rasia 14.01.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia słuchaj ja nie widzę przeszkód mówisz kiedy przyjeżdżasz robię mapkę i faworki i tura też możemy zrobić Wusia, mapę szykuj i daj na siebie namiary na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasieńko to mi zapodaj kogo odwiedzać bedziesz to Ci kolejność uszykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Rasia no robię co mogę Będę obok Ciebie co prawda przejeżdżać, ale dopiero w następną sobotę... i to z całą zgrają rodzinną... więc trudno... muszę obejść się smakiem... ... albo spróbować sama zrobić! jesli masz na mysli faworki, to ja psychicznie nastrajam sie na robienie w sobote, wiec zapraszam A mnie w sobotę nie ma, to dopiero w niedzielę popróbuję... A wcześniej poczytam jak Wam wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pamiętaj ze ja tez ci nie przepuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Szafa superancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek Rasiu a kiedy tour dookoła wawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Pamiętaj ze ja tez ci nie przepuszcze i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry no to ja jako mianowany przez Rasię planista Rasiowego turu przyjmuję zgłoszenia chętnych celem zaplanowania trasy optymalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 trasa optymalna byla juz ustalona Iza Wusia Kaska Marta Arnika Malka Marys Efi Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 nie wiem jak z Izą bo wczoraj sms-ka Jej posłałam i nie odpowiedziała chyba mnie już nie lubi albo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Moze nie slyszala albo co, nie wyciagaj zbyt pochopnych wnioskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 cze Rasiulka słuchaj kochana.... ja w sprawie tej szufelki... bo właśnie doczytałam, ze ta moja choć identico jak pokazała Efi to jednak z bema nie jest. Z tym, ze wygląda tak samiouteńko i jest brązowa bo mnie taka pasowała do szafy .... ale patrząc na Twoją szafę... to ta moja to taka licha jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 no opcja może być taka że jak dostała przeczytała odpisac nie miała czasu od razu a potem zapomniała trza sie jako pocieszyć nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.01.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Dobry wieczór powiem i znikam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! to tak jak z moją słuchawką tyle,że znalazł ją Yanek w trawie, jak łaty z auta wyciągali i też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat cześć rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat cześć rasia o ja tak jak Ty z psem z mężem miałam ....i nadal działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts