Arnika 15.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! to tak jak z moją słuchawką tyle,że znalazł ją Yanek w trawie, jak łaty z auta wyciągali i też działa Byłam przy tym... Malka nie kłamie.... Znalazł Janek słuchawkę i oddał Jej i... działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! to tak jak z moją słuchawką tyle,że znalazł ją Yanek w trawie, jak łaty z auta wyciągali i też działa Tylko jak pomyślę, że ta komórka leżała dwa tygodnie w śniegu, mrozie, a potem w błocie... to do tej pory nie mogę w to uwierzyć... Malciu, a badałaś Młodemu hormony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat cześć rasia o ja tak jak Ty z psem z mężem miałam ....i nadal działa A wiesz, że ja też... ...kurcze dwie dychy już i jeszcze dycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat cześć rasia o ja tak jak Ty z psem z mężem miałam ....i nadal działa A wiesz, że ja też... ...kurcze dwie dychy już i jeszcze dycha... mój również... i też znaleziony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dobry wieczór, no ja nie miałam nigdy takich przeżyć.Rasia, jak się spisują Twoje okna przesuwne balkonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dobry wieczór, no ja nie miałam nigdy takich przeżyć. Rasia, jak się spisują Twoje okna przesuwne balkonowe? Przesuwane są booooskie! Teraz tylko je otwieram, gdy wypuszczam psy do ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 trasa optymalna byla juz ustalona Iza Wusia Kaska Marta Arnika Malka Marys Efi Malgos Do mnie tak skacowana przyjedzie, ze nie bedzie mogla patrzec nawet na amol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 trasa optymalna byla juz ustalona Iza Wusia Kaska Marta Arnika Malka Marys Efi Malgos Do mnie tak skacowana przyjedzie, ze nie bedzie mogla patrzec nawet na amol. Jaka skacowana??? Toż ja będę brumem się turować, to dopiero jak do ciebie dojadę, to go zaparkuję i po bożemu się napiję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.01.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 a kiedy taka traska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 a kiedy taka traska Jedziesz ze mną Kamyczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.01.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Rasiu mam pytanie ,czy wnęki w oknach dachowych masz malowane na biało ,czy w kolorze ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 a kiedy taka traska Jedziesz ze mną Kamyczku? z chęcią miłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Rasiuleńko - dzień doberek widzę że trasę szykujesz a do Nitki nie dostrałaś a myślałam że się obaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 trasa optymalna byla juz ustalona Iza Wusia Kaska Marta Arnika Malka Marys Efi Malgos Do mnie tak skacowana przyjedzie, ze nie bedzie mogla patrzec nawet na amol. Jaka skacowana??? Toż ja będę brumem się turować, to dopiero jak do ciebie dojadę, to go zaparkuję i po bożemu się napiję!!! Nooooo, to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór Małgoś ale wiesz to bedzie dopiero dziewiątego dnia turu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór Małgoś ale wiesz to bedzie dopiero dziewiątego dnia turu Juz czekam od pazdziernika to te 9 dni jakos przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 nie tylko TY czeaksz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak juz ja dorwiemy, to tournee na pewno w 9 dniach sie nie zamknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 biedna Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 chociaz trochę jej zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts