malgos2 17.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Szczerze, to biorac pod uwage historie podrozy naszych Panstwa na forumowe meetingi to kaktus mi wyrosnie, jak doopencje rusza. A do Wrocka to przyjechali na parapetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgoś u Ciebie też nie mało osób było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Szczerze, to biorac pod uwage historie podrozy naszych Panstwa na forumowe meetingi to kaktus mi wyrosnie, jak doopencje rusza. A do Wrocka to przyjechali na parapetowe. Małgoś, nie pesymizuj mi tu... Ja już nie mogę się doczekać tego tura! Arniko, nie mogę, bo jeszcze muszę się z Kamyczkiem podogadywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Rasia, ale to nie od niedoczekania sie czlowiek spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 a mi to wsjo ryba Rasia taki zarobiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Wtedy jest u mnie franiowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Wtedy jest u mnie franiowka. Spoko Małgoś... U Nelli możemy być rano... i ją potem porwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Malgoś, a Ta Franiówka to już serio, serio? Bo to ustala nam termin z tury z Kamyczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Malgoś, a Ta Franiówka to już serio, serio? Bo to ustala nam termin z tury z Kamyczkiem! No jak dla mnie to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Wtedy jest u mnie franiowka. SERIO???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No i masz, wyszło, że nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Wtedy jest u mnie franiowka. Spoko Małgoś... U Nelli możemy być rano... i ją potem porwać... O, to, to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No, ale czekajcie, jak lecicie od efilki do małgoś, czyli na Kraków, to będziecie mnie mijać, czyli, że nie macie wyjścia. Wiem, że dobrze mi się gada, ale ja na serio bardzo serdecznie zapraszam! Może 20 marca, w sobotę? Wtedy jest u mnie franiowka. Spoko Małgoś... U Nelli możemy być rano... i ją potem porwać... Zgodnie z moim nickiem Lepsza Rasia i Kamyk od Arabów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Jak mnie malka namierzy to znów zapyta co brałam a ja tu o suchym pysku tylko, że stresa mam i to są skutki uboczne no dawno się tak nie rozgadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Jak mnie malka namierzy to znów zapyta co brałam a ja tu o suchym pysku tylko, że stresa mam i to są skutki uboczne no dawno się tak nie rozgadalam A co Ty masz za stresa kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 szkolnego Imperaz się szykuje i jestem odpowiedzialna za wszystko od żarełka, przez występy po porządki ale goście niezwykli będą: BABCIE i DZIADKOWIE, sztuk od 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Looooooooooojesu, a ja myslalam, ze cos sie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.01.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgoś, ja właśnie obgadałam sprawę z Księciuniem i wiem, że nie mogę 20... , bo Księciunia nie ma 17- 20.03... Może być 27.03...? To tydzień przed świętami... albo wceśniej - 13... ładna data... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Małgoś, ja właśnie obgadałam sprawę z Księciuniem i wiem, że nie mogę 20... , bo Księciunia nie ma 17- 20.03... Może być 27.03...? To tydzień przed świętami... albo wceśniej - 13... ładna data... Bardzo ladna, baaardzo. Ale wiesz, co Ci zrobie, jak nie przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts