rasia 04.03.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzieki za odpowiedz a masz jakos zagospodarowane pod schodami ? jakas laweczka czy kwiatki ? fotel ? cos tam bedzie ? chyba musze raz jeszcze przejrzec dziennik http://img140.imageshack.us/img140/1199/img0821pf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hehe no wlasne dotarlam przejrzalam wszystko raz jeszcze nie mam psow w domu, wiec to "zagospodarownie" odpada powiedz mi prosze jakie rozmiary ma Twoje okno w kuchni ? bo widzialam, ze dlugie w planie Nowoczesnego jest 220x120 .... bo u Ciebie zlew pod oknem fajnie pasuje i nie koliduje z otwieraniem - czytalam, ze z tymi obnizanymi bateriami (chodzi o podokienne) to roznie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hehe no wlasne dotarlam przejrzalam wszystko raz jeszcze nie mam psow w domu, wiec to "zagospodarownie" odpada powiedz mi prosze jakie rozmiary ma Twoje okno w kuchni ? bo widzialam, ze dlugie w planie Nowoczesnego jest 220x120 .... bo u Ciebie zlew pod oknem fajnie pasuje i nie koliduje z otwieraniem - czytalam, ze z tymi obnizanymi bateriami (chodzi o podokienne) to roznie bywa Slonko, moje okno kuchenne to mniej więcej 300 x110 , a odległość od blatu do parapetu 30 cm, więc każda bateria się mieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dzieki za odpowiedz a masz jakos zagospodarowane pod schodami ? jakas laweczka czy kwiatki ? fotel ? cos tam bedzie ? chyba musze raz jeszcze przejrzec dziennik http://img140.imageshack.us/img140/1199/img0821pf.jpg JAK MOŻNA BIEDNE ZWIERZĘTA W KLATCE TRZYMAĆ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Nefciu! Dobrze, że jesteś... Nie pojechałam dzisiaj na Płocką... morfina odcięła już ją od "naszego" świata... Zaraz będzie u mnie Duszysko, to się będę miała z kim upić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jestem na momencik... Liduś, to ja strasznie dziękuję Tobie ,Mysi, Kruelci, Dobrosi i Barrankom za tak niesamowitą dawkę śmiechu i radości!!! Ogromnie było mi to potrzebne... Jak ja mogłam o Mysi nie wspomnieć?!?? Już błąd naprawiłam... Przepraszam Mysiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.03.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jestem na momencik... Liduś, to ja strasznie dziękuję Tobie ,Mysi, Kruelci, Dobrosi i Barrankom za tak niesamowitą dawkę śmiechu i radości!!! Ogromnie było mi to potrzebne... Jak ja mogłam o Mysi nie wspomnieć?!?? Już błąd naprawiłam... Przepraszam Mysiu... oj Rasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 upijcie sie tez za mnie i pozdrow Duszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Nefciu! Dobrze, że jesteś... Nie pojechałam dzisiaj na Płocką... morfina odcięła już ją od "naszego" świata... Zaraz będzie u mnie Duszysko, to się będę miała z kim upić... przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Nefciu! Dobrze, że jesteś... Nie pojechałam dzisiaj na Płocką... morfina odcięła już ją od "naszego" świata... Zaraz będzie u mnie Duszysko, to się będę miała z kim upić... przytulam mocno aż przykro czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Nefciu! Dobrze, że jesteś... Nie pojechałam dzisiaj na Płocką... morfina odcięła już ją od "naszego" świata... Zaraz będzie u mnie Duszysko, to się będę miała z kim upić... przytulam mocno aż przykro czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 cześć Rasia ... ... przyszedłem popodziwiać ładne drzwi wewnętrzne PS. A ty Nitka lepiej podczytaj u Brazy bo tam o Tobie pisaliśmy przedwczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzięki Dziewczynki... Ania, Duszysko nie chciało się ze mną napić! Chyba chory, biedaczysko... Gwoździk, stoję przy drzwiach i nikt nie puka???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gwoździk, stoję przy drzwiach i nikt nie puka???!!! ...nie dziwne, przecież to drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 rasiu... katalog http://meble.it/catalog/files/1378331845_azzardo_torino_a6a.pdf dane kontaktowe: Kontakt Torino Sp. z o.o.ul. Kraszewskiego 21/2560-501 Poznańtel. 061 84 33 925fax. 061 84 33 924 Salony: http://meble.it/salony_agatameble,meblesklepinternetowy,mebleskorzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 cześć Rasia ... ... przyszedłem popodziwiać ładne drzwi wewnętrzne PS. A ty Nitka lepiej podczytaj u Brazy bo tam o Tobie pisaliśmy przedwczoraj przecie grzeczna jestem już lece .... Braza where are you....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 strona 390 ( pośrodku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jestem na momencik... Liduś, to ja strasznie dziękuję Tobie,Mysi, Kruelci, Dobrosi i Barrankom za tak niesamowitą dawkę śmiechu i radości!!! Ogromnie było mi to potrzebne... Ależ fajnych gości miałaś. Mogę sobie wyobrazić jak było wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 strona 390 ( pośrodku) słuchaj no Ty druciku z łepkiem... czy mnie się zdaje czy Ty mnie swatać próbujesz hę? ale wybaczam, bośmy jeszcze razem nie pili... a skorośmy razem nie pili to jeszcze nie wiesz że ja Małżonka mam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Nefciu! Dobrze, że jesteś... Nie pojechałam dzisiaj na Płocką... morfina odcięła już ją od "naszego" świata... Zaraz będzie u mnie Duszysko, to się będę miała z kim upić... Teraz jej łatwiej, a Tobie trudniej. Tak to jest. Tobie nikt nie da morfiny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts