Nelli Sza 19.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 pool spa ma taką za ok. 9000 Moja znacznie tańsza, tylko od razu mówię, że bąbelki ma tylko na dole i jak się kładzie to trzeba tak sprytnie coby se pupci nie pocharatać Ja już to opanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ta wanna chyba z allegro była. tez ją oglądałam zanim zdecydowałam się na swojego kanciaka. Sprzedawca miał kilka różnych fajnych wanien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 pool spa ma taką za ok. 9000 Moja znacznie tańsza, tylko od razu mówię, że bąbelki ma tylko na dole i jak się kładzie to trzeba tak sprytnie coby se pupci nie pocharatać Ja już to opanowałam Jeeesoooo! Jakie bąbelki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.02.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ta wanna chyba z allegro była. tez ją oglądałam zanim zdecydowałam się na swojego kanciaka. Sprzedawca miał kilka różnych fajnych wanien Tak, tak, kupiłam na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 pool spa ma taką za ok. 9000 Moja znacznie tańsza, tylko od razu mówię, że bąbelki ma tylko na dole i jak się kładzie to trzeba tak sprytnie coby se pupci nie pocharatać Ja już to opanowałam Jeeesoooo! Jakie bąbelki??? masaż powietrzny, czy jakoś tak No bulka, jak przy hydromasażu, tylko to jest powietrzny, ale super masuje pupę, uda, łydki i stopy, no a jak się przewrócisz na brzuch to wymasuje pozostałe części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Bry wieczór nadrobiłam cały chorobowy zastój forumowy Rasiula zaje......te masz te drzwi a ja też dołączyłam do grona tych co im cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Bry wieczór nadrobiłam cały chorobowy zastój forumowy Rasiula zaje......te masz te drzwi a ja też dołączyłam do grona tych co im cieknie Dzięki Pasiku... Chłopaki ciągle montują, chociaż przed chwilką zrobili sobie 10 minutową przerwę na pizzę... Pewnie dopiero jutro wkleję zdjęcia w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rasienko .... jestem totalnie zasofana budawlanie ... ale czas najwyższy się docofac ... wpraszam się na dęba bo to moja miłośc poki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Bry wieczór nadrobiłam cały chorobowy zastój forumowy Rasiula zaje......te masz te drzwi a ja też dołączyłam do grona tych co im cieknie Dzięki Pasiku... Chłopaki ciągle montują, chociaż przed chwilką zrobili sobie 10 minutową przerwę na pizzę... Pewnie dopiero jutro wkleję zdjęcia w całości... poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Właśnie chłopcy stolarze pojechali... prawie wszystkie drzwi są gotowe... W dwóch są opaski do przypasowania, ze względu na nie do końca perfekcyjnie równy tynk... Jestem chyba bardziej padnięta od nich... Dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.02.2010 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 rasienko .... jestem totalnie zasofana budawlanie ... ale czas najwyższy się docofac ... wpraszam się na dęba bo to moja miłośc poki co Dębową mocną też mam... i już się cieszę i merdam ogonkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nie moge pojąc nawet jak szczęsliwa jutro będziesz się budzić w pokoju z drzwiami, myć w łazience z drzwiami, złościć się trzaskając drzwiami. Eeeech Z tym trzaskaniem, to chyba trochę poczekam... Gosiaczku, ja już je głaszczę... Ja myślę, że trzeba być nieźle wkurwionym by rozbujać to skrzydło do stanu trzaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Raz mi sie zdarzylo w zyciu trzasnac drzwiami tak, ze prawie futryna wyleciala, ale mloda wtedy bylam i energie marnowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2010 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nie moge pojąc nawet jak szczęsliwa jutro będziesz się budzić w pokoju z drzwiami, myć w łazience z drzwiami, złościć się trzaskając drzwiami. Eeeech Z tym trzaskaniem, to chyba trochę poczekam... Gosiaczku, ja już je głaszczę... Ja myślę, że trzeba być nieźle wkurwionym by rozbujać to skrzydło do stanu trzaskania No to potrzaskałam sobie... ... żeby uszczelkę w gabinecie udobruchać... ... i aż brzęczało szkło w łazience obok... Stwierdzam - fajnie się nimi trzaska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Waaaaaaaaaaariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 nie moge pojąc nawet jak szczęsliwa jutro będziesz się budzić w pokoju z drzwiami, myć w łazience z drzwiami, złościć się trzaskając drzwiami. Eeeech Z tym trzaskaniem, to chyba trochę poczekam... Gosiaczku, ja już je głaszczę... Ja myślę, że trzeba być nieźle wkurwionym by rozbujać to skrzydło do stanu trzaskania No to potrzaskałam sobie... ... żeby uszczelkę w gabinecie udobruchać... ... i aż brzęczało szkło w łazience obok... Stwierdzam - fajnie się nimi trzaska! nnoooooo, zuch dziewczyna:);)hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzień dobry! To ja na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Cześć wariatki cała reszta Nellia sorki ja nawet nie pamiętałam że to twoja wanienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzień dobry a ja to Wam powiem że nieraz chętnie dla rozładowania energii trzasneła bym drzwiami ale kurcze mam w mieszkaniu drzwi sztuk jeden a że takie sobie to się trzasnąć nie da no chyba że wejściowymi ale to sąsiedzi sie zaciekawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Mnie się kiedyś udało trzesnąć żelaznym drzwiami restauracji - miały jakieś 3 metry i były zrobione na wzór drzwi w średniowiecznym zamku, nabijane nitami. Dużym problemem było ich normalne otwarcie. Ale jak człowiek wściekły to da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts