lidszu 26.01.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 to co, narobimy bajzlu we watku ? wróci, to będzie miała co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? wszystkie 3 podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify32/031.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify32/031.gif ........ I tak rodzi się plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? wszystkie 3 podobno Rasi wróżka wywróżyła, więc mozliwe Lidzia.... no, Małgoś zakazała jej soku malinowego podawać, więcmoze wie cos o czym my nie wiemy Ania ???? Ania ???? powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przeciez Lidzia juz jest od listopada w ciazy. Juz u rasi miala brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przeciez Lidzia juz jest od listopada w ciazy. Juz u rasi miala brzuszek. kurde, to ja w permanentnej ciąży jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przeciez Lidzia juz jest od listopada w ciazy. Juz u rasi miala brzuszek. kurde, to ja w permanentnej ciąży jestem Eeeeee, Lidzia miala wiekszy... Pomaranczowy taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przeciez Lidzia juz jest od listopada w ciazy. Juz u rasi miala brzuszek. kurde, to ja w permanentnej ciąży jestem Eeeeee, Lidzia miala wiekszy... Pomaranczowy taki. ale to już urodzone, myslałam,że jakieś nowe poczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Przeciez Lidzia juz jest od listopada w ciazy. Juz u rasi miala brzuszek. kurde, to ja w permanentnej ciąży jestem Eeeeee, Lidzia miala wiekszy... Pomaranczowy taki. ale to już urodzone, myslałam,że jakieś nowe poczęte No wiesz... Dopiero bylo brzuchem, jeszcze za wczesnie na porod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no i znów się wygłupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ale się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? wszystkie 3 podobno Rasi wróżka wywróżyła, więc mozliwe Lidzia.... no, Małgoś zakazała jej soku malinowego podawać, więcmoze wie cos o czym my nie wiemy Ania ???? Ania ???? powiedz coś u Ani to niedługo Helenka przemówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Rasiu, miłego wypoczynku życzę i zazdroszczę Mam nadzieję, że mi też uda się wyrwać na tydzień poszusować po włoskich stokach Lidszu nie wiem czy w ciąży wskazane są takie szaleństwa uważaj na siebie Ania kto jest w ciąży? Ania Lidszu Czy Rasia????????????? wszystkie 3 podobno Rasi wróżka wywróżyła, więc mozliwe Lidzia.... no, Małgoś zakazała jej soku malinowego podawać, więcmoze wie cos o czym my nie wiemy Ania ???? Ania ???? powiedz coś u Ani to niedługo Helenka przemówi nie sciemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Pogoda piękna na śmiganie i drinki na stoku :) Ja muszę poczekać do niedzieli :) Ale mnie na stoku nie uświadczy - raczej w knajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Pogoda piękna na śmiganie i drinki na stoku :) Ja muszę poczekać do niedzieli :) Ale mnie na stoku nie uświadczy - raczej w knajpie Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no coooooooo ... mnie ruch szkodzi :) I jeszcze gdzieś tam mam podskoczyć przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts