Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

no rasiu

my skończyliśmy w ten sam sposób :)

prawdopodobnie to wynikało z niestandardowych oczekiwań i najmniej popularnego w biurach projektowych układu - wjazd od południa

Większość moich pomysłów i oczekiwań okazało się mało popularne w biurach projektowych... :wink: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Ewuś ja też mam wjazd od południa ale projekt mam prawie typowoindywidualny :lol: :lol: :lol:

ja to za bardzo niecierpliwa jestem żeby czekać na indywidualny :D a wjazd tez mam od południa i jeszcze wąziuchną działkę :roll:

Ale Ty masz Pasiku wąską w drugą stronę... :wink: :lol:

Miłego spotkanka jutro życzę... 8) 8) 8)

widze, ze sporo osob ma waska dzialke i podobnie wjazd od poludnia

zaczne powoli odwiedzac watki dziewczyn, moze mnie cos natchnie ;)

no niestety malo jest projektow, ktore pasuja a przy okazji spelnia oczekiwania

mowicie, ze indywidualny tak samo ? czytalam troche na tym forum i w moim rejonie raczej nie znajde dobrego projektanta a w najblizszym duzym miescie to koszt rzedu 10-15 tys

nie ukrywam, ze sporo (jak dla mnie) :(

odnosnie zlewu to masz racje - trzeba przed zakupem obejrzec rysunek i pomierzyc odleglosci od srub, bo one maja glebokie i szerokie komory

ja mam Blanco antracyt i czarna baterie :)

nie bralam dozownika do plynu tylko kupilam dozownik do mydla - z caramiki bialej (z czarnym), pasuje do reszty wyposazenia ;)

filtra nie mam ale myslelismy o tym, sa takie, ktore mieszcza sie pod szafka (ale przyznam, ze rozeznania duzego w tym nie mam :oops: )

Pięć dni temu domek dostał DRZWI WEWNĘTRZNE!!! :D :D :D

Domek się z nich cieszy... :wink: ... cała rodzinka się cieszy... :D ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... :roll: :wink:

a dlaczego?

bardzo piękny jest ten mat...

ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo :) Niemniej będę niedaleko Twoich :)

Domek się z nich cieszy... :wink: ... cała rodzinka się cieszy... :D ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... :roll: :wink:

a dlaczego?

ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo :) Niemniej będę niedaleko Twoich :)

szybki czy bez - koszt ten sam

Ale Cie dawno nie iwdziałam...bedzie ze trzydni :wink:

Witaj rasia, podczytuję Twój dziennik juz od jakiegoś czasu, domek przepiękny z wielką przyjemnością tu do Ciebie zaglądam i pewnie nadal pozostałabym cichą "podglądaczką" gdyby nie kamera termowizyjna :D Chciałam sie dowiedzieć ile kosztuje takie badanie?

no niestety malo jest projektow, ktore pasuja a przy okazji spelnia oczekiwania

mowicie, ze indywidualny tak samo ? czytalam troche na tym forum i w moim rejonie raczej nie znajde dobrego projektanta a w najblizszym duzym miescie to koszt rzedu 10-15 tys

nie ukrywam, ze sporo (jak dla mnie) :(

Słonko ja też mam projekt rysowany obecnie przez architekta, na bazie mojego rysunku, czyli "indywidualny" za 2500 zł Myśle ze warto pojechać te kilkadziesiąt km dalej w poszukiwaniu tańszego architekta. A gdzie jest powiedziane ze dobry projektant to tylko w dużym miescie? :D

dobry wieczór

Ewuś ja też mam wjazd od południa ale projekt mam prawie typowoindywidualny :lol: :lol: :lol:

ja to za bardzo niecierpliwa jestem żeby czekać na indywidualny :D a wjazd tez mam od południa i jeszcze wąziuchną działkę :roll:

Ty nie życz tylko przyjeżdżaj :D :D :D

Słonko ja też mam projekt rysowany obecnie przez architekta, na bazie mojego rysunku, czyli "indywidualny" za 2500 zł Myśle ze warto pojechać te kilkadziesiąt km dalej w poszukiwaniu tańszego architekta. A gdzie jest powiedziane ze dobry projektant to tylko w dużym miescie? :D

no taka cena to super :)

a jestes zadowolona ? widze, ze tez wlkp choc pewnie dalej (bo po tych nowych podzialach to na poludnie daleko siega ;) )

jednak masz racje, trzeba poszukac

dzieki za odp, tak wlasnie myslalam, by wziac projekt najbardziej zblizony i uderzyc gdzies, ale wlasnie jak poczytalam o cenach to zamysl poszedl w zapomnienie

a dlaczego?

Cześ Marku. :D

Nie wiem dlaczego? :roll: Może dlatego,że zabrały mi otwartą przestrzeń na górze... może dlatego, że nie mogę już tak po prostu siedząc w wannie porozmawiać z Młodą, która siedzi w swoim pokoju, o szkole czy planach na następny dzień... :wink: :roll: ... a najprawdopodobniej dlatego, że są jeszcze nie wszystkie skończone... i nie mogę zamontować cokołów... :lol:

Śliczne drzwi będziesz miał... 8)

przyszłam w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego sie nie cieszysz ale takowej nie znalazłam :roll:

ja wydumalam ze sie nie moze przyzwyczaic bo tyle zyla bez drzwi no i cos wspominala o zamykaniu przestrzeni :)

To tak naprawdę inna bajka... umiera mi koleżanka... :cry: bo jej się skorupiak już z płuc do mózgu i kręgosłupa przeniósł... :cry:

a dlaczego?

szybki czy bez - koszt ten sam

Ale Cie dawno nie iwdziałam...bedzie ze trzydni :wink:

Potwierdzam.

Mnie czy Marka...? :roll: :wink:

dobry wieczór

Ty nie życz tylko przyjeżdżaj :D :D :D

Nie mogę... :(