MonikaC 19.02.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasia bardzo ładne a kolor super. Klameczka pasuje idealnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiu superowe!!! Mam pytanko czy to prawdziwe drewno czy fornir, wybarwiany na taki szary kolor..? I jak Ci się teraz podoba domek ubrany w kolejny 'mebel'...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 bardzo mi się podobają, widzialam kiedyś podobny wzór "do rozważenia", ale wybarwienie dębu świetne. I klamki też w moim typie Chcieliśmy z początku pełne, ale doszliśmy do wniosku, że Młode czasem trzba poszpiegować... Wybarwienie jest takie samo tylko od holu, w pokojach ... w każdym inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiu superowe!!! Mam pytanko czy to prawdziwe drewno czy fornir, wybarwiany na taki szary kolor..? I jak Ci się teraz podoba domek ubrany w kolejny 'mebel'...? 100% drewna plus zawiasy i klamka, oczywiście... Jeszcze się nie przyzwyczaiłam... Właśnie zeszły chłopaki na dół! Wstawiają drzwi do łazienki!!! /tych mi brakowało najbardziej... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 bardzo mi się podobają, widzialam kiedyś podobny wzór "do rozważenia", ale wybarwienie dębu świetne. I klamki też w moim typie Chcieliśmy z początku pełne, ale doszliśmy do wniosku, że Młode czasem trzba poszpiegować... Wybarwienie jest takie samo tylko od holu, w pokojach ... w każdym inne... to rozsądne bardzo .....ze wzgledu na różne podłogi w pokojach? A ja nie wiem jakie drzwi, znowu wracam do białych, albo myśle też o prawie czarnych i o debowych, no i o jasno szarych-tylko wtedy z listwami problem.ale sobie namieszałam tymi podłogami:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A ja sie ciesze, ze nie mam drzwi, bo w tym temacie mam pustke glowowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 100% drewna plus zawiasy i klamka, oczywiście... Jeszcze się nie przyzwyczaiłam... Właśnie zeszły chłopaki na dół! Wstawiają drzwi do łazienki!!! /tych mi brakowało najbardziej... / Dzięki Rasiu! Tak pomyślałam, jak zobaczyłam, że Panowie we trzech podnoszą jedno skrzydło...! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia całości, ale już widać, że będzie bombowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 bardzo mi się podobają, widzialam kiedyś podobny wzór "do rozważenia", ale wybarwienie dębu świetne. I klamki też w moim typie Chcieliśmy z początku pełne, ale doszliśmy do wniosku, że Młode czasem trzba poszpiegować... Wybarwienie jest takie samo tylko od holu, w pokojach ... w każdym inne... to rozsądne bardzo .....ze wzgledu na różne podłogi w pokojach? A ja nie wiem jakie drzwi, znowu wracam do białych, albo myśle też o prawie czarnych i o debowych, no i o jasno szarych-tylko wtedy z listwami problem.ale sobie namieszałam tymi podłogami:roll: Jasno szare mówisz... Jak do mnie zajrzysz, zobaczysz jak fajnie się ten dąb na czarno wybarwił w Księciuniowym studio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 bardzo mi się podobają, widzialam kiedyś podobny wzór "do rozważenia", ale wybarwienie dębu świetne. I klamki też w moim typie Chcieliśmy z początku pełne, ale doszliśmy do wniosku, że Młode czasem trzba poszpiegować... Wybarwienie jest takie samo tylko od holu, w pokojach ... w każdym inne... to rozsądne bardzo .....ze wzgledu na różne podłogi w pokojach? A ja nie wiem jakie drzwi, znowu wracam do białych, albo myśle też o prawie czarnych i o debowych, no i o jasno szarych-tylko wtedy z listwami problem.ale sobie namieszałam tymi podłogami:roll: Jasno szare mówisz... Jak do mnie zajrzysz, zobaczysz jak fajnie się ten dąb na czarno wybarwił w Księciuniowym studio... pooookaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 superowskie drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No cudne, drewno jest piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 piekne te schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 piękniste te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 cuuudne drzwi !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.02.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiulka, drzwi wyglądają świetnie Wybarwienie naprawdę super! Panowie skończą dziś cały montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiu dzięki za zdjecia w komentach Bardzo ładne drzwi. Taki.... ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.02.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Ooo wpadłam a tu takie cudeńka. Rasia drzwi przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiu Nelli sprawdza co to ma za wanne a ja znalalzlam podobne na allegro wszystkie z hydromasazemhttp://www.allegro.pl/item916981492_ostatnia_wanna_z_hydromasazem_sklep_kup.htmlhttp://www.allegro.pl/item913677465_wanna_wolnostojaca_165x85cm_hydromasaz_bateria.htmlhttp://www.allegro.pl/item919685639_wanna_owalna_wolnostojaca_z_hydromasazem_172x85.htmlhttp://www.allegro.pl/item926814011_wanna_wolnostojaca_eggo_duzy_gratis.htmlhttp://www.allegro.pl/item929272607_wanna_wolnostojaca_coco_niesamowity_design.htmlhttp://www.allegro.pl/item928846477_wanna_z_hydromasazem_marki_italspa_029_fv_gwar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzięki Dziewczyny... Panowie cały czas zasuwają jak mróweczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Rasiulka, drzwi wyglądają świetnie Wybarwienie naprawdę super! Panowie skończą dziś cały montaż? Mają "dzisiaj" skończyć... a czy będzie to przed czy po północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts