lol: :lol: ... czemu by nie? :roll: :lol: :lol:

To zapraszam serdecznie.

To już do domku kawę i czajnik wyniosę.

Muszę poprosić Wusię o zrobienie jakiejś mapki... tak mi się łatwiej to zaplanuje... Chociaż, tak już całkiem serio, to planowałam zrobić taki tour de Śląsk i Małopolska wczesną wiosną... 8) :D :D :oops:

[

:lol: ... nie wiem czy dobrze widać, ale wlazł na ten dach w koszulce bez rękawów... :lol:

No właśnie też mi sie tak wydawało.Myślałam ,że to jakiś fotomontaż :lol: :lol: Rasiu ,ale szafa super wyszła ,gratuluje konsekwencji i spójności :wink:

Zdarza się Młodemu też czasem wyjść boso, ale wtedy szybciutko wraca... :lol:

Ja konsekwentna nigdy tak do końca chyba nie byłam... w garderobie przemycę antracyt... :wink: :lol: :lol:

Twoje młode to lubi ekstremalne wyzwania tak jak mamusia zresztą :lol:

Cześć Ania! :D

Dzisiaj na ten przykład miałam ekstremalny skurcz przełyku, albo inszą inszość... i ekstremalnie nie mogłam oddychać... śmiesznie było... co się naklęłam, to moje... :wink: :lol: :lol:

Rasia no robię co mogę :lol: :lol: :lol:

Będę obok Ciebie co prawda przejeżdżać, ale dopiero w następną sobotę... i to z całą zgrają rodzinną... więc trudno... muszę obejść się smakiem... :( ... albo spróbować sama zrobić! 8) :D :D

jesli masz na mysli faworki, to ja psychicznie nastrajam sie na robienie w sobote, wiec zapraszam :)