Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a właśnie

rasiu, czy my jedziemy katwicką i w związku z tym ja przyjeżdzam do Cię i zostawiam moje porsche u ciebie na podjeździe, czy ty podjeżdzasz pode mła i jedziemy przez radom?

Nooo katowicką, koniecznie... mamy 7 domków do zwiedzenia po drodze... 8) :D :D

tiaa...co się odwlecze to nie uciecze, pewnie potem będę mieć dola

ale to nic, bo i tak planowałam mieć po obejrzeniu domów dziewczyn

Nie martw się, ja też... :roll:

A godzinka do ustalenia... która Ci pasuje? Najważniejsze żebyśmy wyjechały przed godzinami szczytu...

Czyli o której należy się Was spodziewać?? :D

Rasia, masz swietne drzwi. :D

PS. O jakich dołach WY mówicie :o Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone :D :lol:

Ty mnie już nie dobijaj.... Ty, Lasko Jedna, Ty!

Ech Irma, no jak Cie nei kochać, powiedz mi :lol: Zobaczysz parę zonków u mnie i od razu Ci ulży. Zobaczysz :lol:

Czyli o której należy się Was spodziewać?? :D

Rasia, masz swietne drzwi. :D

PS. O jakich dołach WY mówicie :o Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone :D :lol:

Ty mnie już nie dobijaj.... Ty, Lasko Jedna, Ty!

Ech Irma, no jak Cie nei kochać, powiedz mi :lol: Zobaczysz parę zonków u mnie i od razu Ci ulży. Zobaczysz :lol:

Kazik, jesteś pierwsza na liście do przenocowania nas... cieszysz się, prawda... :roll: :wink:

Rasiu pięknie u Ciebie naprawdę i w środku i na zewnątrz :) Bardzo baaardzo w moim stylu.

Witaj Niulka! :D Widząc Twoje chody, to wszystko inne u Ciebie też będzie w moim stylu... :lol: :lol: :lol: Lecę do Twojej Jaskini... 8)

ja tylko napisze, że rasowo ta łazienka wygląda :) jak z folderka nowoczesnego :) dopracowana i stylish w sposób niebanalny (w moim postrzeganiu) no i mam wrażenie, że dizajnerska jest ale tu juz sie nie znam :):)

lustro masz w jednym kawałku takie wielgachne????

No i doczekałem sie kuchni w naturalnym swietle. Tu juz pomilcze z wrażenia... :o

kolor drewna + odcień szarości... heh... drewno zdecydowanie bliskie mi jest w takim właśnie tonie. jak Cię (mało) nam to jakiś dąb macerowany, ale widzi mi się, że niedaleko starej nie saturowanej jodły...

Jakby nie patrzeć - wrażeniowa dla mnie. W pewien sposób jest dla mnie czymś w rodzaju wyznacznika 'rozmowy', ale i jej poziomu. Nie dla mnie bo to inny pułap, ale dla wielu myślę, że powinno byc sporą inspiracją...

Zdradź ile Cię kosztowało to okienko... (jak masz cene w sztuce) ?