Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj przyjechał Rafał-złota rączka i poskuwał cokoły bezmyślnie przyklejone przez Pana V wokół otworów drzwiowych... :-? Grześ Górol z kolegą też Górolem przenoszą całe drewno do drewutni, bi jakoś nikt z nas nie miał do tej pory czasu... :roll: :oops: Jutro mam wolne, znaczy lecę do fryzjera, a potem na sesję Rady Gminy walczyć o Młodych szkołę... :evil: A w czwarteczek... 8) przyjeżdżają stolarze z drzwiami i główną garderobą do dolnego holu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj przyjechał Rafał-złota rączka i poskuwał cokoły bezmyślnie przyklejone przez Pana V wokół otworów drzwiowych... :-? Grześ Górol z kolegą też Górolem przenoszą całe drewno do drewutni, bi jakoś nikt z nas nie miał do tej pory czasu... :roll: :oops: Jutro mam wolne, znaczy lecę do fryzjera, a potem na sesję Rady Gminy walczyć o Młodych szkołę... :evil: A w czwarteczek... 8) przyjeżdżają stolarze z drzwiami i główną garderobą do dolnego holu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdrów pana Rafała :)

i na czwartek już kupiłam popkorn, bo pewnie zdjęc będzie co nie miara :) :)

priv :)

że na przykład około 11 przejeżdżaliśmy dzisiaj w okolicach nelli, a niecałą godzinę później koło malki :wink:. Przecież by nas oskubały ze skóry...

pożegnajcie się z futrem :evil: :evil: :evil: :evil: (baranki mają futro ?)

Przeklejam z dziennika, bo może tam nikt nie zagląda... :roll: 8)

No i ciekawostka prosto z Puszczy... czyli mojego najbliższego sąsiedztwa...

Mamy "swojego" młodego i niestety kulawego dziczka, który odwiedza nas ostatnio każdego wieczora... :D Tego dziczka ktoś niestety regularnie dokarmia! Niech ja tylko dojdę kto? :x

Uwaga dla wszystkich: nie wolno dokarmiać dzikich zwierząt w pobliżu terenów zamieszkiwanych przez ludzi!

http://img24.imageshack.us/img24/9097/poferiachluty2010013.png