rasia 05.02.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ania dopedałujesz w sobotę do Nefki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 niestety mam 5 urodziny córki i teście przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 niestety mam 5 urodziny córki i teście przyjadą To wspaniale, że urodziny i to w dodatku wodniczek! Ale strasznie szkoda, że nie możesz. /może Ci się jednak uda.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 wątpię teściowie pewnie od rana będą i posiedzą do wieczora nie byłoby zbyt ładnie jakbym wyszła chociaż oni świetnie się bawią z rodzinką no i muszę wzystko przygotować a będzie 13 ludzia może następnym razem mi sie uda ale foty cykaj Rasia do bólu cykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.02.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj! Ale pięknie u Ciebie!!!! Kominek boski!!!! Domek bardzo ciekawy i pięęęęęęęęękna oranżeria!!!! Właściwie to wszystko mi się podoba!!!! I też zwolenniczką szarości jestem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dzień doberek rasia - kominek cudny straszliwie mi się podobał już w projekcie Czekam na końcowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobry.A wcale ten kominek nie wygląda na taki wielki na zdjeciach. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj Nelli Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Hej rozpędzony Maluszku! Dobiegniesz kiedyś do mnie, jak już go skończę, co? Mysza, prawda? W realu jest taaaki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej rozpędzony Maluszku! Dobiegniesz kiedyś do mnie, jak już go skończę, co? oczywiście, że tak nie mogłabym sobie odmówić przyjemności obejrzenia Twojej chałupki, kominka i poznania Filipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj Nelli Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Hej rozpędzony Maluszku! Dobiegniesz kiedyś do mnie, jak już go skończę, co? Mysza, prawda? W realu jest taaaki wielki wiesz co trudno mi orzec, nie widzialam tego kominka w realu, tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witaj Nelli Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Hej rozpędzony Maluszku! Dobiegniesz kiedyś do mnie, jak już go skończę, co? Mysza, prawda? W realu jest taaaki wielki wiesz co trudno mi orzec, nie widzialam tego kominka w realu, tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dobra spadam na tenczas, do starostwa sie karniemy z Mają podpisac w koncu dokumenty. Nie chcemy dzialac bezprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia, jak cudnie rośnie ten kominek i wcale taki wielki nie jest Ja się piszę na oglądanie kominka, ale to pewnie po moim powrocie z nart pod koniec lutego, mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 niestety mam 5 urodziny córki i teście przyjadą Aniu szkoda ze nie przypedałujesz ;(. Musimy sie kiedys umowic w tym Ruscu na podłogach. 5-te urodziny córki to piekne swieto. Bawcie sie dobrze. no dobra jade juz. potem bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mysia koniecznie a jak będziesz na budowie to może byś tak do mnie zajrzała zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia, jak cudnie rośnie ten kominek i wcale taki wielki nie jest Ja się piszę na oglądanie kominka, ale to pewnie po moim powrocie z nart pod koniec lutego, mogę ? Jasne! Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 i jestem kominek rośnie wspaniale... widzę, że panowie kominkowi bardzo rzeczowi.... a to w rudym tam na zdjęciu to DUCHATY? http://img528.imageshack.us/img528/5057/33578370xy1.jpg ja tez bym się kiedyś na macanko wprosić chciała, cooooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Nie ciesz się tak, bo za dwa lata na FM będzie pełno tekstów: Jak ja już mam dosyć tych szarości zamiast tego co teraz: Jak ja już mam dosyć tych bezów i brązów Oczywiście żartuję - w nosie mam oryginalność i oklepanie, ważne żeby się dobrze czuć w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nituś, Ciebie to ja wypatruję już od bardo, bardzo dawna... i cały czas czekam... i zapraszam ... i czekam... Dorcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 i jestem a to w rudym tam na zdjęciu to DUCHATY? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts