Arnika 28.02.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam się Cześć i czołem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzień doberek !!! Jaka cudna pogoda!!! Otworzyłam okna na całą szerokość i wypiłam kawkę... prawie na tarasie... U nas też fajnie, i tez piłam kawe prawie na tarasie, bo odkopałam jeszcze trochę śniegu Fajne te drewniane elewacje - żałuję, że zrezygnowałam z drewna, choć u mnie nie byłoby takiego efektu, bo domek z zewnątrz mało nowoczesny... Ojojoj! Jaki piękny taras się był odkrył! A co to te białe sznurki są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.02.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Hej , hej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Hej , hej :P Hej! Ale nie język mi pokazuj, tylko co nowego wypatrzyłaś do domku! My dzisiaj poszaleliśmy w Ikei i zaopatrzyliśmy Młodego w regały na książki, dywanik i masę różnych mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dobry wieczór i znowu poniedziałek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dobry wieczór i znowu poniedziałek będzie Cześć Wunia! Ale nowy miesiąc za to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 tylko czemu mnie to nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... U mnie jest lista najlepszych na 13.03, na pewno nie przyjada wszyscy z tamtej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... U mnie jest lista najlepszych na 13.03, na pewno nie przyjada wszyscy z tamtej listy. A co zrobisz jak przyjadą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... U mnie jest lista najlepszych na 13.03, na pewno nie przyjada wszyscy z tamtej listy. A co zrobisz jak przyjadą??? Bede w siodmym niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... U mnie jest lista najlepszych na 13.03, na pewno nie przyjada wszyscy z tamtej listy. Ej no co za lista najlepszych tzn że co że jak mnie nie będzie to ja jestem be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Heeeeeeeeej Rasia, nie widze Cie na liscie. Na jakiej liście? Franiowkowej... Przecież się byłam wpisałam... jeszcze dawno, dawno temu... podczas licytacji... U mnie jest lista najlepszych na 13.03, na pewno nie przyjada wszyscy z tamtej listy. Ej no co za lista najlepszych tzn że co że jak mnie nie będzie to ja jestem be To znaczy, ze bedziesz. Nie masz wyjscia. Irma, ja Was obie zamorduje po prostu, wiec lepiej zacznijcie sie pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Dobrze powiedziane! Listy do.nosów, a my idziemy na żywioł! Małgoś, a wysłałaś do wszystkich z tamtej listy licytacyjnej zawiadomienia z datą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Dobrze powiedziane! Listy do.nosów, a my idziemy na żywioł! Małgoś, a wysłałaś do wszystkich z tamtej listy licytacyjnej zawiadomienia z datą? Wysle wszystkim. I nie wyglupiajcie sie, musze wiedziec ile bedzie osob chociaz mniej wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts