Arnika 09.02.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Wracaliście przez Livigno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej rasia Kurcze, nie wiem jak to się stało, ale nie trafiłam wcześniej do twojego dziennika Śliczny domek, wnętrza i schody!!!! Mam właśnie pytanie o schody. Widzę, że masz 15, albo 16 stopni. Czy pamiętasz jakie są długie, albo ile jeden stopień ma głębokości w świetle? I czy mogłabyś zdradzić ile Was one kosztowały? Gdzie były zamawiane? Wiem, dużo pytań. Bardzo cieszyłabym się gdybyś mogła odpowiedzieć. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku. Witam raz jeszcze! Schody mają 16 stopni, każdy stopień ma 37 cm, 29 w świetle, wysokość od jednego stopnia do drugiego 16,5 cm + 3 cm grubość stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Zazdroszcze Ci baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.02.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 rasiu no ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl !!!!! ale pięknie !!!!!!!!!!!!! Wenecja jest piękna o każdej porze roku Zazdraszczam pięknej wycieczki i wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to ja też pozazdraszczam Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 to ja też pozazdraszczam Doberek to i ja się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Nie ma czego... to była nasza taka wspólna podróż pierwsza od 10 lat! Biorąc pod uwagę tę częstotliwość, to następna za... kolejne dziesięć... Mogę się spokojnie zabrać za dokończenie domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać To następnym razem bezwarunkowo!... no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać To następnym razem bezwarunkowo!... no wiesz... Z wielką przyjemnością a masz już drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Rasia wiesz czego ja zazdraszczam najbardziej tych 16 na plusie boszszszszszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać To następnym razem bezwarunkowo!... no wiesz... Z wielką przyjemnością a masz już drzwi wewnętrzne? No nie... Ale jak będą mieli mi montować, to dowiesz się pierwsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej rasia Kurcze, nie wiem jak to się stało, ale nie trafiłam wcześniej do twojego dziennika Śliczny domek, wnętrza i schody!!!! Mam właśnie pytanie o schody. Widzę, że masz 15, albo 16 stopni. Czy pamiętasz jakie są długie, albo ile jeden stopień ma głębokości w świetle? I czy mogłabyś zdradzić ile Was one kosztowały? Gdzie były zamawiane? Wiem, dużo pytań. Bardzo cieszyłabym się gdybyś mogła odpowiedzieć. Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku. Witam raz jeszcze! Schody mają 16 stopni, każdy stopień ma 37 cm, 29 w świetle, wysokość od jednego stopnia do drugiego 16,5 cm + 3 cm grubość stopnia. O pamiętałaś!!! Dziękuję bardzo. Byłam pewna, że w natłoku tych wszystkich postów zapomnisz o mojej prośbie. Jeszcze raz dziękuje. Schody są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Rasia no ja też nie mogłam w te + 16 uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać To następnym razem bezwarunkowo!... no wiesz... Z wielką przyjemnością a masz już drzwi wewnętrzne? No nie... Ale jak będą mieli mi montować, to dowiesz się pierwsza! a myślałam,że ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cześć Rasiu Widzę, że eskapada była baaaaaaaaardzo udana Przejeżdżałam obok Twojego domku w niedzielę i aż musiałam przystanąć jak się kapnęłam, że to Twój, bo już tyle razy tą drogą przejeżdżałam, a pierwszy raz go zobaczyłam Teraz jak drzewa bez liści, to łatwiej wypatrzeć, bo latem chyba w ogóle go z drogi nie widać To następnym razem bezwarunkowo!... no wiesz... Z wielką przyjemnością a masz już drzwi wewnętrzne? No nie... Ale jak będą mieli mi montować, to dowiesz się pierwsza! a myślałam,że ja A przyjedziesz macać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 dzień dobry Rasia no ja też nie mogłam w te + 16 uwierzyć + 16, + 32, + 48... co za różnica? ... cały czas jesteśmy młode i piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Rasia to z zazdrości o ten krótki rękawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aaaaa! To mi mój krótki rozumek zaćmiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts