malgos2 26.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no coooooooo ... mnie ruch szkodzi :) I jeszcze gdzieś tam mam podskoczyć przy okazji Jaaaasne, nartami sobie glowy nie zawracaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no coooooooo ... mnie ruch szkodzi :) I jeszcze gdzieś tam mam podskoczyć przy okazji Ze mną na kawkę gdzieś tam w Tatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Rasiu i Księciunio - z okazji Rocznicy Ślubu (Wy już wiecie której...) ...życzymy Wam z Pinezką Wszystkiego Dobrego i Udanych Kolejnych Latek PS. (mam nadzieję, że po powrocie przeczytacie ten post ... bo Szanowne Koleżanki mają zamiar tu zrobić niezły "bajzel" ... czyli "natrzaskają" w dwa dni minimum z 8 stron.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dementuję jesteśmy baaardzo grzeczne !!! jak zwykle zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 chociaż niektóre w ciaże zaszly więc one takie grzeczne nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Rasiu, Księciuniu ...ja nic nie wiem o rocznicy Waszego ślubu,ale skoro starszy brat twierdzi,że takowa jest właśnie dziś ,a nawet jeśli jej nie ma (to stary ściemniacz jest ), życzę SAMYCH LEPSZYCH DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jak coś będzie na Gwoździka 100 lat w szczęściu i zdrowiu Tobie i Księciuniowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dla Rasi i Księciunia z okazją czy bez wszystkiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ekhmmm... Właśnie wróciliśmy z rocznicowej kolacyjki... Jesteśmy w pięęęknym Wiedniu... mraaaauuuu... Dopiero jutro... lub po jutrze ... ... śmigamy śmigać w Dolomity... Buziaki Wam zostawiam ogromne i gorące! Dziękujemy z Księciuniem pięknie za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 oooooooooo Rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 I ode mnie samych szczęśliwych chwil dla Księżniczki i Księciunia http://naszsynek.blox.pl/resource/rocznica.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ale Wam fajnie Wszystkiego naj naj naj naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 prawdziwi z Was szczęściarze. Bawcie się dobrze.Wszystkiego najlepszego z mysiego serca Jaśnie Księżno i Wielmożny Książe.To najoptymistyczniejsza wiadomość dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tyż miłego śmigania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.01.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Ekhmmm... Właśnie wróciliśmy z rocznicowej kolacyjki... Jesteśmy w pięęęknym Wiedniu... mraaaauuuu... Dopiero jutro... lub po jutrze ... ... śmigamy śmigać w Dolomity... Buziaki Wam zostawiam ogromne i gorące! Dziękujemy z Księciuniem pięknie za życzenia! To my się rasiunia musiłyśmy dzisiaj o siebie otrzeć.Ja dzisiaj też byłam w Wiedniu Miłego szusowania w normalnych temperaturach Wam Zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jak ja kocham Wiedeń jak dzieci przestaną po drabinie na dywan wchodzić to muszę tam ślubnego wyciągnąć dla nas to troche magiczne miejsce nasiąknięte wspomnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 po wiedeńsku, to dzisiaj tylko kawa by mnie mogła zainteresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Proszę bardzo... http://www.wiener-kaffeehaus.at/pix/Schmankerl/sacher-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ekhmmm... Właśnie wróciliśmy z rocznicowej kolacyjki... Jesteśmy w pięęęknym Wiedniu... mraaaauuuu... Dopiero jutro... lub po jutrze ... ... śmigamy śmigać w Dolomity... Buziaki Wam zostawiam ogromne i gorące! Dziękujemy z Księciuniem pięknie za życzenia! To my się rasiunia musiłyśmy dzisiaj o siebie otrzeć.Ja dzisiaj też byłam w Wiedniu Miłego szusowania w normalnych temperaturach Wam Zyczę Szkoda... Biegałaś po sklepach ciuchowych czy wyposażenia wnętrz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts