78mysz 06.02.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Nie ciesz się tak, bo za dwa lata na FM będzie pełno tekstów: Jak ja już mam dosyć tych szarości zamiast tego co teraz: Jak ja już mam dosyć tych bezów i brązów Oczywiście żartuję - w nosie mam oryginalność i oklepanie, ważne żeby się dobrze czuć w swoim domku ja tam szary i zielony i drewno i moze jeszcze czarny kocham bezwarunkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Nie ciesz się tak, bo za dwa lata na FM będzie pełno tekstów: Jak ja już mam dosyć tych szarości zamiast tego co teraz: Jak ja już mam dosyć tych bezów i brązów Oczywiście żartuję - w nosie mam oryginalność i oklepanie, ważne żeby się dobrze czuć w swoim domku ja tam szary i zielony i drewno i moze jeszcze czarny kocham bezwarunkowo Mysza, coś Ci się pomyliło!!! To są moje kolory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.02.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kominek robi się pikny a DUCHATY nad czym tak dam debatował rasiu a ten szary kamień z dzienniczka to gdzie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kominek robi się pikny a DUCHATY nad czym tak dam debatował rasiu a ten szary kamień z dzienniczka to gdzie będzie??? Jeszcze nie wiem... ...myślę... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kominek robi się pikny a DUCHATY nad czym tak dam debatował rasiu a ten szary kamień z dzienniczka to gdzie będzie??? Jeszcze nie wiem... ...myślę... ... ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 kominek mi się coraz bardziej podoba, a gdybyś widziała minę mojego M , tak mu się podobała wizualka tego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ten kamień prześliczny. Mi to się taki marzy (może bardziej beżowo-brązowy) jako blat w kuchni i pracuję mocno nad moim mężem aby go przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.02.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia kominek Jest boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.02.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ajjajaj!!!! Lecę na budowę!!! Panowie Kominkarze zadzwonili, że kominek do odbioru jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ojojojojjjjjjjj chyba telepatycznie przyleciałam. Wez aparacik, konieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Cieszę się bardzo, że jest coraz więcej miłośników szarości Nie ciesz się tak, bo za dwa lata na FM będzie pełno tekstów: Jak ja już mam dosyć tych szarości zamiast tego co teraz: Jak ja już mam dosyć tych bezów i brązów Oczywiście żartuję - w nosie mam oryginalność i oklepanie, ważne żeby się dobrze czuć w swoim domku ja tam szary i zielony i drewno i moze jeszcze czarny kocham bezwarunkowo Mysza, coś Ci się pomyliło!!! To są moje kolory!!! pokaze ci kiedys zdjecia swojego starego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia - CZAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 powiem krótko: Piknie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia cyknij zblizenie tego porozrywanego kominka ciekawa jestem jak to wyglada miedzy kamykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Rasia masz mnie na macanku na bank.... nie wiem kiedy - bo ponoc od wtorku moje nieloty startują z naprawami, ale przyjade na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 a kominek wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 o ja pier.dziele, ale daje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 do fudki pijam grapfreuity.. Przecie Ty nie możesz pić bo potem tańczysz apropos..mam pare picture jak Ty tanczysz chcesz hłe hłe..? Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 i jestem a to w rudym tam na zdjęciu to DUCHATY? tak Nitu, ale masz oko... Rasia, super to wszystko wychodzi, bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nitu, ale masz oko... takiyego eagla sdaleka fidać nie nituśka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts