anjamen 06.03.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 i ja sie dolaczam do dzien dobry slonko sle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 rasiu, ja już kiedyś pytałam - ale teraz znależć nie mogę dlatego jeszcze raz: jaki producent i nazwa wc i bidetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 rasiu, ja już kiedyś pytałam - ale teraz znależć nie mogę dlatego jeszcze raz: jaki producent i nazwa wc i bidetu ? przepraszam, jeśli nie zauważyłam... Roca Hall - jedno i drugie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Mam za sobą dzisiaj dentystę , targ , szpital , odwiezienie Rodziców na lotnisko ... uff... a jeszcze ten dzień się nie skończył i dwie gościowe wizyty przede mną... więc biegnę sprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Milego wieczorku i wypij za Helenke coby sie pakowala szybciutko i przychodzila do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Milego wieczorku i wypij za Helenke coby sie pakowala szybciutko i przychodzila do nas To ja już jak Malka miałam dwa dni temu skurcze przepowiadające... i co? ... i nico! Helenka ma charakterek! Albo jak Malgoś pisze... punktualna Dziewuszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Milego wieczorku i wypij za Helenke coby sie pakowala szybciutko i przychodzila do nas To ja już jak Malka miałam dwa dni temu skurcze przepowiadające... i co? ... i nico! Helenka ma charakterek! Albo jak Malgoś pisze... punktualna Dziewuszka... Albo wda sie tatusia i wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Rasia... wiesz, że przyjeżdżasz do mnie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Rasieńko Kochana to kiedy ja się mam Ciebie spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Rasieńko Kochana to kiedy ja się mam Ciebie spodziewać i mnie się możesz spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Rasia... wiesz, że przyjeżdżasz do mnie???????????? Jasneeee... tylko namiary poproszę dokładne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór Rasieńko Kochana to kiedy ja się mam Ciebie spodziewać Wusiątko... w piąteczek... jutro będę robić szczegółowy plan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Lidziu już u Ciebie pisałam że tylko spróbuj nie Rasieńko ale jest szansa że to bedzie po 15,30?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 rasiu, dziękuję za odpowiedź Proszę napisz jeszcze na jakich stelażach są powieszone, jaki przycisk masz do wc i jakie "klapy" ? Nie za dużo pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Lidziu już u Ciebie pisałam że tylko spróbuj nie Rasieńko ale jest szansa że to bedzie po 15,30?? Jasne! Tak zaplanujemy... 16.00? Dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Rasieńko rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Wusia, to Rasia do ciebie w piątek zajeżdża, tak ? . Ja się wybieram do w wasze okolice dopiero w sobotę, więc może zniesiesz jeszcze jedną wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 rasiu, dziękuję za odpowiedź Proszę napisz jeszcze na jakich stelażach są powieszone, jaki przycisk masz do wc i jakie "klapy" ? Nie za dużo pytań Stelaże klasyczne... geberita... przycisk Geberit Bolero chrom, deska do wc wolnoopadająca seryjna Hall, do bidetu zwykła seryjna Hall... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ale Lidziu ja jak kura zniosę wszystko nie gadaj głupot będę czekac z otwartymi ramionami na Was czy to w piątek czy w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 A my bedziemy srebrzyc nasz przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts