Irma 05.03.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a właśnierasiu, czy my jedziemy katwicką i w związku z tym ja przyjeżdzam do Cię i zostawiam moje porsche u ciebie na podjeździe, czy ty podjeżdzasz pode mła i jedziemy przez radom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 a właśnie rasiu, czy my jedziemy katwicką i w związku z tym ja przyjeżdzam do Cię i zostawiam moje porsche u ciebie na podjeździe, czy ty podjeżdzasz pode mła i jedziemy przez radom? Nooo katowicką, koniecznie... mamy 7 domków do zwiedzenia po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no dobra, to w takim razie obejrzę sobie te Twoje cudne blaty w kuchni...i to ogrodzenie, kurcze, ale bym takie chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no dobra, to w takim razie obejrzę sobie te Twoje cudne blaty w kuchni... i to ogrodzenie, kurcze, ale bym takie chciała... Nooo wreeeszcie do mnie dotrzesz!!! Nie ma to jak sprawny motywator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Irmo, a Ty wiesz, że wyjeżdżamy w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 tiaa...co się odwlecze to nie uciecze, pewnie potem będę mieć dolaale to nic, bo i tak planowałam mieć po obejrzeniu domów dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Irmo, a Ty wiesz, że wyjeżdżamy w piątek? a o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 tiaa...co się odwlecze to nie uciecze, pewnie potem będę mieć dola ale to nic, bo i tak planowałam mieć po obejrzeniu domów dziewczyn Nie martw się, ja też... A godzinka do ustalenia... która Ci pasuje? Najważniejsze żebyśmy wyjechały przed godzinami szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czyli o której należy się Was spodziewać?? Rasia, masz swietne drzwi. PS. O jakich dołach WY mówicie Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 no dobra, zdzwonimy się, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.03.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czyli o której należy się Was spodziewać?? Rasia, masz swietne drzwi. PS. O jakich dołach WY mówicie Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone Ty mnie już nie dobijaj.... Ty, Lasko Jedna, Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czyli o której należy się Was spodziewać?? Rasia, masz swietne drzwi. PS. O jakich dołach WY mówicie Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone Ty mnie już nie dobijaj.... Ty, Lasko Jedna, Ty!Ech Irma, no jak Cie nei kochać, powiedz mi Zobaczysz parę zonków u mnie i od razu Ci ulży. Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czyli o której należy się Was spodziewać?? Rasia, masz swietne drzwi. PS. O jakich dołach WY mówicie Przyjedźcie do mnie, wyjedziecie pocieszone Ty mnie już nie dobijaj.... Ty, Lasko Jedna, Ty!Ech Irma, no jak Cie nei kochać, powiedz mi Zobaczysz parę zonków u mnie i od razu Ci ulży. Zobaczysz Kazik, jesteś pierwsza na liście do przenocowania nas... cieszysz się, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Kazik, jesteś pierwsza na liście do przenocowania nas... cieszysz się, prawda... Noooo. Niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niulka39 05.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Rasiu pięknie u Ciebie naprawdę i w środku i na zewnątrz Bardzo baaardzo w moim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niulka39 05.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy mogłabyś napisać co to za lampa w kuchni? http://img97.imageshack.us/img97/9432/asiixxii2009716.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Rasiu pięknie u Ciebie naprawdę i w środku i na zewnątrz Bardzo baaardzo w moim stylu. Witaj Niulka! Widząc Twoje chody, to wszystko inne u Ciebie też będzie w moim stylu... Lecę do Twojej Jaskini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Czy mogłabyś napisać co to za lampa w kuchni? http://img97.imageshack.us/img97/9432/asiixxii2009716.png A może być na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niulka39 05.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 PostWysłany: Pią, 5 Marzec 2010 23:36 Temat postu: niulka39 napisał: Czy mogłabyś napisać co to za lampa w kuchni? A może być na priv? Jasneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 05.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ja tylko napisze, że rasowo ta łazienka wygląda jak z folderka nowoczesnego dopracowana i stylish w sposób niebanalny (w moim postrzeganiu) no i mam wrażenie, że dizajnerska jest ale tu juz sie nie znam :) lustro masz w jednym kawałku takie wielgachne???? No i doczekałem sie kuchni w naturalnym swietle. Tu juz pomilcze z wrażenia... kolor drewna + odcień szarości... heh... drewno zdecydowanie bliskie mi jest w takim właśnie tonie. jak Cię (mało) nam to jakiś dąb macerowany, ale widzi mi się, że niedaleko starej nie saturowanej jodły... Jakby nie patrzeć - wrażeniowa dla mnie. W pewien sposób jest dla mnie czymś w rodzaju wyznacznika 'rozmowy', ale i jej poziomu. Nie dla mnie bo to inny pułap, ale dla wielu myślę, że powinno byc sporą inspiracją... Zdradź ile Cię kosztowało to okienko... (jak masz cene w sztuce) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts