Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Słonko ja też mam projekt rysowany obecnie przez architekta, na bazie mojego rysunku, czyli "indywidualny" za 2500 zł Myśle ze warto pojechać te kilkadziesiąt km dalej w poszukiwaniu tańszego architekta. A gdzie jest powiedziane ze dobry projektant to tylko w dużym miescie? :D

no taka cena to super :)

a jestes zadowolona ? widze, ze tez wlkp choc pewnie dalej (bo po tych nowych podzialach to na poludnie daleko siega ;) )

jednak masz racje, trzeba poszukac

dzieki za odp, tak wlasnie myslalam, by wziac projekt najbardziej zblizony i uderzyc gdzies, ale wlasnie jak poczytalam o cenach to zamysl poszedl w zapomnienie

Myślę Slonko, że zacznij od pracowni Nowoczesnego i jego autora... on na 100% miał jego inne wersje i wizje zanim projekt trafił do katalogu...

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie czy Marka...? :roll: :wink:

Mnie to Irma widziala (nie znając) co najmniej naście lat temu jeśli w ogole (wiec na bank nie pamieta) a teraz... to moze jak sie uda dopiero tego widoku doświadczy ;) No chyba że tego Wam oszczedzę, tu jeszcze kombinuję :) (żartuję, to nie ode mnie częściowo zależy)

Dzięki Dziewczynki...

Dla mnie to jedyna korzyść, że mniej palę... ale za to więcej piję... :roll:

Marku, bądź... 8)

słusznie czynisz (proporcje) tylko brak mi w tym wszystkim procentowego udziału innych spraw (jak na przykład spacery (nawet te melancholijne), czytanie, pisanie... etc), ale i na takie dyrdymały przyjdzie czas, niech się tylko niebo życia wypogodzi...

Do rzucenia palenia namawiam... ale to już wiesz (pisałem kiedyś).

Staram się (mam to w planie), choc to wynikowa niestety kilku możliwości. Niemniej pracuję nad nimi :) na długo bedziecie w Smoczej Wsi ?

Rasiul a to napewno łazienka? Jakoś nie mogę sobie uzmysłowić, ze masz takie rozkład ścian. Nie studio?Myślałam, ze tam jest na prosto :oops:

http://img42.imageshack.us/img42/5773/domdrzwi067.png

Przemalowałaś Młodej pokój?Ładniutko :)

Oczywiście TY masz rację!... :oops: To nie łazienka... to nasza sypialnia...