Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry Dziewczynki, dziewczęta, Kobitki i wszystkie Stalowe Babki!!! :D

Nie wyspałam się wcale, a wcale... ale warto było wstać, żeby przeczołgać się do łazienki i... zamknąć od środka!!! :lol: :lol: :lol:

Fajnie się chodzi po domu na czworakach, bo jeszcze wszystkie listwy rozporowe tkwią między framugami... :D :D :D

Trochę trudno mi się przyzwyczaić tylko do tego, że wszystkie otwory drzwiowe skurczyły mi się o 10 cm... :roll:

Ale drzwi to fajna sprawa! 8) :D :D

Dzień dobry Dziewczynki, dziewczęta, Kobitki i wszystkie Stalowe Babki!!! :D

nie wiem czy mam odpowiedzieć ? ;) może poczekam na swoją kolej :)

Nooo taaak... dałam ciała... :oops:

Ale jak napiszę witaj jedyny facecie tu zaglądający! ... to za chwilę jakiś następny kolega się ujawni... :lol: w końcu prowokacja, to świetny sposób... :wink:

Cześć Marku! 8)

Drzwi superaśne!!! Gratulacje! Wanna też mi się podoba, też bym taką chciała, tylko bez bąbelków :D , no ale u mnie chyba nie bardzo - bo takie muszą chyba mieć trochę przestrzeni? Jak to będzie u Ciebie, Rasiu?

Ja też nie chcę bąbelków. Chcę tę wannę ustawić pod tymi dwoma oknami ale pod lekkim kątem do ścianki kolankowej...

http://img17.imageshack.us/img17/4441/azienkaimg6366.jpg

Czy widać jakieś podobieństwo do łazienki Nelli? :roll: :wink: :lol:

http://img267.imageshack.us/img267/1520/dom192.jpg

Ja mam niestety niższą ściankę kolankową i większy skos... :(

Miałam wczoraj robione badanie termowizyjne przez forumowego kolegę Maloberta. :D Wyszło nadspodziewanie dobrze 8) ! Nawet tych przecieków o które się tak bałam - nie było widać. :D Niestety zdjęcia są na Księciuniowym laptopie... może kiedyś uda mi się od Niego wydobyć... :roll: