rasia 26.02.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 rasia czy te klamki są wygodne jak sie je trzyma? bardzo mi sie podobaja kwadraciaki ale większość z jakimi miałam do czynienia wywołuje nieprzyjemne odczucia przy kontakcie z nimi Efilko, poszłam pomacać... ... nieprzyjemnych uczuć nie stwierdziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Fajnie ze przetestujesz markizy Mam nadzieję, że już wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 rasia czy te klamki są wygodne jak sie je trzyma? bardzo mi sie podobaja kwadraciaki ale większość z jakimi miałam do czynienia wywołuje nieprzyjemne odczucia przy kontakcie z nimi Efilko, poszłam pomacać... ... nieprzyjemnych uczuć nie stwierdziłam... merci bien i bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rasia ja tez kupilam te markizy, ale nie zalozylam ich jeszcze. powiesz jak sie sprawuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja myślę,że u stolarza ceny porównywalne do sklepowych, ale zrobienie na wymiar i dokładnie takie o jakich inwestor marzy - bezcenne... ups tak to jest z zauroczeniem Jest opcja żeby to deskowanie w pionie było. No i chciałbym coby sie zlewało ze ścianą tak samo deskowaną.... tylko co z klamką... ? Twoje klameczki, przyznaję, są fajne, takie mało szpanerskie (wypasione) geometryczne, lekko matowe... inną alternatywą byłaby chyba czerń ? choć jako że moje mogą być odrobinę jaśniejsze i chłodniejsze (jodła) to czerń może być nieco smutna... Twoje by wyszły ciemniejsze odpowiednio na tle drzwi... Jak znam życie kosztowały patyk za klamkę ... całe 36,90! : Klamka Luka QR szyld kwadratowy stal nierdzewna inox PROMOCJA! Producent: Domino Dostępność: na stanie magazynowym Cena: 59,00 zł36,90 zł tez miałam klamki domino na mieszkaniu. Sprawowały sie bardzo porządnie-teraz tez mam juz upatrzone kwadratowe domino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ja myślę,że u stolarza ceny porównywalne do sklepowych, ale zrobienie na wymiar i dokładnie takie o jakich inwestor marzy - bezcenne... ups tak to jest z zauroczeniem Jest opcja żeby to deskowanie w pionie było. No i chciałbym coby sie zlewało ze ścianą tak samo deskowaną.... tylko co z klamką... ? Twoje klameczki, przyznaję, są fajne, takie mało szpanerskie (wypasione) geometryczne, lekko matowe... inną alternatywą byłaby chyba czerń ? choć jako że moje mogą być odrobinę jaśniejsze i chłodniejsze (jodła) to czerń może być nieco smutna... Twoje by wyszły ciemniejsze odpowiednio na tle drzwi... Jak znam życie kosztowały patyk za klamkę ... całe 36,90! : Klamka Luka QR szyld kwadratowy stal nierdzewna inox PROMOCJA! Producent: Domino Dostępność: na stanie magazynowym Cena: 59,00 zł36,90 zł tez miałam klamki domino na mieszkaniu. Sprawowały sie bardzo porządnie-teraz tez mam juz upatrzone kwadratowe domino To co? Przyjeżdżasz dzisiaj? Dam Ci pomacać kwadratowe klamki... ... a na deser ... niespodzianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rasia ja tez kupilam te markizy, ale nie zalozylam ich jeszcze. powiesz jak sie sprawuja Pewnie jednak szybciej założysz niż ja... Jak się czuje Brzusio-Helenusio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rasia ja tez kupilam te markizy, ale nie zalozylam ich jeszcze. powiesz jak sie sprawuja Pewnie jednak szybciej założysz niż ja... Jak się czuje Brzusio-Helenusio? jak slicznie dobrze mi napawam sie ostatnimi dniami spokoju a co do markiz kupilam je razem z oknami (chyba to byl rok 2007 wiec jak widac nie spieszy mi sie - masz szanse ze bedziesz pierwsza kupilam tez wtedy moskitiery - tez gdzies leza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Slonko - ja jestem jeszcze bardziej na polnoc od Ciebie i nasz projekt indywidualny kosztowal 4,6 tys PLN. Pan architekt w tej cenie tez zalatwial wszystkie mapki, WZ, pozwolenie na budowe itp. Ja tylko powiedzialam, ze dzialka trudna do zaprojektowania czegos sensownego i chce duze okna i malo drzwi...i dostalam wieze obserwacyjna Mijescowosc bardzo mala....wieksza sie robi latem jak jeziornicy nadciagaja i zima jak jezioro zamarznie i mozna na bojerach polatac... Maja hej hej juz odwiedzilam i obejrzalam bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczór co włażę to się zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 dobry wieczór co włażę to się zachwycam Łooo matko i córko! Gdzie włazisz i czym się zachwycasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Rasiula no jak gdzie i czym do Ciebie i Twoimi drzwiami i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.02.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tez powiem .. lo matko - tez taki kolorek drzwi chce tz te jasniejsze szarawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.02.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tez powiem .. lo matko - tez taki kolorek drzwi chce tz te jasniejsze szarawe To tylko Flugger na dębie... Wusiaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 tak Rasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 26.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 wewnętrzne, ale takie jak tu w scianie: http://www.apartmenttherapy.com/uimages/chicago/6-10-08five1.jpghttp://www.remodelista.com/img/sub/tc-kc-heath10.jpg tyle ze tak jasne jak tu (wystają zawiasy dość): http://img99.imageshack.us/img99/285/drzwij.jpg tak jak tu niedorobione i delikatnie 'tkniete' (mam sporo desek ze stodoły) ale bez tych gwoździ http://www.pointclickhome.com/files/web/images/ED1207_schuster_02.jpg Ostatnio mnie korci żeby (pamiętajcie że pionowe deski) zaprojektować sobie takie 'zlane z elewacją' drzwi WEJSCIOWE (w pierwszej fotce tak jest, tylko czarna bryła):http://www.wallpaper.com/galleryimages/17050162/gallery/testuser5_oct2007_01_tbone_WWaqtK_WEaOpy.jpg ale żeby już np okna werandowe były wydobyte odcieniem jak tu: http://www.atelierkunc.com/pictures/0000/1209/03.jpgJakos podoba mi się skromne wejście a wielki widok na ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 26.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 myśle że to nie problem. 1. robisz normalne płytowe drzwi i obkładasz czym chcesz 2. ościeżnica bezfelcowa z chowanym zawiasami. pytanie kto ci obrobi tak ściane żeby nie były konieczne opaski i czy to obrobienie wytrzyma obciążenia związane z zamykaniem drzwi efilo ! dzięki, mądrzejszy patrzę teraz na te drzwi na fotkach... faktycznie tam w środku jest coś jak płyta. Teraz biorę się za punkt 2 bosze, ja tu jestem niby facet a mi płeć piękna doradza... heh ... Rasiu, 78mysz, markoto, dziękuję pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jak widac plec piekna nie tylko piekna ale i pomocna rasia nie ma co sie dziwic - jest nad czym sie zachwycac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Doberek sobotni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts