wu 19.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 klamka piękna prosta i elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Rasia napisz jaka masz ta odwrocona osmoze jaka to firma jaki to koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Eeee barek byl ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Super teraz te klamki robia dla mnie jak najbardziej cacy ... jak bedzie pasowac do ogolnego wykonczenia chalupki, to bierz i sie nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Eeee barek byl ciekawszy. no i jakie miał powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Rasia napisz jaka masz ta odwrocona osmoze jaka to firma jaki to koszt? Markociu, filtr Aqua Filter taki jak mój, 4 wkłady plus mineralizator to koszt 1200 zł plus ok. 120-150 montaż. Jeszcze jutro dostanę dodatkowy trójniczek i podłączenie do lodówki prosto z filtra... juuupiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć Klameczka full wypasik bardzo mi się podoba!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Super teraz te klamki robia dla mnie jak najbardziej cacy ... jak bedzie pasowac do ogolnego wykonczenia chalupki, to bierz i sie nie zastanawiaj. No chyba będzie pasować skoro całą chałupkę mam kanciatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć Klameczka full wypasik bardzo mi się podoba!!!!! Jeszcze jej nie widziałam na żywca, więc najbardziej podoba mi się cena... http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-luka-qr-szyld-kwa_337.jpg&imgrefurl=http://www.handles.pl/index.php%3Fp147,klamka-luka-qr-szyld-kwadratowy-stal-nierdzewna-inox&usg=__1EbiAMCIkOvlXv-Se1cg3yTGFlc=&h=312&w=459&sz=14&hl=pl&start=1&sig2=n3qL4X3WiDZ3RuhmOqAmmg&um=1&tbnid=_lQme4NjAyxZYM:&tbnh=87&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dklamka%2BLuka%2BQR%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1&ei=BqlVS-OKHIuL_AbEuamBBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czółko Wszystkiem ja też ostatnio myślę o jakimś uzdatnieniu wody..... moi rodzice mają osmozę ale ja nie mogę się do smaku wody bez smaku przyzwyczaić na razie się nad czymś takim zastanawiamy http://www.bimsplus.com.pl/strony_p/93/91/30/Zmi%C4%99kczacze%20wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Eeee barek byl ciekawszy. no i jakie miał powodzenie Ma teraz swoje nowe piękne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Eeee barek byl ciekawszy. no i jakie miał powodzenie Ma teraz swoje nowe piękne miejsce... Z kuszetka dla barmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Rasia cena baaaaaaardzo zadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Super teraz te klamki robia dla mnie jak najbardziej cacy ... jak bedzie pasowac do ogolnego wykonczenia chalupki, to bierz i sie nie zastanawiaj. No chyba będzie pasować skoro całą chałupkę mam kanciatą... rasia, tu nie tylko chodzi o kanciatosc ... zdjecie jest zdjeciem i moze sie naprzyklad okazac ze kolor metalu bedzie jak piesc do oka przy np ... hmmm barierce do schodow na ten przyklad - a jakies tam drzwi masz optycznie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzień doberek Wszystkim! Humorek lepsiejszy! Pan Paweł właśnie mi montuje filtr z odwróconą osmozą w kuchni... Całą noc wybierałam klamki... Stanęło na takiej: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-luka-qr-szyld-kwa_337.jpg ... może być? może, mam podobne w wewnętrznych! a te do których drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Rasia a masz kranik zamontowany dodatkowy do tej wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Super teraz te klamki robia dla mnie jak najbardziej cacy ... jak bedzie pasowac do ogolnego wykonczenia chalupki, to bierz i sie nie zastanawiaj. No chyba będzie pasować skoro całą chałupkę mam kanciatą... rasia, tu nie tylko chodzi o kanciatosc ... zdjecie jest zdjeciem i moze sie naprzyklad okazac ze kolor metalu bedzie jak piesc do oka przy np ... hmmm barierce do schodow na ten przyklad - a jakies tam drzwi masz optycznie blisko Akurat do barierki to by pasowała perfekcyjnie... ... bo to taka lekko szczotkowana kwasówka... ale ja tam nie mam drzwi wewnętrznych nigdzie obok, tylko p.poż do garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Dzień doberek Wszystkim! Humorek lepsiejszy! Pan Paweł właśnie mi montuje filtr z odwróconą osmozą w kuchni... Całą noc wybierałam klamki... Stanęło na takiej: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-luka-qr-szyld-kwa_337.jpg ... może być? może, mam podobne w wewnętrznych! a te do których drzwi? No właśnie do wewnętrznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Całą noc wybierałam klamki... Stanęło na takiej: http://www.handles.pl/galerie/k/klamka-luka-qr-szyld-kwa_337.jpg ... może być? Może być, mam identyczne Po "maniu" zwykłych zaokrągląnych klamek to trochę minie czasu zanim się do nich przyzwyczaisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Rasia a masz kranik zamontowany dodatkowy do tej wody ? Kranik mam... a właściwie dwa kraniki i jedną wylewkę... ... po odkręceniu jednego leci woda osmotyczna, superczysta, a z drugiego osmotyczna, mineralizowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts