78mysz 18.02.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasiu mam to samiuśko. cieknie mi woda po scianach elewacji. Pojawia się tuż pod podbitką i ścieka w dól. Ale sople mi dzisiaj wszystkie zeszły.I snieg francowaty spadł i zasypał znowu podjazd. Rasiul a sprawdzałaś czy wszystko w porzadku przy piramidce? Tam ciągle wełna na wierzchu? Jesli tak to sprawdz czy nie jest wilgotna. Ja juz nie wiem co mam robić, bo w koszach od spodu mam wełnę wilgotną, a obróbki wyglądały na dobre. Po elewacji cieknie, a tynk strzela w pi.du .Az mnie z tych wszystkich dobrodziejstw losu dól zlapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kurcz... A my się dopiero w sobotę wybierzemy oglądać, jak to wszystko wygląda... Już się bojam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Kurcz... A my się dopiero w sobotę wybierzemy oglądać, jak to wszystko wygląda... Już się bojam... jak nie grzejecie to raczej wsio charaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasieńo proszę oto plan Twojego tura po Śląsku Iza/Wusia - bo my z jednej wsi Kaśka Maciejowa Markocia Arnika Malka Maryś Efi Nelli Sza Małgoś na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To na koncu podoba mi sie najbardziej. Rasia, kurcze nooo... Moja teoria sie caly czas sprawdza niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasieńo proszę oto plan Twojego tura po Śląsku Iza/Wusia - bo my z jednej wsi Kaśka Maciejowa Markocia Arnika Malka Maryś Efi Nelli Sza Małgoś na deser To Neli Sza mieszka blisko Ale nie wiem, czy kolejność Pomiędzy Markotką, a Efilo powinna być taka? Troszkę pokręcicie brumem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiosna się zbliża!!! Już widać sarny na łąkach!! Zima długo nie potrwa! http://img28.imageshack.us/img28/1273/sarny.jpg ...a na północ to przypadkiem nie zawędrujecie? Jeśli tak, to zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wusiu, ogromne dzięki Skarbnico Wiedzy wszelakiej! Małgoś, co za teoria??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ależ Rasieńko nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiosna się zbliża!!! Już widać sarny na łąkach!! Zima długo nie potrwa! http://img28.imageshack.us/img28/1273/sarny.jpg ...a na północ to przypadkiem nie zawędrujecie? Jeśli tak, to zapraszam! Sure, skąd wiesz, że to łąka? To równie dobrze może być zamarznięte jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wusiu, ogromne dzięki Skarbnico Wiedzy wszelakiej! Małgoś, co za teoria??? No ze ludzie dziela sie na tych, co maja cos spieprzone i na tych, ktorzy o tym nie wiedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! No dobrze, ale zanim wymyślono te grzejne kabelki do rynien, to co przy płaskich dachach woda się lała do domów a mrozy były, że ho, ho kurcze pieczone ta zima sprawdza chyba fachowość fachoffców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasieńo proszę oto plan Twojego tura po Śląsku Iza/Wusia - bo my z jednej wsi Kaśka Maciejowa Markocia Arnika Malka Maryś Efi Nelli Sza Małgoś na deser To Neli Sza mieszka blisko Ale nie wiem, czy kolejność Pomiędzy Markotką, a Efilo powinna być taka? Troszkę pokręcicie brumem..... No Nelli facktycznie nie po drodze... Maryś wyjeżdża 12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Rasieńo proszę oto plan Twojego tura po Śląsku Iza/Wusia - bo my z jednej wsi Kaśka Maciejowa Markocia Arnika Malka Maryś Efi Nelli Sza Małgoś na deser To Neli Sza mieszka blisko Ale nie wiem, czy kolejność Pomiędzy Markotką, a Efilo powinna być taka? Troszkę pokręcicie brumem..... No Nelli facktycznie nie po drodze... Maryś wyjeżdża 12... Nelli przyjedzie do mnie i po krzyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.02.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wusiu, ogromne dzięki Skarbnico Wiedzy wszelakiej! Małgoś, co za teoria??? No ze ludzie dziela sie na tych, co maja cos spieprzone i na tych, ktorzy o tym nie wiedza... To zupełnie tak jak ze zdrowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wusiu, ogromne dzięki Skarbnico Wiedzy wszelakiej! Małgoś, co za teoria??? No ze ludzie dziela sie na tych, co maja cos spieprzone i na tych, ktorzy o tym nie wiedza... To zupełnie tak jak ze zdrowiem... Nio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No Nelli facktycznie nie po drodze... Maryś wyjeżdża 12... Spoko wodza - właśnie się dowiedziałam, że będziemy wyjeżdżać w nocy z piątku na sobotę, więc jest dobrze..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Dokładnie tak też zamierzam zrobić. U mnie lód wysadził jedną wynnę, sople po 3 metry, podbitka pełna lodu co oznacza, że zamarza też na elewacji... PO prostu ładną mamy zimę tego roku :) Będzie git- wczoraj śpiewały ptaki, koty włączają mi czujniki ruchi - wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasieńo proszę oto plan Twojego tura po Śląsku Iza/Wusia - bo my z jednej wsi Kaśka Maciejowa Markocia Arnika Malka Maryś Efi Nelli Sza Małgoś na deser To Neli Sza mieszka blisko Ale nie wiem, czy kolejność Pomiędzy Markotką, a Efilo powinna byćtaka? Troszkę pokręcicie brumem..... jak sie zamieni malke z Arnika będzie ok zastanawiam sie czy nie wolałabym być po drodze do marysi jak u niej zobaczysz te wszystkie pieknosci to wszystkie inne domy zbledna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Dokładnie tak też zamierzam zrobić. U mnie lód wysadził jedną wynnę, sople po 3 metry, podbitka pełna lodu co oznacza, że zamarza też na elewacji... PO prostu ładną mamy zimę tego roku :) Będzie git- wczoraj śpiewały ptaki, koty włączają mi czujniki ruchi - wiosna idzie cholibka wiosna idzie, faktycznie, wczoraj byłam w kładzie drewna - słoneczko świeciło, cieplutko się zrobiło, brudne koty leniwie łaziły po stolarni, pies wygrzewał kości w cieple słońca... potem zwierzaki się ożywiły i pies w typie jamnika zaczął kota gwałcić kot wyglądał na bardzo zadowolonego - wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts