sure 28.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzień doberek !!! Jaka cudna pogoda!!! Otworzyłam okna na całą szerokość i wypiłam kawkę... prawie na tarasie... U nas też fajnie, i tez piłam kawe prawie na tarasie, bo odkopałam jeszcze trochę śniegu Fajne te drewniane elewacje - żałuję, że zrezygnowałam z drewna, choć u mnie nie byłoby takiego efektu, bo domek z zewnątrz mało nowoczesny... Ojojoj! Jaki piękny taras się był odkrył! A co to te białe sznurki są??? No własnie, co to za sznurki... Nie wiem, czy wiesz, ale taras jest w trakcie wykonania. Zabrali sie za niego moi wykonawcy dopiero zimą, choc od lata obiecywali, no i snieg im przeszkodził. Drugiego wcale nie zrobili! I to był jeden z powodów, dlaczego ich nie polecam przyjdzie mi chyba szukac kogoś, kto to dokończy jak śniegi się stopią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Dobrze powiedziane! Listy do.nosów, a my idziemy na żywioł! Małgoś, a wysłałaś do wszystkich z tamtej listy licytacyjnej zawiadomienia z datą? Wysle wszystkim. I nie wyglupiajcie sie, musze wiedziec ile bedzie osob chociaz mniej wiecej. 64! My z Irmą będziemy na 200% i jeszcze kilka osób zgarniemy po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzień doberek !!! Jaka cudna pogoda!!! Otworzyłam okna na całą szerokość i wypiłam kawkę... prawie na tarasie... U nas też fajnie, i tez piłam kawe prawie na tarasie, bo odkopałam jeszcze trochę śniegu Fajne te drewniane elewacje - żałuję, że zrezygnowałam z drewna, choć u mnie nie byłoby takiego efektu, bo domek z zewnątrz mało nowoczesny... Ojojoj! Jaki piękny taras się był odkrył! A co to te białe sznurki są??? No własnie, co to za sznurki... Nie wiem, czy wiesz, ale taras jest w trakcie wykonania. Zabrali sie za niego moi wykonawcy dopiero zimą, choc od lata obiecywali, no i snieg im przeszkodził. Drugiego wcale nie zrobili! I to był jeden z powodów, dlaczego ich nie polecam przyjdzie mi chyba szukac kogoś, kto to dokończy jak śniegi się stopią... No niee... może jednak daj im szansę, bo zapowiada się bardzo ślicznie... Tylko nie mogę wymyślić nadal co to za sznurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzień doberek !!! Jaka cudna pogoda!!! Otworzyłam okna na całą szerokość i wypiłam kawkę... prawie na tarasie... U nas też fajnie, i tez piłam kawe prawie na tarasie, bo odkopałam jeszcze trochę śniegu Fajne te drewniane elewacje - żałuję, że zrezygnowałam z drewna, choć u mnie nie byłoby takiego efektu, bo domek z zewnątrz mało nowoczesny... Ojojoj! Jaki piękny taras się był odkrył! A co to te białe sznurki są??? No własnie, co to za sznurki... Nie wiem, czy wiesz, ale taras jest w trakcie wykonania. Zabrali sie za niego moi wykonawcy dopiero zimą, choc od lata obiecywali, no i snieg im przeszkodził. Drugiego wcale nie zrobili! I to był jeden z powodów, dlaczego ich nie polecam przyjdzie mi chyba szukac kogoś, kto to dokończy jak śniegi się stopią... No niee... może jednak daj im szansę, bo zapowiada się bardzo ślicznie... Tylko nie mogę wymyślić nadal co to za sznurki... Szansę im daję. Do kwietnia! (tylko szansa wiąże się również z koniecznością poprawnienia kilku rzeczy, które im troche nie wyszly, np. cieknace rynny, pleśń na płocie, miejsce do odbioru szamba, itp. a takze dokończenia innych, których nie zdążyli przez pół roku zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Dobrze powiedziane! Listy do.nosów, a my idziemy na żywioł! Małgoś, a wysłałaś do wszystkich z tamtej listy licytacyjnej zawiadomienia z datą? Wysle wszystkim. I nie wyglupiajcie sie, musze wiedziec ile bedzie osob chociaz mniej wiecej. To wyślij - zaraz, bo to tylko 2 tygodnie. I chyba będę musiała się pogimnastykować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Rasia, drzwi piekne...kolr jest nieslychany...Twoj pan stolarz tow prawdziwy artysta...kuchnia z bajki...drzwi jeszcze z innej.. Maja Dzięki Maju... ... pochwały przekażę panu stolarzowi... się ucieszy, zwłaszcza, że już w poniedziałek będzie dopieszczał wszystko... Rasiu, stolarzowi naprawdę pochwały się należą A co jeszcze jest do dopieszczenia, bo drzwi wyglądają na "gotowe"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.02.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Rasia, drzwi piekne...kolr jest nieslychany...Twoj pan stolarz tow prawdziwy artysta...kuchnia z bajki...drzwi jeszcze z innej.. Maja Dzięki Maju... ... pochwały przekażę panu stolarzowi... się ucieszy, zwłaszcza, że już w poniedziałek będzie dopieszczał wszystko... Rasiu, stolarzowi naprawdę pochwały się należą A co jeszcze jest do dopieszczenia, bo drzwi wyglądają na "gotowe"? Opaski w dolnej łazience, bo trzeba lekko doszlifować ścianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja mam w nosie listy... wszystko w rękach rasi, więc mi żadna lista nie pomoże Dobrze powiedziane! Listy do.nosów, a my idziemy na żywioł! Małgoś, a wysłałaś do wszystkich z tamtej listy licytacyjnej zawiadomienia z datą? Wysle wszystkim. I nie wyglupiajcie sie, musze wiedziec ile bedzie osob chociaz mniej wiecej. To wyślij - zaraz, bo to tylko 2 tygodnie. I chyba będę musiała się pogimnastykować... Doooobra, tylko skoncze pracowac. A Ty jestes nastepna do zamordowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzień dobry wieczorne drogie Panie , a! i khmm Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 no sliczne te schody, nawet sliczniejsze niż w dniu montażu , jeszcze parę razy się pozachwycam, dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dzień dobry wieczorne drogie Panie , a! i khmm Panowie? Dzień doberek się z Panią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 no sliczne te schody, nawet sliczniejsze niż w dniu montażu , jeszcze parę razy się pozachwycam, dobra ? Dobra. Dzisiaj pieszczoszki i wklejanie cokołów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień doberek Rasieńko, baaardzooo serdecznie dziękuję za przemiły piątkowy wieczór . Takiej dawki śmiechu było mi potrzeba , w sobotę bolały mnie mięśnie od tych chichotów i buźka cały czas mi się uśmiechała całuski dla całej rodzinki i specjalne podziękowania dla K za pyszne jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 witam z deko spiaca ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wpisalam Cie gwaltem i przemoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wpisalam Cie gwaltem i przemoca. uuuu..robi sie interesujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Wpisalam Cie gwaltem i przemoca. uuuu..robi sie interesujaco Ty nie zagaduj tylko bilecik szybko bookuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dobry wieczór ciekawie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 i ja mówię dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pierwsza z rana co tam panie w polityce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts