DorciaIQ 09.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jeszcze tyle go zostało http://www.interstone.pl/userFiles/store/symbol/m_174911240.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A to ciekawe, bo na stronie Interstone z kwarcytów to to najbardziej podobne jest do: http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/blu_jeans1.jpg Blue jeans... To na pewno nie był Blue Jeans. Na 200% bo się zapytałam. Ale blue jeans też zrobiłam, tylko niestety we wnętrzu: http://img50.imageshack.us/img50/4775/75022686jj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Rasia, ja bym tą wnękę na drewno wyłożyła blachą (chodzi mi o ścianki tylko i na podłodze), bo tynk (nawet ciemny) będzie się brudził i obijał. Widziałam taki patent u moich znajomych i bardzo mi się spodobał. A u ciebie, to by bardzo pasowało, bo będzie nawiązywać do blachy w kominku. A kamienie piękne i coraz bardziej nabieram ochoty, aby je jakoś do domku przemycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 http://img141.imageshack.us/img141/6646/slupnownlazienka01ot5ov5.jpg Rasia zakosiłam zdjęcie... wiesz może czy to jest drewno? i skąd to zdjęcie jest? Nitu nie wiem... Albo drewno, albo fornir... ja bym dała zaimpregnowane drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Rasia, ja bym tą wnękę na drewno wyłożyła blachą (chodzi mi o ścianki tylko i na podłodze), bo tynk (nawet ciemny) będzie się brudził i obijał. Widziałam taki patent u moich znajomych i bardzo mi się spodobał. A u ciebie, to by bardzo pasowało, bo będzie nawiązywać do blachy w kominku. A kamienie piękne i coraz bardziej nabieram ochoty, aby je jakoś do domku przemycić Stal, hmmm... wiesz Lidszu myślałam o stali i wtedy listwa przypodłogowa wokół kominka... ale ja jeszcze samego kominka nie polubiłam, więc nie chce mi się o nim myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Rasia, ja bym tą wnękę na drewno wyłożyła blachą (chodzi mi o ścianki tylko i na podłodze), bo tynk (nawet ciemny) będzie się brudził i obijał. Widziałam taki patent u moich znajomych i bardzo mi się spodobał. A u ciebie, to by bardzo pasowało, bo będzie nawiązywać do blachy w kominku. A kamienie piękne i coraz bardziej nabieram ochoty, aby je jakoś do domku przemycić Stal, hmmm... wiesz Lidszu myślałam o stali i wtedy listwa przypodłogowa wokół kominka... ale ja jeszcze samego kominka nie polubiłam, więc nie chce mi się o nim myśleć widzę, że ten zlot w sobotę jest ci potrzebny, bo trochę smęcisz, a jak dziewczyny przyjadą, oblukają, opiją, pochwalą, to i tobie się spodoba. No i szkoda, że mnie nie będzie, bo na pewno bym cię do niego przekonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lidszu będziesz ostatnią deską ratunku , jak my raśki nie naprostujemy , to Ty po powrocie wkroczysz do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lidszu będziesz ostatnią deską ratunku , jak my raśki nie naprostujemy , to Ty po powrocie wkroczysz do akcji nie ma sprawy w razie czego krzyczcie, to ja nawet z Wisły przyjadę ją przekonywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zaczynam się Was bać... Dzisiaj Vadiol zaczął mój gresowo-kamienny holl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzisiaj Vadiol zaczął mój gresowo-kamienny holl!!! łłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaa, ale super, to czekamy niedługo na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Zaczynam się Was bać... nie bój żaby przecież my takie delikatne kobitki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 rasiula nie bój nic... my Cię tak naprostujemy,że nawet nie poczujesz..w aksamitnych rękawiczkach i przez bibułkę Będzieeee Paniiii zadowolonaaaaaaaaaaaaaaa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 rasiula nie bój nic... my Cię tak naprostujemy,że nawet nie poczujesz..w aksamitnych rękawiczkach i przez bibułkę Będzieeee Paniiii zadowolonaaaaaaaaaaaaaaa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Już mi lepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Rasia, ja bym tą wnękę na drewno wyłożyła blachą (chodzi mi o ścianki tylko i na podłodze), bo tynk (nawet ciemny) będzie się brudził i obijał. Widziałam taki patent u moich znajomych i bardzo mi się spodobał. A u ciebie, to by bardzo pasowało, bo będzie nawiązywać do blachy w kominku. A kamienie piękne i coraz bardziej nabieram ochoty, aby je jakoś do domku przemycić Z ta blachą tez sobie tak pomyslalam ze bylo by dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a i pomyslalam tez ze czarny wyszczupla - to tak w sprawie za duzego kominka. Moje prywatne zdanie jest takie: Dla wprawnego oka to TAK ten kominek jest za duzy - o całe 4 centymetry Rasiu Jest piękny, prosty, delikatny, bez udziwnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to jest plyta fornirowana teakiem...ale lite elemnty wygladaja lepij i sa wieczne witanko bedem rasia..w piatek juz w wawce ostanem do poniedziałku tylko nocleg musze wykomibinoffac..znikam..papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 BTW - Duchu jaka podłoga się nadaje do łazienki oprócz teaku? W sensie do chodzenia, nie do maxymalnego chlapania pod prysznicem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 kazda...a prawidłowym rozmirze i prawidłowo zrobiona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 to jest plyta fornirowana teakiem...ale lite elemnty wygladaja lepij i sa wieczne witanko bedem rasia..w piatek juz w wawce ostanem do poniedziałku tylko nocleg musze wykomibinoffac..znikam..papa Fantastico!!! Masz już jakieś spanko? Bo wiesz... Pomidorowy Zlot jest 14, w Walentynki! Zarezerwuj sobie sobotę od 14.00 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts