rasia 24.02.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 no rasiu my skończyliśmy w ten sam sposób prawdopodobnie to wynikało z niestandardowych oczekiwań i najmniej popularnego w biurach projektowych układu - wjazd od południa Większość moich pomysłów i oczekiwań okazało się mało popularne w biurach projektowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 dobry wieczór Ewuś ja też mam wjazd od południa ale projekt mam prawie typowoindywidualny ja to za bardzo niecierpliwa jestem żeby czekać na indywidualny a wjazd tez mam od południa i jeszcze wąziuchną działkę Ale Ty masz Pasiku wąską w drugą stronę... Miłego spotkanka jutro życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 widze, ze sporo osob ma waska dzialke i podobnie wjazd od poludnia zaczne powoli odwiedzac watki dziewczyn, moze mnie cos natchnie no niestety malo jest projektow, ktore pasuja a przy okazji spelnia oczekiwania mowicie, ze indywidualny tak samo ? czytalam troche na tym forum i w moim rejonie raczej nie znajde dobrego projektanta a w najblizszym duzym miescie to koszt rzedu 10-15 tys nie ukrywam, ze sporo (jak dla mnie) odnosnie zlewu to masz racje - trzeba przed zakupem obejrzec rysunek i pomierzyc odleglosci od srub, bo one maja glebokie i szerokie komory ja mam Blanco antracyt i czarna baterie nie bralam dozownika do plynu tylko kupilam dozownik do mydla - z caramiki bialej (z czarnym), pasuje do reszty wyposazenia filtra nie mam ale myslelismy o tym, sa takie, ktore mieszcza sie pod szafka (ale przyznam, ze rozeznania duzego w tym nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 25.02.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pięć dni temu domek dostał DRZWI WEWNĘTRZNE!!! Domek się z nich cieszy... ... cała rodzinka się cieszy... ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... a dlaczego? bardzo piękny jest ten mat... ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo Niemniej będę niedaleko Twoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam wiosennie Czas zmykać na budowę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam się Rasiulko a Ty pędzisz do Malgos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.02.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pięć dni temu domek dostał DRZWI WEWNĘTRZNE!!! Domek się z nich cieszy... ... cała rodzinka się cieszy... ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... a dlaczego? bardzo piękny jest ten mat... ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo Niemniej będę niedaleko Twoich szybki czy bez - koszt ten sam Ale Cie dawno nie iwdziałam...bedzie ze trzydni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 25.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witaj rasia, podczytuję Twój dziennik juz od jakiegoś czasu, domek przepiękny z wielką przyjemnością tu do Ciebie zaglądam i pewnie nadal pozostałabym cichą "podglądaczką" gdyby nie kamera termowizyjna Chciałam sie dowiedzieć ile kosztuje takie badanie? no niestety malo jest projektow, ktore pasuja a przy okazji spelnia oczekiwania mowicie, ze indywidualny tak samo ? czytalam troche na tym forum i w moim rejonie raczej nie znajde dobrego projektanta a w najblizszym duzym miescie to koszt rzedu 10-15 tys nie ukrywam, ze sporo (jak dla mnie) Słonko ja też mam projekt rysowany obecnie przez architekta, na bazie mojego rysunku, czyli "indywidualny" za 2500 zł Myśle ze warto pojechać te kilkadziesiąt km dalej w poszukiwaniu tańszego architekta. A gdzie jest powiedziane ze dobry projektant to tylko w dużym miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dobry wieczór Ewuś ja też mam wjazd od południa ale projekt mam prawie typowoindywidualny ja to za bardzo niecierpliwa jestem żeby czekać na indywidualny a wjazd tez mam od południa i jeszcze wąziuchną działkę Ale Ty masz Pasiku wąską w drugą stronę... Miłego spotkanka jutro życzę... Ty nie życz tylko przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 przyszłam w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego sie nie cieszysz ale takowej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.02.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Słonko ja też mam projekt rysowany obecnie przez architekta, na bazie mojego rysunku, czyli "indywidualny" za 2500 zł Myśle ze warto pojechać te kilkadziesiąt km dalej w poszukiwaniu tańszego architekta. A gdzie jest powiedziane ze dobry projektant to tylko w dużym miescie? no taka cena to super a jestes zadowolona ? widze, ze tez wlkp choc pewnie dalej (bo po tych nowych podzialach to na poludnie daleko siega ) jednak masz racje, trzeba poszukac dzieki za odp, tak wlasnie myslalam, by wziac projekt najbardziej zblizony i uderzyc gdzies, ale wlasnie jak poczytalam o cenach to zamysl poszedl w zapomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pięć dni temu domek dostał DRZWI WEWNĘTRZNE!!! Domek się z nich cieszy... ... cała rodzinka się cieszy... ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... a dlaczego? bardzo piękny jest ten mat... ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo Niemniej będę niedaleko Twoich Cześ Marku. Nie wiem dlaczego? Może dlatego,że zabrały mi otwartą przestrzeń na górze... może dlatego, że nie mogę już tak po prostu siedząc w wannie porozmawiać z Młodą, która siedzi w swoim pokoju, o szkole czy planach na następny dzień... ... a najprawdopodobniej dlatego, że są jeszcze nie wszystkie skończone... i nie mogę zamontować cokołów... Śliczne drzwi będziesz miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam wiosennie Czas zmykać na budowę..... Cześć Arniko! Samych budowlanych sukcesów Ci dzisiaj życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 przyszłam w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego sie nie cieszysz ale takowej nie znalazłam ja wydumalam ze sie nie moze przyzwyczaic bo tyle zyla bez drzwi no i cos wspominala o zamykaniu przestrzeni ....prawie trafilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam się Rasiulko a Ty pędzisz do Malgos?? Pędzę... tylko powolutku... Z Irmą ... i być może Kamykiem, bo kiedyś się deklarował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 przyszłam w poszukiwaniu odpowiedzi dlaczego sie nie cieszysz ale takowej nie znalazłam ja wydumalam ze sie nie moze przyzwyczaic bo tyle zyla bez drzwi no i cos wspominala o zamykaniu przestrzeni To tak naprawdę inna bajka... umiera mi koleżanka... bo jej się skorupiak już z płuc do mózgu i kręgosłupa przeniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Pięć dni temu domek dostał DRZWI WEWNĘTRZNE!!! Domek się z nich cieszy... ... cała rodzinka się cieszy... ... ja... jeszcze nie mogę się przyzwyczaić... a dlaczego? bardzo piękny jest ten mat... ja u siebie bede miał podobne, nieco jaśniejsze i bez tych pionowych bocznych listew. No i bez szybek bo jak znam życie w w ciul drogo Niemniej będę niedaleko Twoich szybki czy bez - koszt ten sam Ale Cie dawno nie iwdziałam...bedzie ze trzydni Potwierdzam. Mnie czy Marka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dobry wieczór Ewuś ja też mam wjazd od południa ale projekt mam prawie typowoindywidualny ja to za bardzo niecierpliwa jestem żeby czekać na indywidualny a wjazd tez mam od południa i jeszcze wąziuchną działkę Ale Ty masz Pasiku wąską w drugą stronę... Miłego spotkanka jutro życzę... Ty nie życz tylko przyjeżdżaj Nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 brak słów w takich sytuacjach ciężko się cieszyć ze skrzydeł drzwiowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wspolczuje Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts