78mysz 20.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 bo kobieta silną bywa znacznie ponad własne siłyJak mi na dziecia komoda wielka leciała to ją podniosłam nie wiem jak jedną ręką, a drugą wyciągałam Małą spod spodu, a tak normalnie to ledwo to komodę przesuwam po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Rasieńko to ja widzę, ze na "dęba" muszę czym prędzej wpaśc. Poleżę na podłodze i potrzaskam drzwiami ... ale nie jednocześnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.02.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Cześć wariatki cała reszta Nellia sorki ja nawet nie pamiętałam że to twoja wanienka No co ty! Nie ma problemu! Cześć rasia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzień dobry Dziewczynki, dziewczęta, Kobitki i wszystkie Stalowe Babki!!! Nie wyspałam się wcale, a wcale... ale warto było wstać, żeby przeczołgać się do łazienki i... zamknąć od środka!!! Fajnie się chodzi po domu na czworakach, bo jeszcze wszystkie listwy rozporowe tkwią między framugami... Trochę trudno mi się przyzwyczaić tylko do tego, że wszystkie otwory drzwiowe skurczyły mi się o 10 cm... Ale drzwi to fajna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Cześć wariatki cała reszta Nellia sorki ja nawet nie pamiętałam że to twoja wanienka No co ty! Nie ma problemu! Cześć rasia! Ufff Piękna jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Rasiu, drzwi super oryginalne jak wszystko. Milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.02.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry Dziewczynki, dziewczęta, Kobitki i wszystkie Stalowe Babki!!! nie wiem czy mam odpowiedzieć ? może poczekam na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.02.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Drzwi superaśne!!! Gratulacje! Wanna też mi się podoba, też bym taką chciała, tylko bez bąbelków , no ale u mnie chyba nie bardzo - bo takie muszą chyba mieć trochę przestrzeni? Jak to będzie u Ciebie, Rasiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Rasiu, drzwi super oryginalne jak wszystko. Milego dnia zycze Bardzo dziękuję... Takie po prostu... proste... Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Dzień dobry Dziewczynki, dziewczęta, Kobitki i wszystkie Stalowe Babki!!! nie wiem czy mam odpowiedzieć ? może poczekam na swoją kolej Nooo taaak... dałam ciała... Ale jak napiszę witaj jedyny facecie tu zaglądający! ... to za chwilę jakiś następny kolega się ujawni... w końcu prowokacja, to świetny sposób... Cześć Marku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 21.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Cześć Marku! Witaj Rasiu. Cieszę się, że Cię czytam/widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Drzwi superaśne!!! Gratulacje! Wanna też mi się podoba, też bym taką chciała, tylko bez bąbelków , no ale u mnie chyba nie bardzo - bo takie muszą chyba mieć trochę przestrzeni? Jak to będzie u Ciebie, Rasiu? Ja też nie chcę bąbelków. Chcę tę wannę ustawić pod tymi dwoma oknami ale pod lekkim kątem do ścianki kolankowej... http://img17.imageshack.us/img17/4441/azienkaimg6366.jpg Czy widać jakieś podobieństwo do łazienki Nelli? http://img267.imageshack.us/img267/1520/dom192.jpg Ja mam niestety niższą ściankę kolankową i większy skos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.02.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a jakie fajne betonowe ściany na tym zdjęciu - też takie będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a jakie fajne betonowe ściany na tym zdjęciu - też takie będziesz miała? Jeszcze nie wiem... Łazienka ma byś szaro-drewniana, albo biało-drewniana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dobry wieczór Rasiu no podobieństwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.02.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Miałam wczoraj robione badanie termowizyjne przez forumowego kolegę Maloberta. Wyszło nadspodziewanie dobrze ! Nawet tych przecieków o które się tak bałam - nie było widać. Niestety zdjęcia są na Księciuniowym laptopie... może kiedyś uda mi się od Niego wydobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 No to super wieści masz Rasiu :P Nic tylko się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 cieszę się, że badanie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.02.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Pies jest bardzo kolorowy. I to znaczy, że ma najcieplejsza glowę, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts