rasia 14.01.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No to nie ma siły. Trzeba zajrzeć. Do mnie z trasy masz bliżej. To co widzimy się? Wiecie, że ja pierwsza do odwiedzin... , tylko że tym razem to będziemy pędzić na złamanie karku.../oby nie/, bo Młody pisze w sobotę rano olimpiadę, a Księciunio w niedzielę wyjeżdża do Mediolanu... tylko że z Wiednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ale, ale dwa tygodnie później... wypoczęta... zrelaksowana... wyśmigana... ... czemu by nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.01.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Chcialam powiedzieć, ze jak do Wusi Ci blisko i do Arniki, to do mnie również Pogadamy o starych rowerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ale, ale dwa tygodnie później... wypoczęta... zrelaksowana... wyśmigana... ... czemu by nie? To zapraszam serdecznie. To już do domku kawę i czajnik wyniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzięki za info, twoje szarości są super- ja robię szara górę- 70 m2 salon-tylko na razie zakupiłam płytki- całość czeka-stąd zainteresowanie szarą szafą. gratuluje konsekwencji z szarym-mi to nie wyszło zwłaszcza na dole- tylko łazienka dla gości ale podglądam twój wątek regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 [ ... nie wiem czy dobrze widać, ale wlazł na ten dach w koszulce bez rękawów... No właśnie też mi sie tak wydawało.Myślałam ,że to jakiś fotomontaż Rasiu ,ale szafa super wyszła ,gratuluje konsekwencji i spójności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 dzięki za info, twoje szarości są super- ja robię szara górę- 70 m2 salon-tylko na razie zakupiłam płytki- całość czeka-stąd zainteresowanie szarą szafą. gratuluje konsekwencji z szarym-mi to nie wyszło zwłaszcza na dole- tylko łazienka dla gości ale podglądam twój wątek regularnie Ogromnie mi miło i zapraszam do wypowiedzi, również tych krytycznych... No i pokaż proszę te swoje szarości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ale, ale dwa tygodnie później... wypoczęta... zrelaksowana... wyśmigana... ... czemu by nie? To zapraszam serdecznie. To już do domku kawę i czajnik wyniosę. Muszę poprosić Wusię o zrobienie jakiejś mapki... tak mi się łatwiej to zaplanuje... Chociaż, tak już całkiem serio, to planowałam zrobić taki tour de Śląsk i Małopolska wczesną wiosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzień doberek Hej Monia! Już po pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Twoje młode to lubi ekstremalne wyzwania tak jak mamusia zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 [ ... nie wiem czy dobrze widać, ale wlazł na ten dach w koszulce bez rękawów... No właśnie też mi sie tak wydawało.Myślałam ,że to jakiś fotomontaż Rasiu ,ale szafa super wyszła ,gratuluje konsekwencji i spójności Zdarza się Młodemu też czasem wyjść boso, ale wtedy szybciutko wraca... Ja konsekwentna nigdy tak do końca chyba nie byłam... w garderobie przemycę antracyt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Twoje młode to lubi ekstremalne wyzwania tak jak mamusia zresztą Cześć Ania! Dzisiaj na ten przykład miałam ekstremalny skurcz przełyku, albo inszą inszość... i ekstremalnie nie mogłam oddychać... śmiesznie było... co się naklęłam, to moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzień doberek Hej Monia! Już po pracy? Tak, wyszłam o 14 i za to ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.01.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hej Rasia, Ale pieknie u Ciebie bajkowo w tym sniegu...podoba mi sie czapa na plocie...cool!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia a ty nie masz nic lepszego do roboty jak łażenie po dachu???? ps pięęęęknie jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia no robię co mogę Będę obok Ciebie co prawda przejeżdżać, ale dopiero w następną sobotę... i to z całą zgrają rodzinną... więc trudno... muszę obejść się smakiem... ... albo spróbować sama zrobić! jesli masz na mysli faworki, to ja psychicznie nastrajam sie na robienie w sobote, wiec zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia słuchaj ja nie widzę przeszkód mówisz kiedy przyjeżdżasz robię mapkę i faworki i tura też możemy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts