rasia 14.02.2010 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cześć Monia, Wusia i Wszystkie Dziewczynki! Miałam dzisiaj, a właściwie wczoraj przemiłą wizytę Rodziny Malutkich Super Dzieciaki i Super Rodzice! Bardzo było mi miło Was poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/32365720_walentynkowe-misie.jpg dużo, dużo MIŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 dzień dobry Rasieńko bo jak mogło być inaczej tutaj wszak 99,99 % milusińskich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witaj Rasia, Fajny urlop mieliście, pozazdrościć. Jednak cieszę się, że już jesteś. Cześć Gretko! Wiesz, że śniły mi się "Twoje" paluszki... Jeszcze Ci kiedyś upiekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 cześć! wrzuciłam fotki tych zasłonek Są absolutnie śliczne! Dzięki! Noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.02.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zjechaliśmy z gór... Nasza to zdecydowanie mniej dynamiczna podróż, jeśli chodzi o liczbę miejsc, ale za to sześć dni na nartach w naszej ukochanej Austrii. A i tak wyszło ponad 3000 kilometrów. Buziołki rosiulku I żadną miarką nie możemy powiedzieć, że na przykład około 11 przejeżdżaliśmy dzisiaj w okolicach nelli, a niecałą godzinę później koło malki . Przecież by nas oskubały ze skóry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a niecałe pół godziny później koło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 a niecałe pół godziny później koło mnie Nie czytaj tych małych literek, bo ócz pięknych szkoda Gnaliśmy jak szaleni, żeby uciec przed zapowiadanym śniegiem, który był tylko w warszawie, a nie po trasie na szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 moim to już niewiele zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 moim to już niewiele zaszkodzi Każda kokietka tak mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no skąd co się ślepy krygować ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 14.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cześć Monia, Wusia i Wszystkie Dziewczynki! Miałam dzisiaj, a właściwie wczoraj przemiłą wizytę Rodziny Malutkich Super Dzieciaki i Super Rodzice! Bardzo było mi miło Was poznać... Rasiu, strasznie dziękujemy CI za to spotkanko Dzieciaki po wybiegu z pieskami padływ samochodzie tuż za rogiem Świetnie. A i dzięki Tobie bierzemy pod uwagę totalną zmianę kuchni dziś to już nie mam siły, ale muszę jakąś wizualkę sobie zrobić , bo muszę prawdopodobnie w ciagu 2 tyg ostatecznie określic miejsce kuchenki gazowej a tu taka byc moze rewolucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Rasia znowu kuchnie czarodziejsko powiekszyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Zjechaliśmy z gór... Nasza to zdecydowanie mniej dynamiczna podróż, jeśli chodzi o liczbę miejsc, ale za to sześć dni na nartach w naszej ukochanej Austrii. A i tak wyszło ponad 3000 kilometrów. Buziołki rosiulku I żadną miarką nie możemy powiedzieć, że na przykład około 11 przejeżdżaliśmy dzisiaj w okolicach nelli, a niecałą godzinę później koło malki . Przecież by nas oskubały ze skóry... Yaaaahoooooooo!!! Barranki zabeeeeeczały znowu po polskiemu!!! Oskubać, to by Was mogły wyłącznie z ciepłego futerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cześć Monia, Wusia i Wszystkie Dziewczynki! Miałam dzisiaj, a właściwie wczoraj przemiłą wizytę Rodziny Malutkich Super Dzieciaki i Super Rodzice! Bardzo było mi miło Was poznać... Rasiu, strasznie dziękujemy CI za to spotkanko Dzieciaki po wybiegu z pieskami padływ samochodzie tuż za rogiem Świetnie. A i dzięki Tobie bierzemy pod uwagę totalną zmianę kuchni dziś to już nie mam siły, ale muszę jakąś wizualkę sobie zrobić , bo muszę prawdopodobnie w ciagu 2 tyg ostatecznie określic miejsce kuchenki gazowej a tu taka byc moze rewolucja Ale z kuchenką gazową, to okap obowiązkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doberek Rasiu Widzę, że wróciłaś do nas cała, zdrowa i wypoczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doberek Rasiu Widzę, że wróciłaś do nas cała, zdrowa i wypoczęta Cześć Magi! Wróciłam z naładowanymi akumulatorkami... W czwartek mam montaż drzwi wewnętrznych! Juuupiii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doberek Rasiu Widzę, że wróciłaś do nas cała, zdrowa i wypoczęta Cześć Magi! Wróciłam z naładowanymi akumulatorkami... W czwartek mam montaż drzwi wewnętrznych! Juuupiii!!! Jupiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 15.02.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Monia, Wusia i Wszystkie Dziewczynki! Miałam dzisiaj, a właściwie wczoraj przemiłą wizytę Rodziny Malutkich Super Dzieciaki i Super Rodzice! Bardzo było mi miło Was poznać... Rasiu, strasznie dziękujemy CI za to spotkanko Dzieciaki po wybiegu z pieskami padływ samochodzie tuż za rogiem Świetnie. A i dzięki Tobie bierzemy pod uwagę totalną zmianę kuchni dziś to już nie mam siły, ale muszę jakąś wizualkę sobie zrobić , bo muszę prawdopodobnie w ciagu 2 tyg ostatecznie określic miejsce kuchenki gazowej a tu taka byc moze rewolucja Ale z kuchenką gazową, to okap obowiązkowo... okap bankowo, tylko okreslic trzeba miejsce. snila mi sie ta nasza kuchnia, ale chyba zmiana drzwi wyejsciowych do spizarni to zbyt duza rewolucja tym bardziej ze w tym miejscu mamy rure na okap. Rasia moglabys mi puscic na PW strone www producenta okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doberek Rasiu Widzę, że wróciłaś do nas cała, zdrowa i wypoczęta Cześć Magi! Wróciłam z naładowanymi akumulatorkami... W czwartek mam montaż drzwi wewnętrznych! Juuupiii!!! ale super bry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts