Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

pool spa ma taką za ok. 9000

:o

Moja znacznie tańsza, tylko od razu mówię, że bąbelki ma tylko na dole i jak się kładzie to trzeba tak sprytnie coby se pupci nie pocharatać :lol:

Ja już to opanowałam :lol:

Jeeesoooo! :o Jakie bąbelki??? :o :roll:

:)

pool spa ma taką za ok. 9000

:o

Moja znacznie tańsza, tylko od razu mówię, że bąbelki ma tylko na dole i jak się kładzie to trzeba tak sprytnie coby se pupci nie pocharatać :lol:

Ja już to opanowałam :lol:

Jeeesoooo! :o Jakie bąbelki??? :o :roll:

masaż powietrzny, czy jakoś tak :-? :lol:

No bulka, jak przy hydromasażu, tylko to jest powietrzny, ale super masuje pupę, uda, łydki i stopy, no a jak się przewrócisz na brzuch to wymasuje pozostałe części ciała :o :lol:

Bry wieczór :)

nadrobiłam cały chorobowy zastój forumowy :wink: :)

Rasiula zaje......te masz te drzwi :p :p :p

a ja też dołączyłam do grona tych co im cieknie :x

Dzięki Pasiku... 8)

Chłopaki ciągle montują, chociaż przed chwilką zrobili sobie 10 minutową przerwę na pizzę... :D

Pewnie dopiero jutro wkleję zdjęcia w całości... :D

Bry wieczór :)

nadrobiłam cały chorobowy zastój forumowy :wink: :)

Rasiula zaje......te masz te drzwi :p :p :p

a ja też dołączyłam do grona tych co im cieknie :x

Dzięki Pasiku... 8)

Chłopaki ciągle montują, chociaż przed chwilką zrobili sobie 10 minutową przerwę na pizzę... :D

Pewnie dopiero jutro wkleję zdjęcia w całości... :D

poczekam :p

Właśnie chłopcy stolarze pojechali... prawie wszystkie drzwi są gotowe... 8) W dwóch są opaski do przypasowania, ze względu na nie do końca perfekcyjnie równy tynk... :wink:

Jestem chyba bardziej padnięta od nich...

Dobranoc... 8)

nie moge pojąc nawet jak szczęsliwa jutro będziesz się budzić w pokoju z drzwiami, myć w łazience z drzwiami, złościć się trzaskając drzwiami. Eeeech :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Z tym trzaskaniem, to chyba trochę poczekam... :roll: :lol:

Gosiaczku, ja już je głaszczę... 8)

Ja myślę, że trzeba być nieźle wkurwionym by rozbujać to skrzydło do stanu trzaskania :)

nie moge pojąc nawet jak szczęsliwa jutro będziesz się budzić w pokoju z drzwiami, myć w łazience z drzwiami, złościć się trzaskając drzwiami. Eeeech :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja myślę, że trzeba być nieźle wkurwionym by rozbujać to skrzydło do stanu trzaskania :)

No to potrzaskałam sobie... :p :p :p ... żeby uszczelkę w gabinecie udobruchać... :roll: ... i aż brzęczało szkło w łazience obok... :lol: :lol: :lol:

Stwierdzam - fajnie się nimi trzaska! 8) :D :D

No to potrzaskałam sobie... :p :p :p ... żeby uszczelkę w gabinecie udobruchać... :roll: ... i aż brzęczało szkło w łazience obok... :lol: :lol: :lol:

Stwierdzam - fajnie się nimi trzaska! 8) :D :D

nnoooooo, zuch dziewczyna:);)hihi

dzień dobry

a ja to Wam powiem że nieraz chętnie dla rozładowania energii :wink: trzasneła bym drzwiami ale kurcze mam w mieszkaniu drzwi sztuk jeden a że takie sobie to się trzasnąć nie da :evil: no chyba że wejściowymi ale to sąsiedzi sie zaciekawią :lol: :lol:

Mnie się kiedyś udało trzesnąć żelaznym drzwiami restauracji - miały jakieś 3 metry i były zrobione na wzór drzwi w średniowiecznym zamku, nabijane nitami. Dużym problemem było ich normalne otwarcie. Ale jak człowiek wściekły to da radę :)