Gosiek33 04.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Smutno mi, przypominam sobie bliską mi osobę... i nigdy nie paliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 rasiu... katalog http://meble.it/catalog/files/1378331845_azzardo_torino_a6a.pdf dane kontaktowe: Kontakt Torino Sp. z o.o. ul. Kraszewskiego 21/25 60-501 Poznań tel. 061 84 33 925 fax. 061 84 33 924 Salony: http://meble.it/salony_agatameble,meblesklepinternetowy,mebleskorzane Dzięki Glamurciu. Ale już jej nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 strona 390 ( pośrodku) słuchaj no Ty druciku z łepkiem... czy mnie się zdaje czy Ty mnie swatać próbujesz hę? ale wybaczam, bośmy jeszcze razem nie pili... a skorośmy razem nie pili to jeszcze nie wiesz że ja Małżonka mam :P Przecież to nic nie przesądza... Ps. Pozdrowienia dla MaŁżonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 słuchaj no Ty druciku z łepkiem... ... ... a dostałaś kiedyś pałką drewnianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 słuchaj no Ty druciku z łepkiem... ... ... a dostałaś kiedyś pałką drewnianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Rasiulku kochany , pitulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.03.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Oj jak tu PIĘKNIE !!!! szok, wszystko (prawie) mi pasuje, ato się nie często zdarza, gratuluję i zazdroszczę Jedno mnie tylko boli jak i kiedy przebrnąć przez te 200!!! stron komentarzy żeby znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie domku, może indeks lub spis treści byś założyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2010 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Oj jak tu PIĘKNIE !!!! szok, wszystko (prawie) mi pasuje, ato się nie często zdarza, gratuluję i zazdroszczę Jedno mnie tylko boli jak i kiedy przebrnąć przez te 200!!! stron komentarzy żeby znaleźć odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie domku, może indeks lub spis treści byś założyła Witaj e-Molu! Pytaj - a ja postaram się odpowiedzieć... Z odnośnikami sama bym miała lekki problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To tak na start. co to za drewno w kuchni? Jak wrażenia z użytkowania dębowych desek w porównaniu z innymi garunkami drewna, olej, zgadza się. Też planuję deski dębowe (ujawnisz koszt) No i ogrodzenie z czego, jak i za ile. Okna to aluminium? super się prezentują!!! No i jescze może co za dechy leżą na tarasie? Kabina firmowa czy na zamówienie? (o koszt też pytam) no i może bardziej detaliczne zdjęcia dała byś radę zrobić?? To tak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Doberek Rasiulko Przytulam mocno z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Próbowałam czytać komentarze, no nie da się i tyle.Jedyne czego się dowiedziałam że forum prowadzi bogate życie w realu, do którego nawiązujecie na forum i "postronni - obcy" pojęcia nie mają o czym gadka.Super, że forum tworzy przyjaźnie.To Wy tak na zlotach się spotykacie i poznajecie, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Próbowałam czytać komentarze, no nie da się i tyle. Jedyne czego się dowiedziałam że forum prowadzi bogate życie w realu, do którego nawiązujecie na forum i "postronni - obcy" pojęcia nie mają o czym gadka. Super, że forum tworzy przyjaźnie. To Wy tak na zlotach się spotykacie i poznajecie, czy jak? wiesz wiedzmy to takie stworzenia, które znają się od zawsze, więc gdy tylko znajdą się razem w jednej czasoprzestrzeni należą juz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To tak na start. co to za drewno w kuchni? Jak wrażenia z użytkowania dębowych desek w porównaniu z innymi garunkami drewna, olej, zgadza się. Też planuję deski dębowe (ujawnisz koszt) No i ogrodzenie z czego, jak i za ile. Okna to aluminium? super się prezentują!!! No i jescze może co za dechy leżą na tarasie? Kabina firmowa czy na zamówienie? (o koszt też pytam) no i może bardziej detaliczne zdjęcia dała byś radę zrobić?? To tak na początek Niezły początek... 1. W kuchni jest wszędzie lity dąb barwiony Fluggerem i olejowany. 2. Dechy dębowe sprawują się rewelacyjnie!!! Oczywiście - olejowane. O koszt pytaj ghost34 - forumowego speca od podłóg - to Jego robota... 3. Ogrodzenie z obrzeży krawężnikowych firmy Libet 4. Okna aluminiowe - jestem nimi nadal zachwycona... 5. Dechy tarasowe to modrzew, też olejowany... 6. Kabina robiona przez szklarzy na zamówienie... koszt? sama nie wiem... Zapłaciłam za dwa ogromne lustra do obu łazienek i tę kabinę wraz z montażem 2500. 7. Czego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cze Rasia, troche się pogubiłam Komp mi się w smoka zabawił , takiego co zeżarł owieczkę nafaszerowaną siarką Znaczy pierdnął, zioną ogniem i zdechł ale chwilowo mam sprzęta (nie mylic ze sprzętem ) ślubnego i mogę ponadrabiac nieco No i przytulam mocno o cokolwiek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zdjęcia kabiny. Mi już drugi szklarz zawołał 4K za kabinę, 1,7 mb szkła w tym dwie ścianki stałe jedne drzwi. A ceny samemego materiału za deski dębowe też nie podasz? A link albo nazwę fluggera podasz? Deski też nim barwione były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cze Rasia, troche się pogubiłam Komp mi się w smoka zabawił , takiego co zeżarł owieczkę nafaszerowaną siarką Znaczy pierdnął, zioną ogniem i zdechł ale chwilowo mam sprzęta (nie mylic ze sprzętem ) ślubnego i mogę ponadrabiac nieco No i przytulam mocno o cokolwiek chodzi Hej Owieczko nie pożarta! Czytałam gdzieś, chyba u Małgoś, że się porwać nie dasz, ale na własnym ogierze z własnym Księciem przygalopujesz...? Smutna to dla mnie prawda... ale piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No z rozkoszą dała bym się porwac, nawet na płask na dywaniku jako Twój podnóżek, ale obowiązki wzywają i uziemiła bym Was do póżnego popołudnia, a szkoda by było Co do osobistego ślubnego, to jak drab wejściówki nie wykupi to zostaje w domu , basta. A co do ogiera - to mocne nadużycie jest to taka "moja szkapa" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zdjęcia kabiny. Mi już drugi szklarz zawołał 4K za kabinę, 1,7 mb szkła w tym dwie ścianki stałe jedne drzwi. A ceny samemego materiału za deski dębowe też nie podasz? A link albo nazwę fluggera podasz? Deski też nim barwione były? Zdjęcia kabiny wrzucę do dziennika, puszek Fluggera też, ale jest to bezbarwna baza, do której dodaje się barwnik... niestety na jednej puszce jest tylko numer białego barwnika, na ten szaro-niebieski nie mam numeru... Moje drzwi do prysznica to tylko jedna ścianka fix i szerokie drzwi na zawiasach... wszędzie są obłożone bezbarwnymi, silikonowymi uszczelkami... Niestety nie znam ceny samego materiału, bo tak jak za większość prac w moim domku płaciłam z wykonaniem i konserwacją razem... i w dodatku za wszystkie podłogi na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 No z rozkoszą dała bym się porwac, nawet na płask na dywaniku jako Twój podnóżek, ale obowiązki wzywają i uziemiła bym Was do póżnego popołudnia, a szkoda by było Co do osobistego ślubnego, to jak drab wejściówki nie wykupi to zostaje w domu , basta. A co do ogiera - to mocne nadużycie jest to taka "moja szkapa" jest Przecież my z pięknej i gościnnej Śląskiej ziemi nie wyjedziemy wcześniej niż późnym popołudniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts