Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała :wink: :lol:

Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... 8)

Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... :-? ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... :-? Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! :lol:

to tak jak z moją słuchawką :lol: :lol: tyle,że znalazł ją Yanek w trawie, jak łaty z auta wyciągali :lol: i też działa

Byłam przy tym...

Malka nie kłamie....

Znalazł Janek słuchawkę i oddał Jej i... działała :wink:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Martuś i co od wczoraj telefonu nie widziała :wink: :lol:

Wusiu, może zgubiła telefonik? Do marca się znajdzie... 8)

Opowiem Ci historyjkę... Moja Młoda zgubiła telefon... właśnie przy pierwszych dużych opadach śniegu... byłam przekonana, że w ogrodzie podczas zabawy z psami... i co... przegrabiłam wydawało mi się cały śnieg... i nic, telefon jeszcze przez tydzień się zgłaszał, ale Młoda Bestyja wyłączyła dzwonek... :-? ... dopiero w pierwszy dzień świąt, po dwóch tygodniach od zgubienia, brat Księciuniowy znalazł telefonik w błocie pośniegowym... :-? Rozebraliśmy, wysuszyliśmy i ... działa! :lol:

to tak jak z moją słuchawką :lol: :lol: tyle,że znalazł ją Yanek w trawie, jak łaty z auta wyciągali :lol: i też działa

Tylko jak pomyślę, że ta komórka leżała dwa tygodnie w śniegu, mrozie, a potem w błocie... to do tej pory nie mogę w to uwierzyć... :roll:

Malciu, a badałaś Młodemu hormony?

... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat :wink:

cześć rasia :lol:

o ja tak jak Ty z psem z mężem miałam ....i nadal działa :lol:

A wiesz, że ja też... :roll: ...kurcze dwie dychy już i jeszcze dycha... :wink: :lol: :lol:

... to tak jak z moim pierwszym psem ... znalazłem go .... jak szedłem po masło do sklepu .... i działał przez wiele lat :wink:

cześć rasia :lol:

o ja tak jak Ty z psem z mężem miałam ....i nadal działa :lol:

A wiesz, że ja też... :roll: ...kurcze dwie dychy już i jeszcze dycha... :wink: :lol: :lol:

8)

mój również... i też znaleziony! ;)

trasa optymalna byla juz ustalona :)

Iza

Wusia

Kaska

Marta

Arnika

Malka

Marys

Efi

Malgos

Do mnie tak skacowana przyjedzie, ze nie bedzie mogla patrzec nawet na amol. :lol: :lol: :lol:

Jaka skacowana??? Toż ja będę brumem się turować, to dopiero jak do ciebie dojadę, to go zaparkuję i po bożemu się napiję!!! :lol: :lol: :lol:

trasa optymalna byla juz ustalona :)

Iza

Wusia

Kaska

Marta

Arnika

Malka

Marys

Efi

Malgos

Do mnie tak skacowana przyjedzie, ze nie bedzie mogla patrzec nawet na amol. :lol: :lol: :lol:

Jaka skacowana??? Toż ja będę brumem się turować, to dopiero jak do ciebie dojadę, to go zaparkuję i po bożemu się napiję!!! :lol: :lol: :lol:

Nooooo, to rozumiem. :lol: 8)