Nelli Sza 22.02.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej rasiu! Ja też chciałam bez bąbelków, ale to była jedyna wanna wolnostojąca w takiej cenie Ostatecznie przyzwyczaiłam się do niej, a bąbelki włączam baaaaaaaaaaardzo rzadko, prawie wcale. Właściwie to jak na razie miałam włączone (włącznik pneumatyczny) jeden raz I od razu przyleciałam na forum pochwalić się pianą (Nie wiem, czy widziałaś to zdjęcie ) A moja łazienka też szaro-drewniana, bo pod umywalka stoi drewniana komoda, którą chciałabym kiedyś wybielić No i marzy mi się tam jeszcze ciemno rózowa szyba prysznicowa. Na razie mamy tylko taką roletkę, coś ala zasłona prysznicowa A jaki jest metraż twojej łazienki, wygląda na dużą. Moja ma 10m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Pies jest bardzo kolorowy. I to znaczy, że ma najcieplejsza glowę, tak? Tak. Zawsze najcieplejsza u psów jest głowa i łapy, a właściwie poduszki... Tak gdzie regulują temperaturę ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najfajniej wygląda Filip Ten to ma izolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej rasiu! Ja też chciałam bez bąbelków, ale to była jedyna wanna wolnostojąca w takiej cenie Ostatecznie przyzwyczaiłam się do niej, a bąbelki włączam baaaaaaaaaaardzo rzadko, prawie wcale. Właściwie to jak na razie miałam włączone (włącznik pneumatyczny) jeden raz I od razu przyleciałam na forum pochwalić się pianą (Nie wiem, czy widziałaś to zdjęcie ) A moja łazienka też szaro-drewniana, bo pod umywalka stoi drewniana komoda, którą chciałabym kiedyś wybielić No i marzy mi się tam jeszcze ciemno rózowa szyba prysznicowa. Na razie mamy tylko taką roletkę, coś ala zasłona prysznicowa A jaki jest metraż twojej łazienki, wygląda na dużą. Moja ma 10m2 Nelli, moja jest na pewno mniejsza... Ja mam staaasznie duży skos... A nie zaglądałaś do niej na parapecie? Znając swoją byś miała lepsze porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.02.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Kurczę, pewnie zaglądałam, ale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najfajniej wygląda Filip Ten to ma izolację To ciekawe jak by wyglądał Syberian Husky? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.02.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najfajniej wygląda Filip Ten to ma izolację To ciekawe jak by wyglądał Syberian Husky? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 22.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam! Na wstępie gratuluję pięknej okolicy, pięknego domu, pomysłów i konsekwencji ich realizacji! Mam pytanie dotyczące Twoich okien połaciowych- widzę że to velux i sądząc po opcji otwierania od góry i dołu wnioskuję że to GHL obrotowo-klapowe chyba.... wyglądają pięknie i są pięknie wykończone w środku! Poddasze ma niską ściankę kolankową i układ okien identyczny jak u nas w projekcie-dwa okna obok siebie i jedno na ścianie prostopadłej. Interesuje mnie rozmiar okien i czy te dwa obok siebie łączone są kołnierzem kombi czy poprostu osadzone w oddzielnych kołnierzach? Wiem że to odległy dla Ciebie temat, ale może pamiętasz te szczegóły. Poddasze wygląda pięknie i tak właśnie osadzone okna widzę u siebie.....więc proszę o pomoc i z góry dziekuję! Pozdrawiam- stała podczytywaczka! Ps. Drzwi wewnętrzne BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 przywitać się przyszłam i zakomunikowac że najbardziej podobał mi się psio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam! Na wstępie gratuluję pięknej okolicy, pięknego domu, pomysłów i konsekwencji ich realizacji! Mam pytanie dotyczące Twoich okien połaciowych-idzę że to velux i sądząc po opcji otwierania od góry i dołu wnioskuję że to GHL obrotowo-klapowe chyba.... wyglądają pięknie i są pięknie wykończone w środku! Poddasze ma niską ściankę kolankową i układ okien identyczny jak u nas w projekcie-dwa okna obok siebie i jedno na ścianie prostopadłej. Interesuje mnie rozmiar okien i czy te dwa obok siebie łączone są kołnierzem kombi czy poprostu osadzone w oddzielnych kołnierzach? Wiem że to odległy dla Ciebie temat, ale może pamiętasz te szczegóły. Poddasze wygląda pięknie i tak właśnie osadzone okna widzę u siebie.....więc proszę o pomoc i z góry dziekuję! Pozdrawiam- stała podczytywaczka! Ps. Drzwi wewnętrzne BOMBA! Witaj G&K, stała podczytywaczko! Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej... Doskonale widzisz, moje okna to velux, typ GPL 3065, rozmiar M 08. Osadzone w oddzielnych kołnierzach. Dodatkowo mam zamontowane ramy izolacyjne BDX - bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 cze mami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Rasia Weszlam do Twojego dziennika.....i myslalam, ze szary kolor poszedl w kat i chalupe pokolorowalas wszystkimi kolorami teczy teraz prosze lopatologicznie: zotle okna to dobrze czy zle? A to fioletowe i lapki kota, to co? Filip wyszedl z tego wszystkiego najlepiej... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 cze mami Hej Synek!!! Gdzie się szlajasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Rasia Weszlam do Twojego dziennika.....i myslalam, ze szary kolor poszedl w kat i chalupe pokolorowalas wszystkimi kolorami teczy teraz prosze lopatologicznie: zotle okna to dobrze czy zle? A to fioletowe i lapki kota, to co? Filip wyszedl z tego wszystkiego najlepiej... Maja Witaj Maju! Łopatologicznie to ja mogę tylko jako laik... http://img18.imageshack.us/img18/2695/ir0441.png Najcieplejszy jest komin, ma w "najgorętszym miejscu +7/, z boku widzisz skalę tego zdjęcia. Okna mają ok. +2... +3 stopnie. Jak na aluminium jest bardzo dobrze... A łapki kota /musiałaby być to puma /, to stopnie kominiarskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Filipek sliczny jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Filipek sliczny jak zwykle. Ten to ma powodzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.02.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A moze dzik? Chodzilo mi o te lapki na parapecie (chyba parapecie ): http://img413.imageshack.us/img413/3628/ir0458.png Czyli zolte to dobrze? A kiedy nie jest za dobrze, jak jest ciemy kolor? To znaczy ze cale cieplo ucieklo? Czy, ze ciepla nie przepuszcza? Ja sie nie znam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gk 22.02.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki rasia za szybką odp. Twoje zdjęcia bardzo mi pomogły przy wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 A moze dzik? Chodzilo mi o te lapki na parapecie (chyba parapecie ): http://img413.imageshack.us/img413/3628/ir0458.png Czyli zolte to dobrze? A kiedy nie jest za dobrze, jak jest ciemy kolor? To znaczy ze cale cieplo ucieklo? Czy, ze ciepla nie przepuszcza? Ja sie nie znam.... Aaaa... , te łapki to Nitki! Fajnie widać jak zostawiają swoje tropy... Im cieplejszy dom na zewnątrz, tym więcej ciepła ucieka Ci ze środka... więc jak wszędzie jest równomierny kolor na danej płaszczyźnie to jest ok, gorzej jak są różnice duże w temperaturze np. ściany... Okna zawsze będą się "świecić" na żółto, bo nie ma szans ich zrobić o takim samym współczynniku przenikania ciepła jak ściana, jedno czy dwuwarstwowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ciekawe, co by u mnie wyszlo... Pewnie cale mieszkanie w lapkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts