Elena76 18.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzień dobry ja też zaglądam, żeby sprawdzić co w temacie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Cześć Dziewczynki. Wyglądam i wyglądam i im bardziej wyglądam ... drzwi nie ma... Ale mam większy problem... Cieknie mi woda... spod tynku i ocieplenia... k%$#a!!! Na tej perkusji Efilko też można grać w słuchawkach... , a droga nie jest... Wusiu, zginął mi plan tura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ło Rasiek koszmar z tą wodą zaraz poszukam w Twich komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ale mam większy problem... Cieknie mi woda... spod tynku i ocieplenia... k%$#a!!! Jak to Rasiu..?! Gdzie masz ten przeciek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.02.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Cześć Dziewczynki. Wyglądam i wyglądam i im bardziej wyglądam ... drzwi nie ma... Ale mam większy problem... Cieknie mi woda... spod tynku i ocieplenia... k%$#a!!! Rasiu, to pewnie przez te roztopy dzisiejsze - wołaj magika od elewacji, bo skoro cieknie to znaczy, że coś spartolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja myślę, że to spartolona obróbka gzymsu... nie wiem kogo wołać dekarzy, czy tych od elewacji...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasiu zrób milion zdjęc, a powiedz mi teraz gdzie to dokladnie cieknie. Mi przy ostatnim ociepleniu też podciekało w sypialni. Narazie czekam co się dalej bedzie działo, ale pisali mi na forum, ze przy płaskiej dachówce obróbki powinny być szersze i lepiej zabezpieczone niz normalnie, bo woda lubi pod nią podciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja myślę, że to spartolona obróbka gzymsu... nie wiem kogo wołać dekarzy, czy tych od elewacji...? na wszelki wypadek wołaj jednych i drugich - jak u mnie ciekło po kominach, to dekarz mówił, że to murarz źle komin wymurował, a murarz mówił, że dekarz spartolił obróbki komina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.02.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasiu a co to dokładnie za miejsce..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 u k@#$%^a, a gdzie ci ta woda cieknie ? wołaj i dekarzy i panów od ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasiu kurde lipa z tym przeciekiem ale co tu się dziwić przy takiej ilości śniegu???? Na pocieszenie ci napiszę że u mojej cioci w domu cieknie w 5 miejscach A nigdy nawet przy największych deszczach nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 nam sie leje po elewacji pod obróbką na balkonie. ale kłade to na karb braku kafli. zresztą uprzedzał nas gościu od elewacji że jak nie zdążymy wykaflować to woda spływając będzie się dostawać pod obróbkę rasiapokaż no to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 http://img163.imageshack.us/img163/5766/domsopleprzeciekdrewutn.png To są moje super sople powstałe na skutek topnienia wody wokół komina... Na ścianie widać mały błyszczący sopel... tam cieknie woda http://img514.imageshack.us/img514/5766/domsopleprzeciekdrewutn.png Tu cieknie woda spod 5 wełny, po oknie... http://img121.imageshack.us/img121/5766/domsopleprzeciekdrewutn.png A tak wygląda zasoplowana dziura od przyszłego wywiewu reku /widoczna na pierwszym zdjęciu po prawej stronie/ Tu widać dokładnie zamarznięta wodę pomiędzy 5 a 10 wełny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 o k$&O&^a to zacieka ci w środek ocieplenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasiu ja specem nie jestem ale moim zdaniem to wina dachu Dachówki są proste i łatwo się między nimi woda przedostaje a jak tam jest jeszcze komin i to wszystko grzeje to jest jej tam sporo, nawarstwiła się pod dachówką i przedostała pod papę. Tu gdzie mieszkamy teraz okap przecieka w kilku miejscach Ja lubię zimę ale mam już jej ku$%a w tym roku dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 no oby nie... trzeba to pewnie jakoś sprawdzić i ustalić... Kurczak jednak te mrozy robią swoje... każdy błąd ekip wyłapią... pytanie czy to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Aaaa i wełnę chyba masz mega rock - jak tak to jej się podobno jak zawilgotnieje nic nie dzieje więc w lato wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Buuuu , ale sopliska niedobre buuuuu A ja się dotargałam tu totalnie zaziębiona , bez wina ale z herbatą w kubasie , a tu drzwi niet....To po trzykroć buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts