Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rasiu...

katalog

http://meble.it/catalog/files/1378331845_azzardo_torino_a6a.pdf

dane kontaktowe:

Kontakt

Torino Sp. z o.o.

ul. Kraszewskiego 21/25

60-501 Poznań

tel. 061 84 33 925

fax. 061 84 33 924

Salony:

http://meble.it/salony_agatameble,meblesklepinternetowy,mebleskorzane

Dzięki Glamurciu.

Ale już jej nigdzie nie ma... :cry: :cry: :cry:

strona 390 ( pośrodku) 8)

słuchaj no Ty druciku z łepkiem... czy mnie się zdaje czy Ty mnie swatać próbujesz hę? :p

ale wybaczam, bośmy jeszcze razem nie pili... a skorośmy razem nie pili to jeszcze nie wiesz że ja Małżonka mam :p :P :p

Przecież to nic nie przesądza... :wink:

Ps. Pozdrowienia dla MaŁżonka... 8) 8) 8)

Oj jak tu PIĘKNIE !!!! szok, wszystko (prawie) mi pasuje, ato się nie często zdarza, gratuluję i zazdroszczę

Jedno mnie tylko boli jak i kiedy przebrnąć przez te 200!!! stron komentarzy żeby znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie domku, może indeks lub spis treści byś założyła :)

Oj jak tu PIĘKNIE !!!! szok, wszystko (prawie) mi pasuje, ato się nie często zdarza, gratuluję i zazdroszczę

Jedno mnie tylko boli jak i kiedy przebrnąć przez te 200!!! stron komentarzy żeby znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie domku, może indeks lub spis treści byś założyła :)

:lol: :lol: :lol: Witaj e-Molu! Pytaj - a ja postaram się odpowiedzieć... :D Z odnośnikami sama bym miała lekki problem... :roll: :wink: :lol:

To tak na start. co to za drewno w kuchni? Jak wrażenia z użytkowania dębowych desek w porównaniu z innymi garunkami drewna, olej, zgadza się. Też planuję deski dębowe (ujawnisz koszt)

No i ogrodzenie z czego, jak i za ile.

Okna to aluminium? super się prezentują!!!

No i jescze może co za dechy leżą na tarasie?

Kabina firmowa czy na zamówienie? (o koszt też pytam) no i może bardziej detaliczne zdjęcia dała byś radę zrobić??

To tak na początek :D

Próbowałam czytać komentarze, no nie da się i tyle.

Jedyne czego się dowiedziałam że forum prowadzi bogate życie w realu, do którego nawiązujecie na forum i "postronni - obcy" pojęcia nie mają o czym gadka.

Super, że forum tworzy przyjaźnie.

To Wy tak na zlotach się spotykacie i poznajecie, czy jak?

Próbowałam czytać komentarze, no nie da się i tyle.

Jedyne czego się dowiedziałam że forum prowadzi bogate życie w realu, do którego nawiązujecie na forum i "postronni - obcy" pojęcia nie mają o czym gadka.

Super, że forum tworzy przyjaźnie.

To Wy tak na zlotach się spotykacie i poznajecie, czy jak?

wiesz wiedzmy to takie stworzenia, które znają się od zawsze, więc gdy tylko znajdą się razem w jednej czasoprzestrzeni należą juz do siebie ;)

To tak na start. co to za drewno w kuchni? Jak wrażenia z użytkowania dębowych desek w porównaniu z innymi garunkami drewna, olej, zgadza się. Też planuję deski dębowe (ujawnisz koszt)

No i ogrodzenie z czego, jak i za ile.

Okna to aluminium? super się prezentują!!!

No i jescze może co za dechy leżą na tarasie?

Kabina firmowa czy na zamówienie? (o koszt też pytam) no i może bardziej detaliczne zdjęcia dała byś radę zrobić??

To tak na początek :D

Niezły początek... :lol: :lol: :lol:

1. W kuchni jest wszędzie lity dąb barwiony Fluggerem i olejowany.

2. Dechy dębowe sprawują się rewelacyjnie!!! Oczywiście - olejowane. O koszt pytaj ghost34 - forumowego speca od podłóg - to Jego robota... 8) :D :D

3. Ogrodzenie z obrzeży krawężnikowych firmy Libet

4. Okna aluminiowe - jestem nimi nadal zachwycona... 8)

5. Dechy tarasowe to modrzew, też olejowany... :D :D

6. Kabina robiona przez szklarzy na zamówienie... koszt? :roll: sama nie wiem... :lol: Zapłaciłam za dwa ogromne lustra do obu łazienek i tę kabinę wraz z montażem 2500.

7. Czego zdjęcia? :roll: 8) :D :D

Cze Rasia, troche się pogubiłam :-?

Komp mi się w smoka zabawił , takiego co zeżarł owieczkę nafaszerowaną siarką :-?

Znaczy pierdnął, zioną ogniem i zdechł :(

ale chwilowo mam sprzęta (nie mylic ze sprzętem :wink: ) ślubnego i mogę ponadrabiac nieco

No i przytulam mocno o cokolwiek chodzi

Cze Rasia, troche się pogubiłam :-?

Komp mi się w smoka zabawił , takiego co zeżarł owieczkę nafaszerowaną siarką :-?

Znaczy pierdnął, zioną ogniem i zdechł :(

ale chwilowo mam sprzęta (nie mylic ze sprzętem :wink: ) ślubnego i mogę ponadrabiac nieco

No i przytulam mocno o cokolwiek chodzi

Hej Owieczko nie pożarta! Czytałam gdzieś, chyba u Małgoś, że się porwać nie dasz, ale na własnym ogierze z własnym Księciem przygalopujesz...? Smutna to dla mnie prawda... ale piękna... :wink: 8) :lol:

No z rozkoszą dała bym się porwac, nawet na płask na dywaniku jako Twój podnóżek, ale obowiązki wzywają i uziemiła bym Was do póżnego popołudnia, a szkoda by było

Co do osobistego ślubnego, to jak drab wejściówki nie wykupi to zostaje w domu , basta.

A co do ogiera - to mocne nadużycie jest :lol: :lol: :lol: to taka "moja szkapa" jest :lol:

Zdjęcia kabiny.

Mi już drugi szklarz zawołał 4K za kabinę, 1,7 mb szkła w tym dwie ścianki stałe jedne drzwi.

A ceny samemego materiału za deski dębowe też nie podasz?

A link albo nazwę fluggera podasz? Deski też nim barwione były?

Zdjęcia kabiny wrzucę do dziennika, puszek Fluggera też, ale jest to bezbarwna baza, do której dodaje się barwnik... niestety na jednej puszce jest tylko numer białego barwnika, na ten szaro-niebieski nie mam numeru... :(

Moje drzwi do prysznica to tylko jedna ścianka fix i szerokie drzwi na zawiasach... wszędzie są obłożone bezbarwnymi, silikonowymi uszczelkami...

Niestety nie znam ceny samego materiału, bo tak jak za większość prac w moim domku płaciłam z wykonaniem i konserwacją razem... i w dodatku za wszystkie podłogi na raz...

No z rozkoszą dała bym się porwac, nawet na płask na dywaniku jako Twój podnóżek, ale obowiązki wzywają i uziemiła bym Was do póżnego popołudnia, a szkoda by było

Co do osobistego ślubnego, to jak drab wejściówki nie wykupi to zostaje w domu , basta.

A co do ogiera - to mocne nadużycie jest :lol: :lol: :lol: to taka "moja szkapa" jest :lol:

Przecież my z pięknej i gościnnej Śląskiej ziemi nie wyjedziemy wcześniej niż późnym popołudniem... 8) :lol: :lol: