markoto 19.02.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 no wychodzi na to ze jednak ta kolejnosc najlepsza, ja arnika malka ja do ciebie efi to z gory przyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 masz racje. malka mogłaby być na samym końcu - od niej już nach krakau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Dokładnie tak też zamierzam zrobić. U mnie lód wysadził jedną wynnę, sople po 3 metry, podbitka pełna lodu co oznacza, że zamarza też na elewacji... PO prostu ładną mamy zimę tego roku :) Będzie git- wczoraj śpiewały ptaki, koty włączają mi czujniki ruchi - wiosna idzie cholibka wiosna idzie, faktycznie, wczoraj byłam w kładzie drewna - słoneczko świeciło, cieplutko się zrobiło, brudne koty leniwie łaziły po stolarni, pies wygrzewał kości w cieple słońca... potem zwierzaki się ożywiły i pies w typie jamnika zaczął kota gwałcić kot wyglądał na bardzo zadowolonego - wiosna no piekny opis jadowitej wiosny, jak rodem z Żeromskiego czy cuś Ups a myślałam, że jakaś oryginalna jezdem, a tu tak wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Dokładnie tak też zamierzam zrobić. U mnie lód wysadził jedną wynnę, sople po 3 metry, podbitka pełna lodu co oznacza, że zamarza też na elewacji... PO prostu ładną mamy zimę tego roku :) Będzie git- wczoraj śpiewały ptaki, koty włączają mi czujniki ruchi - wiosna idzie Nigdy nie przypuszczałam, że będę się tak cieszyć z lawin spadających z dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 masz racje. malka mogłaby być na samym końcu - od niej już nach krakau Świetny pomysł, bo przecież ja mam Malkę zgarnąć do Małgoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja co prawda sie nie zapisywalam ale wyjazd w tak doborowym towarzystwie zapowiada sie fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja co prawda sie nie zapisywalam ale wyjazd w tak doborowym towarzystwie zapowiada sie fantastycznie Markociu!!! To cudownie!!! Aje będzie jazda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 DRZWI PRZYJECHALI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Mam taką nadzieję, że wyschnie... innej opcji nie ma, bo przecież nie będę wszystkiego zrywać... Dekarz powiedział, że winne są zamarznięte rynny... nie ma co, na przyszłą zimę montuję kabelek! Dokładnie tak też zamierzam zrobić. U mnie lód wysadził jedną wynnę, sople po 3 metry, podbitka pełna lodu co oznacza, że zamarza też na elewacji... PO prostu ładną mamy zimę tego roku :) Będzie git- wczoraj śpiewały ptaki, koty włączają mi czujniki ruchi - wiosna idzie cholibka wiosna idzie, faktycznie, wczoraj byłam w kładzie drewna - słoneczko świeciło, cieplutko się zrobiło, brudne koty leniwie łaziły po stolarni, pies wygrzewał kości w cieple słońca... potem zwierzaki się ożywiły i pies w typie jamnika zaczął kota gwałcić kot wyglądał na bardzo zadowolonego - wiosna no piekny opis jadowitej wiosny, jak rodem z Żeromskiego czy cuś Ups a myślałam, że jakaś oryginalna jezdem, a tu tak wtopa Ten jamnik gwałcący kota rozbawił mnie do łez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 dawaj foty Rasia dawaj foty to ja sobie poczekam aż poustalacie tego tura bo ja i tak na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 czekam na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 na schody??? ja tam na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja też na drzwi zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ja też chcę drzwi...! Rasia pokazuj!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 na schody??? ja tam na drzwi dzis od rana szukalam schodów na strych z mojego poprzedniego domu dla Maylandki i cały czas mam na mysli schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ja też na drzwi zdecydowanie popcorn mam po prawo, picie po lewo, zakąski na wprost.... moge czekać ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cieszę się jak mój Młody z deski... Już montują... cykam zdjątka... i się rechocę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 popcorn mam po prawo, picie po lewo, zakąski na wprost.... Aleś się obstawiła Nitka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cieszę się jak mój Młody z deski... Już montują... cykam zdjątka... i się rechocę........ cykaj, cykaj i wrzucaj jeszcze gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rasia ty nie chichocz tylko wklejaj śmigusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts